Førstelæreren

"...Nå smilte Sonja sitt største smil. Så vakker og sexy. Og strakte ut armene. Han gikk imot henne og de havnet i den bamseklemmen. Og han fikk kjenne de deilige brystene, og tok på den stramme sexy rumpa. Og fortalte hvor usedvanlig deilig han syns hun var..."

For noen år siden jobbet Anders for et transportfirma. Noe han trivdes veldig godt med. Varierte og ofte uforutsatte dager. Til og med når han skulle hatt fri. Denne gangen ble han oppringt av sjefen i den midterste ferieuken om sommeren, der han ba på sine knær om Anders kunne begynne igjen en uke før? Han var egentlig litt uvillig, da været skulle bli +25 og planen var å være på hytta hele uken. Og når sjefen i tillegg sa at han måtte begynne på søndag, for å laste opp til levering mandag morgen nektet Anders. Sjefen var desperat, fordi kollega Eirik som egentlig skulle jobbe, hadde falt på vannski og lå på sykehus med hjernerystelse. Og tilbød Anders en hel uke ekstra ferie senere. Anders lot seg overtale, og startet søndagen ganske sur og gretten da han hadde gått glipp av tidenes fest i hyttefeltet dagen før pga jobben.

Han var med på grillingen tidlig på kvelden, men når damene begynte å bli brisne måtte han pent reise inn til byen igjen. Han møtte opp hos transportøren kl 9 som avtalt, og stod og ventet på Jensen fra kommunen. Som skulle «tegne og forklare». Det varte og rakk, og Anders ble bare enda surere. Og det ble ikke bedre når denne Jensen kom halv elleve, med bustete hår og smale øyne. -For en kveld i går, det ble litt festligere enn det som var meningen. Anders gadd ikke kommentere at HAN avstod fra årets fest fordi Jensen hadde bedt om at han MÅTTE komme klokken ni.

Portene ble åpnet, og Jensen pekte på det store partiet. -Alt dette skal opp til den nye skolen i løpet av uken, og du begynner med det som er merket med rødt. Før han sa lykke til, og forsvant igjen. Anders surnet om mulig enda mer. Sjefen hadde jo sagt at Jensen skulle hjelpe til å laste opp. Mens han lastet palle for palle, bestemte Anders seg for å drite i å være negativ. Det var jo nydelig vær og det skulle vare. Og tross alt var det bedre med finvær i jobben hans.

Etter to timer var han ferdig, og kunne nyte ettermiddagen.

Han unnet seg to øl også. Mandag morgen skulle han møte Jensen kl 8. Han skulle være med opp til skolen for å møte rektor og vaktmester, for å få alle instruksjoner. Heldigvis var han presis, og i tillegg la han seg flat for gårsdagens hendelse. Så stemningen var egentlig god igjen. De svingte inn på skoleplassen litt før 9, og der var det kaos. -Dette var ikke som avtalt, bannet Jensen. Byggevarer og stillaser stod overalt, og foran den lille porten bak i hjørnet Anders egentlig skulle rygge inntil, var det minst 20 meter med ting og tang. Jensen ringte rektor og lurte på hva f dette var for noe? Her hadde de kalt inn folk fra ferie, og så var det slik de ble møtt.

Rektor kom løpende like etter, med en dame på slep. Anders kunne se at hun var ganske flott. Rektor dro med seg Jensen, og sa til kvinnen at hun fikk ta seg av Anders. Etter noen minutter kom det sms fra Jensen: Vi må ned på kommunehuset på møte, du får bare avvente her så lenge. Kos deg med førstelæreren du. Med hjerteemoji bak. Damen stod i telefonen litt bortenfor, og fikk tydeligvis samme beskjed fra rektor. Før hun kom smilende til Anders. -Jeg fikk beskjed om å ta meg av deg i dag, lo hun. -Omtrent det samme fikk jeg nettopp melding om også, svarte Anders. Og lot være å si alt Jensen hadde skrevet. -Så fint da. Selv om ting ikke blir helt som planlagt, så er det nå fint vær i de minste. Vaktmesteren skulle også vært her, men har blitt syk. Jeg heter Sonja forresten, har fått tittelen førstelærer, og du er Anders? Anders nikket og tok imot hennes utstrakte hånd. Som var myk, men med et skikkelig håndtrykk. Noen hun tydelig var oppmerksom på, og poengterte.

-Så godt å kjenne noe annet enn bare «fiskeboller», lo hun. Anders tok av seg den tynne arbeidsjakken, og stod nå i gul arbeidsshorts og en sort singlet. Han registrerte at Sonja tittet på han, og kommenterte at det var lurt å være lettere kledd i dag. Og når hun tok av seg den tynne, litt lange jakken sin, ble Anders stående og måpe. Sonja hadde på seg en tett piratbukse som viste noen ekstremt deilige lår og DEN rumpa, og nedi denne hadde hun stappet en like stram type tynn strikkegenser. Tettsittende over magen, men ikke minst DE puppene. Som i hvert fall måtte være D-cup. Hele tiden smilte hun til Anders, for hun skjønte jo at han likte det han så. Og det var jo meningen hennes også.

Hun likte at gutta så på henne.

-Wow, datt det ut av Anders. -Så utrolig fin du er. -Åh, tusen takk, synes du virkelig det, svarte Sonja. Og virket overrasket slik Anders oppfattet det. Spill for galleriet fra hennes ståsted så klart. -Men du ser nå jammen ikke så ille ut selv også, tilføyde hun, og strøk han litt på overarmen. Det ble ikke sagt eller gjort noe mer om dette, og Sonja ba han låse bilen så ikke noen arbeidsfolk begynte å snoke i hans saker. Anders fikk da tanker om at kanskje Sonja ville snoke litt i hans «saker» i stedet for? -Bare følg meg du, så skal jeg vise deg hva og hvor du egentlig skulle i dag.

Han fulgte etter den nydelige rumpa som vrikket foran han, mellom paller og gammel emballasje. Forbi porten og rundt et hjørne. -Inngang for de prominente, lo Sonja før hun låste dem inn. Og låste bak dem også. Hun pekte og forklarte inne i det som skulle bli gymsal, og gikk foran gjennom garderober og dusjer. Og poengterte at badstuen dessverre ikke var klar for dem. Før hun lo sin trillende sexy latter. Anders var litt usikker på om hun flørtet eller bare var vittig? Hun var i alle fall utrolig deilig å se på, noe han gjorde hele tiden mens de gikk gjennom ganger, trapper og uferdige rom.

Han kunne overhodet ikke forstå verken hvordan de skulle bli klar til skolestart om to uker, eller hvorfor i all verden han måtte avbryte ferien sin for dette? Men lot være å surmule, for denne Sonja reddet virkelig dagen, og kanskje uken hans? -Et øyeblikk, sa hun plutselig da det pep i telefonen sin. Etter noen sekunder snudde hun seg og sa at det ikke ville skje noe mer den dagen, da kommunen og rektor måtte bruke dagen på å legge en plan for videre gjennomføring. Lastebilen kunne bare stå til i morgen, hvis det passet sjåføren. Og både han og Sonja kunne ta fri resten av dagen. Nå smilte hun enda mer. -Hell i uhell, sa hun. Anders var ikke uenig, men litt usikker på hva hun egentlig mente.

Han fikk raskt svar. -Vil du jeg skal kjøre deg hjem, eller blir du med opp til meg og tar et glass brus med meg? Han tenkte raskt, og prøvde å spille litt viktig: -Nja, jeg har jo ingen andre planer, så du kan jo få kjøre meg, OM du ikke helst vil ha besøk da? -Dummen, jeg hadde jo ikke invitert deg hvis ikke, smilte hun igjen. Så sexy hun klarte, med sine røde fyldige lepper og store brune øyne. -Jeg er med på den, svarte Anders, og poengterte at han ikke ville være til noe bry. Noe han fikk grei beskjed om at den tanken måtte han legge fra seg, for nå skulle de nyte fridagen i solen. Han følte på seg at dette kom til å bli skikkelig bra, men prøvde å forholde seg rolig da Sonja kjørte den lille raske Minien sin oppover bakkene fra skolen. Og inn på en gård som lå helt for seg selv.

-Wow, sa Anders. -Her var det fint. -Ja, her har jeg vokst opp. Mine foreldre har hovedhuset fremdeles, men har lagt ned driften, og jeg bor her borte, sa hun og pekte på et koselig lite rødt hus i skogkanten. -De gamle er på cruise i Middelhavet, så jeg er alene med katter og mus her, lo hun. -Er det mye mus her da, svarte Anders raskt og smilte. -I alle fall EN, svarte Sonja like raskt. Og blunket. -Kom, sa hun da hun hadde parkert. De kom inn i et enkelt hjem, som var ryddig og luktet godt. -Nyvasket i helgen, i tilfelle mannebesøk, lo Sonja. -Så alt dette var nøye planlagt, smilte Anders. -Det kunne jo nesten virke slik, men noen ganger er skjebnen bedre enn de opprinnelige planene, svarte hun og så for første gang bittelitt alvorlig ut.

-Er det noe galt da, spurte Anders med en gang. -Neida, neida…. Men kan jeg være dønn ærlig med deg? Svarte Sonja. -Selvfølgelig, svarte han. -Det er jo alltid best å være det. Han var litt spent på svaret, men hadde jo også en god følelse. -Altså…, jeg har jo sett at du har gått og siklet på meg i hele formiddag. Og vet du hva? Det er 100% gjensidig. Jeg har så sinnsykt lyst på deg. NÅ med en gang. Kan vi ta brusen litt senere? Anders ble litt perpleks av Sonjas direkte spørsmål, men ikke verre enn at han smilte og svarte: -Hva venter vi på? Nå smilte Sonja sitt største smil. Så vakker og sexy. Og strakte ut armene. Han gikk imot henne og de havnet i den bamseklemmen. Og han fikk kjenne de deilige brystene, og tok på den stramme sexy rumpa. Og fortalte hvor usedvanlig deilig han syns hun var.

Hun holdt rundt skuldrene hans, strøk på overarmene
og litt i håret hans.

Og svarte at hun hadde blitt kåt på han med en gang hun så han. Før de møttes i et kyss. Mykt, ømt og vått. Og ikke minst lidenskapelig. Det varte nok ikke så veldig lenge. For Sonja var utålmodig. -Det renner av meg, la oss bli nakne! Hun lo igjen, og han digget det. Både hennes utstråling, men også den oppriktige kåtheten hun viste. Og han var jo raskest med å fjerne sine plagg, og når pikken hans vippet frem jublet Sonja. -Yes, yes, yes! Så hard og deilig du er. -Er det så rart? Parerte Anders. -Du er jo bare SÅ deilig og pirrende. Og når Sonja også var naken fikk han bekreftet dette enda mer.

Puppene hang selvsagt litt uten bh, men ikke mer enn at han syns de var stramme og deilige. Hun så at han tittet ekstra på dem, og strakte dem liksom litt mer frem enda litt mer, så han skulle få kjenne. Anders var rask med å ta på dem, og kommenterte at dette nok var de deiligste brystene han noensinne hadde sett og tatt på. -Får jeg smake? Smilte han. Sonja bare nikket. Selv om vortene også var over snittet store ble de også fort knallharde da han kysset dem. Sonja pustet tyngre, og da han begynte å suge på den ene vorten stønnet hun skikkelig. Og poengterte hvor deilig han gjorde det. Og enda bedre ble det da Anders førte en hånd ned i skrittet hennes. Fitteleppene svulmet i den glattbarberte fitta. Og når han lot to fingre gli langs sprekken kjente han at hun var søkkvåt. Han gnikket litt på klitoris, og Sonja stønnet enda mer. Og det ble ikke mindre da han lot fingrene gli inn i fitta, og fingerpulte henne.

-Oh, oh, oh Anders. Du gjør det SÅ deilig! Han var litt usikker på om han skulle fortsette å kjøre på for å gi henne orgasmen med en gang, eller roe litt ned. Sonja tok egentlig avgjørelsen for han. -Men nå vil jeg smake på deg også. Hun tok tak i pikken hans, og kommenterte at det var så deilig når menn fjernet alt håret i skrittet. -For en deilig pikk du har Anders. Jeg håper den liker og bli sugd? -Det kan jeg love deg, smilte han tilbake. -Det er bare å forsyne seg.

Sonja gapte over de 17 centimeterne, og Anders syns dette
var det sexyeste han noensinne hadde sett da de røde
leppene hennes gled nedover kukskaftet hans.

Sakte og ømt i begynnelsen, før hun strammet litt til, spesielt over kukhodet. -Dette kunne du, sa Anders. -Det er kjempedeilig. Hun slapp pikken litt og svarte at dette var noe av det deiligste hun visste. Og følelsen når hun sugde frem spruten var den aller beste. -Vil du komme i munnen min? Han elsket hennes direkte spørsmål. -Selvfølgelig, svarte han. -Jeg kan ikke vente. -Mmmm, deilig å høre, sa Sonja. -Og ikke hold igjen.

Før hun tok tak i kuken med en hånd og begynte å runke han, samtidig som leppene beveget seg opp og ned over kukhodet. Hun hadde øynene lukket, og Anders kjente at hun virkelig sto på for å få spruten hans. Og det gikk nok ikke mer enn et minutt eller to. Nå var det Anders som lukket øynene. Og nøt øyeblikket. Her var det bare å la det stå til. -Nå er det like før jeg kommer, stønnet han. Sonja lagde bare noen lyder han tolket som godkjennelse, mens hun sugde han enda hardere. Det bygget seg så deilig opp, og Anders slappet av i hele kroppen noen sekunder før han kjente det knøt seg i skrittet: -Oh, oh, ja, ja, ja, jeeeeg kooooommeeer. Suuuug meeeeg! Og Sonja adlød ordren. Og stønnet tilfreds da hun kjente den varme og salte sæden begynne å fylle munnen hennes.

Verdens beste følelse fortalte hun senere. Anders hadde ikke runket på mange dager, så det var store mengder som skulle ut. Og når Sonja trodde hun hadde tatt i mot alt, og lot pikken komme ut i friluft igjen, så kom det enda noen støt med sperm. Som traff henne i fjeset og håret. -Wow, for noen mengder, sa hun etter å ha svelget alt hun fikk i munnen. -Og for en deilig smak av deg. Det smakte friskt og sunt. Anders brukte noen sekunder på å få igjen munn og mæle, og parerte henne: -Dette må være den deiligste blowjobben jeg noen gang har fått? Fy faen så deilig du er. Og ganske sexy med mitt griseri overalt. Han smilte. Og Sonja smilte med sin nydelige tanngard og fyldige sexye lepper. Før hun tok hånden opp og hentet sæd fra kinnet og pannen til munnen sin. -Ingenting må jo gå til spille, lo hun. Anders digget når damene likte sæden, men hun her var den mest sædelskende kvinnen han hadde vært borti. Og han elsket det. Noe han poengterte også. Og la til at han like mye digget å grise med damenes safter. -Da har du noe å glede deg til kjære. For jeg har MYE, sa hun. Før hun tok han i hånden og dro han inn på soverommet.

Der var det omtrent bare plass til sengen. Sonja åpnet et skap og dro ut en slags matte og et stort badehåndkle. -Dette må ligge under, så jeg slipper å bytte på alt her igjen, lo hun med sin trillende latter. Før hun la seg ned på rygg: -Kom og slikk meg kjære! Anders elsket hennes direkthet, og var ikke sen med å adlyde. Uten å si noe hadde han samme mål som Sonja hadde hatt: Å få frem orgasmen(e) hennes fortest mulig. Han begynte først litt forsiktig, med å la tungespissen treffe klitorisen hennes. Og slikket nedover den våte sprekken. -Du smaker jammen nydelig du også, uttalte han. Sonja bare stønnet. -MMMMM, så deilig du er! Anders fortsatte å slikke og suge hardere, og førte to fingre opp i fitta hennes. Som var søkkvåt, varm og hoven. Han fulgte opp med den tredje også, og presset opp mot magen og G-punktet. Når han samtidig slikket intens på klitten, klarte ikke Sonja mer. Hun hylte og skrek. Ristet og skalv.

Og kom virkelig som en foss.

Anders fikk DEN spruten midt i fjeset. Og det var mengder blank væske som kom ut. Han hadde opplevd squirting før, men aldri så mye som nå. Han trakk fjeset litt bort fra klitorisen, men brukte da tommelen på den, samtidig som de tre fingrene knullet henne videre inn i himmelen sin. -Oooooooh jaaaaaaaaaa mmmmmmm såååå deeeeiiiliiiiiiiiiig!!!! Anders smilte når han lå og kikket på at Sonja gikk fra orgasmekramper til å få pust og puls tilbake til normalen. Og tenkte på hvor deilig spontan og uventet sex kunne være. I alle fall når to stykker var like kåte og lot seg rive like mye med. Etter noen minutter fikk han plutselig øyekontakt med Sonja, som også lå og smilte. Hun hadde registrert at han nok lå og tenkte på noe, og lurte på hva? Hun nikket bekreftende da han fortalte dette. -Og så er det så deilig når ting bare skjer, og ingenting er tilgjort. Bare ren nytelse, tilføyde hun. Anders var helt enig.

Før han minnet henne på hva hun egentlig hadde invitert han på. De lo litt, før Sonja reiste seg og gikk naken inn i stuen. Selv om hun nok var minst 10 år eldre enn han, nøt Anders virkelig synet av denne nydelige kroppen. Og når hun kom tilbake med to glass cola, påpekte han hvor deilig han syns hun var. Og føyet kjapt til at det gjaldt både utseende, væremåte OG i sengen. -Åååå så fint sagt, Anders, svarte Sonja. -Det er selvfølgelig gjensidig. Og vi er jo ikke mette helt ennå vel? -Definitivt ikke, svarte han kjapt. -Du ser vel det? Anders pekte ned på den voksende pikken sin. -Oh, så deilig, utbrøt Sonja. -Den vil jeg ha inni meg. -Det kan vi ordne, smilte han. Og etter noen slurker brus ba han henne legge seg på rygg.

Sonja var rask å adlyde, og tok tak i den stive pikken hans i det han skulle legge seg over henne. -Kom å knull meg Anders, fyll meg opp og ikke gi deg før du spruter inn i meg! Sa hun med gnistrende øyne. Og la til at hun ikke kunne få barn, så det var bare å kjøre på. Hun slapp ikke taket i kuken hans mens han krøp over henne. Og førte den rett mot grotten sin da han kom seg i posisjon. Anders kjente varme mot kukhodet da det traff fitteåpningen, og da han så vidt presset litt gled hele pikken helt inn i den søkkvåte fitta hennes. Selv om hun strammet underlivet, så var det glatt og deilig for det. Sonja tok armene sine rundt skuldrene hans, og dro han nedpå seg.

-Kom igjen nå Anders, gi meg ALT du har nå!

-Oh yes, svarte han, før han begynte å bevege underlivet opp og ned. Sonja sprikte så mye med beina at han følte han kom enda lenger inn i henne. Før hun la beina rundt ryggen hans. -Nå har jeg deg, lo hun. -Knull meg slik, nå har jeg kontroll, og da kommer jeg når du kommer. Vent å se. Anders synes alltid det var magisk å klare å komme synkront, og det var sjelden lett å planlegge. Men Sonja hadde tydeligvis den nødvendige kontrollen, så da gjøv han løs på henne. Han kom ikke så langt ut fordi hun hadde «fanget» han, men det var nok til at han kjente veggene i fitta hennes stramme rundt pikken sin, og han støtte så godt det lot seg gjøre i litt forskjellig retning inni henne for å treffe flest mulig erogene punkter. Det bygget seg opp hos dem begge, og Sonja stønnet og pustet. -Oh Anders, du gjør dette så deilig, at hvis du ikke kommer snart, så klarer ikke jeg å vente på deg. Han var egentlig vant til å komme først, så når han nå lot være å holde igjen tok det ikke mange støtene før han kjente det skjedde noe. Noe han påpekte for henne.

-Nå er det rett før Sonja, og du er så deeeeiiiiliiiig! -Ja, ja, ja, jaaaaaaa! Stønnet og skrek de i munnen på hverandre da de kom samtidig. Sonja squirtet igjen, litt mindre enn første gangen, mens Anders lurte på hvor all sæden han sprutet inn i henne kom fra. Og hun hadde låst fast beina sine rundt rumpen hans, så han følte seg virkelig melket tom. Til slutt gikk begges anspenthet over til total avslapping. Anders lurte på om hun ble flat av å ha han liggende oppå seg. Sonja bare ristet på hodet, og Anders nøt det når han kjente den svette huden hennes mot sin, de deilige puppene som var sklidd ut til sidene. Og ikke minst pikken sin som sakte men sikkert mistet ereksjonen inni fitta hennes. Han tittet ned på de lukkede øynene hennes, og det store smilet om munnen på Sonja. Anders smilte nok like mye, for når hun åpnet øynene lo hun litt. Før hun påpekte at hun trodde dette måtte være like deilig for dem begge to.

Han nikket og poengterte at det var tidenes spontansex. Sonja var enig, men også kjapp med å kommentere: -Men vi har vel ikke fått nok ennå? -Nei, er du gal? Dette var jo bare begynnelsen. Og etter litt mer brus ute i solskinnet, nakne i den avskjermede lille hagen til Sonja, var de igjen sultne på hverandre. Og det ble nye runder med suging og slikking, og knulling i forskjellige stillinger. Anders overgikk sin pers på fire orgasmer på en dag, med god margin. Mens Sonja sikkert kom 15 ganger? Når de definitivt hadde gitt seg, begynte Sonja å tilberede noe mat hun fant i kjøleskapet. Anders sjekket telefonen, og der var det 5 ubesvarte anrop fra Jensen, og tre sms’er.

Sonja sa det samme: -Rektor har prøvd å nå meg, lo hun. Anders leste opp siste sms fra Jensen: Har du fått kjørt deg med førstelæreren i dag? Sonja smilte, og sa at han måtte svare akkurat det han ville for hennes del. Anders mente at det skulle jo tatt seg ut å gå i detaljer, før de brøt ut i latter. Før han skrev: -Jeg ble invitert på et glass brus og lunch, skikkelig hyggelig dame. Vi snakkes vel i morgen? -Og det gjelder vel oss også, Anders? Spurte Sonja med de mest bedende dådyrøyne han hadde sett. -Definitivt, men må jeg gå allerede da? -Er du gal, først skal DET gå noen ganger til. 

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: