Fire valg

«Jeg husker at du fortalte meg om dine mange seksuelle opplevelser med menn før vi giftet oss. Har du noen gang hatt lyst til å ha sex med en annen mann etter at vi ble sammen?»

“Er det ledig her?” Jeg så opp, og der sto det en ung mann med kantinebrettet sitt. «Joda, bare sett deg» sa jeg. Det var en mann jeg hadde lagt merke til tidligere. Han jobbet for et selskap som hadde et felles prosjekt med oss, og han kom innom iblant for å delta på prosjektmøter. Jentene på jobben hadde lagt merke til ham, for han hadde stil.

Egentlig er jeg ikke lett å komme innpå. Jeg er ganske varm seksuelt, men lærte meg tidlig å ikke vise det, trolig på grunn av oppvekst i et strengt hjem. Resultatet var at jeg la meg til et slags skall, jeg var kjølig forekommende, og høflig avviste de fleste tilnærmelser. Jeg hører ofte at jeg ser bra ut, og det er kanskje derfor noen menn finner den kjølige væremåten min utfordrende.

Han satte seg og sa: «Fint, det er ikke lett å finne en ledig plass ved siden av deg.» «Hvordan det?» «Jeg har lagt merke til deg før, og har hatt lyst til å spise lunsj med deg.» Det var tydelig at han la an på meg, men jeg bare besvarte det med den formelle og vennlige væremåten min. Men etter hvert kom praten i gang. Han fortalte at han het Thomas og jeg sa at jeg het Linn. Etter en stund snakket vi som om vi var gamle venner. Vi hadde fått en form for dypere kontakt. Jeg kjente i kroppen at mitt seksuelle behov hadde begynt å røre på seg igjen.

To dager senere, like før lunsj, fikk jeg en telefon fra Thomas. «Linn, jeg er i nabolaget. Kan vi ta lunsj sammen i restaurant «La Cuisine» oppe på hjørnet? Jeg har lyst til å se deg igjen.» Uten å tenke meg om sa jeg «Det vil jeg elske.» Etter at telefonsamtalen var over tenkte jeg på mitt ordvalg. Det jeg hadde sagt kunne ha en skjult mening, jeg skulle bare sagt: «Ja». Men jeg så frem til det.

Jeg hadde en underlig følelse nede i magen,
slik jeg alltid hadde når jeg tenkte på sex.
Og han var sexy.

Jeg gikk til toalettet og fjernet BH’en og kneppet opp blusen min to knapper slik at litt hud mellom brystene var synlig. Tuppen av brystene kunne sees gjennom stoffet, de sto litt ut. Det er ganske merkelig, jeg ser kjølig ut men jeg liker å erte menn med min kropp. Det er litt av en kontrast, og har appell til menn som liker raffinement. Jeg tok på en jakke, og sa til mine kolleger at jeg var ute for en lang lunsj.

Thomas reiste seg da jeg ankom. Han ga meg en klem og jeg besvarte den, vi hadde kroppene tett mot hverandre. Jeg kjente et brus av følelser i kroppen og visste fra det øyeblikket av at vi ikke bare var venner lenger. Vi satte oss og jeg så at han var fasinert av brystene mine, de var ganske synlige.

Han sa: «Linn, du ser flott ut. Er du kledd slik på jobben?» «Å nei, jeg har alltid BH på der, men jeg hadde lyst til å ta den av når jeg skulle møte deg.» Dette var ganske klart språk, jeg hadde egentlig sagt at jeg ønsket at han skulle ha lyst på meg. Etterpå var konversasjonen opphetet, den dreide seg om sex uten å si det direkte.

Etter lunsjen måtte jeg tilbake til kontoret. Før vi skiltes ga jeg ham et kyss på kinnet. Han sa: «Kan jeg få ha lunsj med deg igjen?» «Ja, du kan, men ring meg dagen før.» Han forsto nok ikke hvorfor, men jeg ville forberede meg for møtet. Jeg ville se uimotståelig sexy ut. Jeg kunne ikke stoppe å tenke på ham. Noen dager senere satt min mann og jeg og pratet sammen. Han sa:

«Jeg husker at du fortalte meg om dine mange
seksuelle opplevelser med menn før vi giftet oss.
Har du noen gang hatt lyst til å ha sex med en annen mann
etter at vi ble sammen?»

Jeg var overrasket over spørsmålet, han må ha følt at noe foregikk. Jeg ble litt forlegen og jeg nikket. «Har du gjort det?» spurte han. Jeg ristet på hodet. «Men tenk om du traff en mann og følte at du bare måtte elske med ham og kjenne ham inni deg, hva ville du gjort da?» Jeg så på ham med et vurderende blikk. Jeg lurte på hvor dette bar hen, han hadde trolig sett noen tegn. «Jeg vet ikke helt» sa jeg, litt unnvikende. «Jeg tror at i en slik situasjon har du fire valg» sa han.

«De er 1 Du prøver å fortrenge følelsene dine og unngår videre kontakt med ham. 2 Du elsker med ham i hemmelighet og sørger for at jeg ikke får vite om det. 3 Du elsker med ham og forteller meg om det etterpå for å lette samvittigheten din. 4 Du spør meg om lov til å elske med ham på forhånd. Hvilken av dem tror du at du ville benytte?» «Dette var vanskelig, det kommer jo litt an på situasjonen» sa jeg litt vagt, og fortsatte «Jeg har heller lyst til å stille disse spørsmålene andre veien. Hvordan hadde du reagert på hvert av disse valgene?»

Han sa: «Jeg tror ikke det første valget hadde vært noe bra valg. Jeg vet at mange menn ville ha foretrukket det, men jeg er ikke sjalu, og jeg vet at du har erotiske behov i deg som krever utløp. Nekter du deg det vil det trolig demme seg opp i deg og bli et problem. Det neste valget er bedre, men jeg liker det ikke særlig. Å gjøre det i hemmelighet skaper en avstand mellom oss, og jeg vil nok merke det likevel. Da er det bedre med det tredje valget, at du elsker med ham og forteller meg om det etterpå. Da er jeg i hvert fall med på det som skjer, og vi kan snakke om det. Men det beste alternativet etter min mening er at du spør meg om lov før du gjør det.»

«Men tenk om du sier nei?» «Det skal mye til for at jeg sier nei, kjære Linn. Jeg vet jo at ditt erotiske begjær er et fysisk behov som skal tilfredsstilles. Det er ikke farlig. Det som kan være farlig er om du blir glad i ham, for jeg vil ikke miste deg.»

Diskusjonen hadde gjort oss begge opprømt. Jeg så muligheten for at jeg kunne elske med Thomas og muligens andre med min manns aksept. Den natten var vi spesielt aktive i sengen. Jeg satt oppå ham og så ham intenst i øynene mens jeg pulte ham. Jeg tenkte på Thomas mens jeg gjorde det.

Min mann forsto nok at jeg tenkte på en annen mann
som han ikke visste hvem var,
og det virket som om det tente ham.

Torsdag ringte Thomas meg på jobben og spurte om jeg ville spise lunsj med ham neste dag, samme tid, samme sted. Jeg sa «Thomas, jeg vil elske det» med mer følelse enn forrige gang. Neste morgen, etter at min mann hadde dratt på jobben, gjorde jeg mine forberedelser. Med en mulighet for at min mann ville akseptere at jeg hadde sex med Thomas, følte jeg at jeg ikke behøvde å holde meg i skinnet som før, jeg kunne være mer fristende.

Etter dusj og kroppsstell tok jeg på meg en sexy kjole som var kjøpt i en utenlandsk sexklubb som vi besøkte iblant. Den var litt gjennomsiktig, kroppen min var ganske synlig. Utenpå tok jeg en lang formell jakke, så jeg så ganske «business-like» ut. Jakken skjulte nesten hele kjolen.

Ved lunsj-tid fortalte jeg igjen mine kolleger at jeg var ute for en lang lunsj. Før jeg gikk hadde jeg tatt av meg BH’en og trusen på toalettet. Da jeg gikk mot restauranten følte jeg en slags beruselse i kroppen, det var en kjent følelse fra tidligere år når jeg skulle møte en jeg ville ha.

Jeg møtte ham i restauranten, han hadde funnet et diskret avlukke. Jeg så med en gang at han var litt skuffet over det formelle antrekket mitt. Jeg så ut som om jeg skulle i et forretningsmøte, ikke sexy i det hele tatt. Jeg tok av jakken og han bare stirret på meg med munnen halvåpen. Jeg visste at jeg så nesten naken ut. Jeg løftet opp armene for å ordne håret slik at jeg strakk ut kroppen så han kunne studere den. Gjennom det tynne stoffet så han brystene og kunne ane sprekken mellom leppene mine mellom benene.

Jeg visste at jeg ertet ham, og jeg elsket det,
jeg ble bare mer varm av det.

Vi ga hverandre en tett klem, vi presset kroppene våre mot hverandre. Vi pratet og hadde vin og litt mat. Kelneren så på meg og kjolen min med store øyne og åpen munn, så husket han på å lukke munnen. Thomas smilte. Etter en stund gikk jeg på toalettet. Da jeg kom ut var Thomas i gangen utenfor døren.

Vi kysset og kysset. Hendene hans var over hele kroppen min, brystene, magen, mellom benene. Fingrene hans gled inn i skjeden min. Jeg kjente på den store, harde kuken hans gjennom buksene. Jeg var elektrisk. Det var vanskelig å slutte, men jeg måtte tilbake til kontoret.

Da jeg kom hjem på ettermiddagen sa jeg til min mann: «Kan vi gå inn i stuen og snakke sammen?» Min mann smilte og sa: «Jeg har en følelse av hva dette handler om Linn, sett i gang.» «Husker du den kvelden vi snakket om de fire valgene. Nå er jeg i den situasjonen at jeg vil be deg om å få ta det fjerde valget. Jeg har prøvd å bli kvitt begjæret, men jeg kan ikke. Det plager meg hele tiden.»

Til min overraskelse sa han: «Linn, jeg har lagt merke til det. Jeg bare lurte på når tid det ville flyte opp. Jeg har følt at du grublet på noe. Hvem er det?» «En mann jeg traff på jobben, Han arbeider for et annet selskap.» «Ønsker du ham veldig?» «Ja, jeg tenker ham hele tiden.» «Hvor langt har dere kommet?» «Vi har møtt hverandre i lunsjpausen noen ganger. Vi har kysset litt og tatt på hverandre. Han har en fin kropp.»

«Når har du planlagt å møte ham?» «I kveld.» «Det var kjapt.» «Jeg sa at jeg måtte snakke med deg først, og så sender jeg en SMS hvis jeg kommer. Han likte ikke at du skulle få vite om det, men jeg insisterte, jeg sa det var den eneste muligheten.» «Jeg setter pris på ditt valg, Linn. Send ham en SMS og si at du kommer.» Jeg ga ham en klem og sa: «Dette betyr mye for meg. Ingen andre ville ha tillatt det.»

Jeg dusjet for andre gang samme dag og fant frem en utfordrende kjole. Nå var det ikke så viktig å friste ham, vi hadde passert det punktet. Nå var det bare å fortsette. Da jeg var klar viste jeg meg frem for min mann i den tynne kjolen. Jeg hadde ikke BH eller truse på. Han sa «Perfekt. Han kommer til å ha ereksjon på ti sekunder. Når tror du at du er tilbake?» «Jeg vet ikke, enten sent i natt eller i morgen tidlig.» «Ha det fint Linn, nyt kroppen hans.» Han ga meg et kyss, og jeg tok på meg en jakke.

Jeg ringte på og Thomas åpnet. Han hadde på seg shorts og en åpens skjorte. Han så ut som om han kom direkte fra dusjen, noe han sannsynligvis gjorde. Det merkelige var at vi begge så litt nervøst på hverandre. Dette var virkeligheten, ikke flørting. Herfra var det ingen enkel vei tilbake.

Jeg tok av jakken og hang den i garderoben. Han så fasinert på kjolen min, jeg så naken ut. Jeg sa «Ta av deg klærne Thomas.» Jeg så på da han kledde av seg. Kuken hans var veldig hard og pekte mot taket. Jeg fikk elektriske følelser i kroppen.

Jeg bøyde meg ned og kysset kuken hans.
Dette hadde jeg allerede gjort mange ganger i mine fantasier.

Jeg tok av meg kjolen, og Thomas kysset meg mellom benene. Jeg var veldig våt og han sa at han elsket smaken av saften min. Vi gikk inn på soverommet hans og jeg sa «Thomas, jeg vil pule med deg i alle tenkelige stillinger og jeg vil føle at du fyller kroppen min med din sed. Jeg har så lenge hatt lyst på det.»

Vi hadde intens sex. Klokken 3 på natten var vi begge utkjørt. Thomas hadde hatt orgasme inni meg flere ganger, og nå var det ikke mer futt i ham. Det rant mye sed ut av kjønnet mitt. Thomas fanget noe av den og masserte den inn i huden på brystene og mellom benene mine. Han sa: «Det er en gammel overtro at hvis jeg masserer seden min inn i huden på brystene dine, så vil du komme tilbake etter mer. Dessuten, det er bra for huden.»

Klokken 4 kom jeg hjem. Min mann våknet da jeg kom inn på soverommet, og sa: «Har du hatt det bra Linn?» «Det var fantastisk, herlig.» «Kom i seng, ikke dusj. Jeg har lyst til ha deg naken i sengen.» Jeg gjorde det, og la meg naken ved siden av ham. «Jeg kan kjenne at du hadde det godt Linn. Kroppen din lukter av en annen mann, og du lukter hans sed.»

«Ja, han masserte seden sin inn i huden på brystene mine. Han sa det var en overtro at hvis han gjorde det så ville jeg komme tilbake etter mer.» «Jeg tror nok det stemmer, Linn.» Vi lå i sengen og pratet litt. Han spurte meg om jeg fikk den orgasmen jeg alltid har jaktet på. Jeg sa:

«Nei, jeg hadde det herlig med sterke spenninger i kroppen, men orgasmen kom ikke. Du vet det er orgasmen jeg søker etter, den jeg aldri har hatt. Det var derfor jeg var så seksuelt aktiv i mine yngre år hvor jeg stadig prøvde nye menn med håp om at de kunne gi meg det. Jakten på orgasme driver meg fortsatt, men jeg lurer etter hvert på om det er så ille. Kanskje det er en fordel. Når jeg snakker med mine venninner om det, sier de at sexen er over etter orgasmen. Det gjelder ikke for meg, jeg kan fortsette i lang tid, og hele tiden føle at jeg er i himmelen.»

Han sa «Kommer du til å møte ham igjen? Husk overtroen.» «Jeg vet ikke. Kanskje vi skulle invitere ham til oss. Du vet jo at jeg alltid likte å ha sex med to menn samtidig» sa jeg med et lurt smil. «God ide» sa min mann og vi sovnet begge mens vi smilte.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: