Bading med Tobias | Kondomeriet

Bading med Tobias

«Han så på pikken til Tobias, den var ganske stor selv i slapp tilstand og uten forhud. Martin ble stiv med engang han så den.»

Sommeren var kommet for fullt og Martin lå henslengt på terrassen i bare bokseren, og nøt late dager. «Endelig godt med litt ferie» tenkte han, mens sola stekte. Martin var akkurat ferdig med nest siste året på høyskolen, og sommeren skulle brukes til å lade batteriene til siste semester. Martin vurderte om han skulle stikke på stranda, men han gadd ikke alene. Han sendte melding til Tobias, og lurte på om han ville være på stranda.

Martin begynte å få bra brunfarge på kroppen, og som aktiv fotballspiller var det ikke noe i veien med kroppen. Han fikk svar fra Tobias, han var på jobb til litt ut på ettermiddagen, men kunne være med litt ut på kvelden. Martin svarte på meldingen og lå å tenkte på Tobias.

Tobias var en kompis som han hadde blitt kjent med på høyskolen. Tobias var egentlig fra Gjøvik, men hadde flyttet til Oslo for å studere. Tobias var omtrent 1.90 høy, blond, og litt mer muskler enn Martin. Han hadde aldri sett Tobias i naken, og lurte på hvordan han så ut.

Mens han lå der å tenkte, merket han at det ble litt trangt i bokseren. Heldigvis var ikke foreldrene hans hjemme. De hadde reist på tur til Frankrike og kom ikke hjem på en uke. Martin tenkte at han kunne like så godt ta av seg bokseren. Det var ikke noen som kunne se inn på terrassen allikavel. Han dro av seg bokseren, og så rett ned på den halvstive pikken som lå oppover magen.

Han tok et par runketak,
og den ble stiv med engang.
Han lå der og lekte litt med seg selv.

Martin gikk inn for å finne noe å drikke. Han gikk ut på terrassen igjen. Han ble liggende ganske lenge i sola,og tenkte på Tobias, og hvordan pikken hans så ut. Telefonen til Martin ringte. Det var Tobias. «halla! Er du klar?» «Ja, skal bare få meg en shorts» «Er hos deg om 5 min.» Før i det hele tatt Martin å reagere, ringte det på døra. «Ha! Fem minutter du liksom» tenkte han.

Han tok på seg bokseren, og gikk å se hvem det var som ringte på. Og det var faktisk Tobias. «Fem minutter du liksom», sa martin mens han lo ironisk. Tobias bare lo. Martin fikk tanker i hodet med en gang han så Tobias. Tobias sto der i bare shorts og sko. Martin fikk snudd seg, sånn at Tobias ikke så at han hadde blitt stiv igjen. «Bare slå deg ned, så skal jeg finne en shorts jeg» sa Martin mens han fortet seg opp trappa.

Martin kom inn på rommet og fant en shorts. Han var fortsatt stiv og tok en par runke tak mens han skiftet. Han klarte ikke få Tobias ut av hodet, som satt nede og ventet. Aller helst ville han bare dra han med opp på rommet å dra av shortsen. Martin fikk lagt kuken sånn at det ikke syntes at den var så stiv. Han gikk ned trappa og ropte på Tobias .

De satte seg i bilen, og kjørte til stranda. Det var litt folk der enda, men de fant en plass litt bortenfor alle folkene. De la fra seg håndklene og løp uti. Vannet var godt og varmt, og de svømte et stykke ut. «Dette trengte jeg virkelig» sa Martin og gliste. Selv om det var noe annet han egentlig ville. «Ja, det var ikke feil etter jobb det her.» svarte Tobias.

De svømte inn igjen, og fikk tørket seg. Shortsen til Tobias var søkkvåt, og Martin kunne se konturene av noe som ikke var lite akkurat. Det skulle ikke mer til før tankene til Martin begynte å fly av sted igjen. Martin la seg raskt ned på håndkle på magen, for å skjule den stive pikken. Tobias la seg ned han og, men på ryggen, og man kunne fortsatt se konturene av pikken hans. Martin så på Tobias mens han lå der og solte den allerede brune kroppen.

Det begynte å bli mindre folk på stranda, men de hadde ikke tenkt til å gi seg enda. Til slutt var det bare de to igjen på stranda, og det var ikke Martin imot. De var klare for å hive seg ut i vannet på nytt. Men siden de nå var alene, så tenkte Martin at de kunne jo nakenbade. Han ble litt stille, og lurte på hvordan Tobias ville reagere på spørsmålet. Men han tenkte pokker heller!

«Er du keen på nakenbading eller?»

Tobias kikket på han, og så litt skremt ut. «Serriøst?» «Ja, hvorfor ikke, er jo ingen andre her enn oss?» Tobias tenkte seg litt om, og røskte av seg shorten. Martin betraktet Tobias mens han tok av seg shortsen. Han så på pikken til Tobias, den var ganske stor selv i slapp tilstand og uten forhud. Martin ble stiv med engang han så den. Men han brydde seg ikke. Tobias så på Martin og la merke til at pikken til Martin var stiv.

«Jasså, liker du det du ser?» Martin sa ikke noe, bare sprang ut i vannet. Tobias kom etter. «Du ville ikke svare på det?» «Nja....» han dro litt på det. «Kom igjen, har du ikke baller eller?» «Jo, så bra ut, ut fra det jeg så» svarte Martin.

De svømte litt lenger ut. Martin dukka under vannet og mot Tobias, og svømte sånn at han kunne ta på pikken hans. Han tok tak og klemte forsiktig på den. Tobias skvatt, og kikket litt rart på Martin i det han kom opp. « Hvorfor gjorde du det?» «Nysgjerrig» svarte Martin og smilte.

De svømte opp på land, og tørket seg. Tobias så på Martin, og lurte fortsatt på hvorfor han gjorde det. Martin var fortsatt stiv, og det la Tobias merke til. «Er du homo, Martin?» «Ja, visste du ikke det?» «Nei, har egentlig tenkt noe over det.» Tobias ble litt sjokka, men tenkte ikke noe mer på det. «Så du er keen på meg» spurte han. «Ja, kan vel si det sånn,» svarte Martin mens han tørket seg.

Martin la seg ned på håndkle, denne gangen på ryggen. Tobias satte seg og så på Martin. Han satte seg litt nærmere og tok Martin forsiktig på låret, og førte hånden mot den stive pikken til Martin. Martin lukket øynene og nøt det, det var lenge siden siden det hadde skjedd noe sist.

Tobias kom nærmere og nærmere,
og til slutt tok tak rundt pikken, og runket den forsiktig.

Martin stønnet svakt. Tobias runket Martin litt mer. Martin kjente at det var godt at det ikke var han selv som runket han. Martin kikket på Tobias og så at han også var stiv. Han skled hånden mot pikken hans, og runket den forsiktig. Tobias ble litt skremt, men var litt paralysert av at en gutt tok på han. De runket hverandre en stund, før Martin flyttet på seg, og fortsatte å runke Tobias. Martin var ikke blyg av seg nå, og dyttet Tobias ned, slik at pikken hans ble liggende oppover magen.

Han tok tak i pikken som sikkert var 19-20 cm i stiv tilstand, og gapte over den. Tobias stønnet, Martin sugde det han klarte. Den var for stor til at han klarte hele. Tobias stønnet enda litt høyere, og Martin skjønte at han likte det.

«Hvis ikke du stopper nå, så kommer jeg» stønnet Tobias.

Martin fortsatt å suge, og sluttet rett før Tobias kom. Tobias var helt i sin egen verden. Han var litt frampå nå, og tok tak i pikken til Martin og gapte over den. Martin stønnet høyt, og la seg ned på håndkle. Det var første gang Tobias hadde sugd noen, men det skulle man ikke tro. Martin stønnet høyere og høyere. Han var i ferd med å komme, og måtte dytte vekk Tobias , så han ikke kom. De kikket på hverandre, «skal ikke bare fortsette hjemme da?» spurte Martin. JA! utbrøt tobias, og de tok med seg shortsene, og bare tok håndklene rundt livet og gikk til bilen.

Det var fortsatt ganske synlig at de var kåte. Kukene sto rett ut,og var ikke vanskelig å skjønne hva som var under håndklene. De satte seg i bilen. Martin dro av Tobias håndkle, og runket han forsiktig, mens de kjørte hjem til Martin. De gikk i gangen, og kastet alt av klær og håndkler på gulvet. Martin kikket på Tobias, og tok tak i bakhodet, og dro han inntil seg.

Martin ga Tobias et kyss midt på munn, og Tobias ble igjen litt sjokka. Men svarte og de sto å klinte i gangen, før Martin tok tobias i armen og dro han med seg opp. Inn på rommet dyttet Martin Tobias ned på senga, og gapte over kuken på nytt. Tobias stønnet enda litt høyere. Martin sugde igjen, nesten til det gikk for Tobias. Martin slikket nedover skaftet på pikken og ned til ballene. Tobias trodde han skulle sprekke, men Martin fortsette å slikke under ballene, og løftet opp rompa til Tobias, slik at han lå med beina i været.

Martin slikket forsiktig rundt hullet, og masserte det forsiktig. Tobias var helt borte, og tenkte ikke på at han ikke hadde hatt noe i rompa før. Martin fortsatte å slikke og massere hullet. Da Martin stoppet opp, så han på Tobias, og smilte. Tobias smilte tilbake. Martin la seg over Tobias, med pikken rett i ansiktet hans. Tobias var ikke vanskelig å be. Han sugde og slikket. Det samme gjorde Martin.

De lå og sugde hverandre en stund,
før Martin fant fram glidemiddel i skuffen,
og smurte inn rompa til Tobias.

Tobias var litt skeptisk, men han ville prøve. Martin masserte hullet først, og forsiktig presset en finger inn. Tobias trodde han skulle sprenge, det var litt vondt, men det gikk fort over til nytelse. Martin forsiktig presset inn to fingre, og fortsatte å fingre Tobias.

Tobias stønnet og grep tak i dyna som lå på senga. Martin trakk fingrene ut og smurte inn pikken med glidemiddel. Han satte hodet mot hullet til Tobias og presset forsiktig, kukhodet gled sakte inn, og Tobias stønnet enda høyere. Tobias trodde at han skulle revne. Martin kjente at det var trangt og tok seg god tid. Martin presset litt og litt, til slutt var hele kuken til Martin inn. Han sto helt stille sånn at Tobias ble vant til det.

Martin begynte forsiktig å støte ut og inn. Tobias stønnet enda litt høyere. Martin økte tempo litt. Tobias stønnet enda mer og tok tak i kuken sin og runket seg selv. Martin ble enda mer kåt av synet at Tobias runket seg selv. Han kjente selv at det ikke var lenge før han kom.

«Jeg kommer snart» stønnet Martin.
«Sprut inni meg» svarte Tobias med hes stemme.

Plutselig spruter Tobias, den første satsen flyr forbi ansiktet hans og treffer veggen bak han. Resten av spermen treffen brystkassen og magen. Idet Tobias har klemt ut de siste dråpene, spruter Martin all spermen inn i Tobias. Martin faller sammen, og lander oppå Tobias. Begge hiver etter pusten.

De ligger å ser på hverandre. Martin ser litt forundret på Tobias. «Hva er det for noe?» spør Tobias. «Trodde ikke du var åpen for sex med gutter?» «Vel, det var første gang, men det ga mersmak.» Martin smiller og kysser Tobias kinnet.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene i LHBT-kategorien: