Fantasi i høyspenning

"Vi har begge vært sultne på hverandre i lang tid, sett på hverandre i det skjulte. Nå møtes blikkene våre oftere. Stemningen er i høyspenning hver gang vi er i samme rom."

Du går bak meg i trappen, jeg kjenner blikket ditt streife kroppen min. Jeg valgte denne kjolen fordi jeg vet den framhever de riktige delene av meg, og jeg vet hva det gjør med deg. Jeg vet du har lyst å kjenne formene mine, smake huden min og nyte meg. Du vet jeg vil det samme.

Ting er ikke så enkle, ikke for noen av oss. Det gjør det nesten mer fristende. Nå vet vi at vi begge føler det samme. Du klarte ikke å holde det for deg selv lengre. Vi har begge vært sultne på hverandre i lang tid, sett på hverandre i det skjulte. Nå møtes blikkene våre oftere. Stemningen er i høyspenning hver gang vi er i samme rom. Jeg fantaserer om hemmelige øyeblikk, hvor vi møtes bare vi to. Hvor ingen ser, ingen lytter.

Jeg fantaserer om å tørre å være borti deg,
hver gang jeg går forbi.

Jeg har så lyst å vite hva som skjer, hvis vi faktisk oppnår fysisk kontakt. Du er den deilige, spennende, røde knappen det ikke er lov til å røre. Du sender meg blandede beskjeder. Vi må være forsiktige, passe på å ha kontroll. Du blir hard av å tenke på meg, men vi må tenke på alle grunnene til hvorfor ikke.

Jeg blir våt når du beskriver hva du vil gjøre med meg, men vi må styre oss. Hjernen min spinner, og alt jeg tenker på er kroppen din. Hvordan er den under klærne dine, og hvordan føles fingrene dine mot huden min, mot kjønnet mitt? Hvordan føles munnen din mot min? Jeg vil kjenne skjegget ditt kile meg når du kysser meg nedover nakken, og biter meg i niplene.

Jeg vil du skal ta kontroll over meg,
begjære meg og fortære meg.

Vi deler fantasier med hverandre, vi drømmer om det samme. Hva vil skje hvis vi faktisk treffes, uten at andres øyne ser? Hvordan skal vi klare å la hverandre være, når alt vi vil er å være nære? Kan vi stjele et øyeblikk, og så la det være? Vil det bli lettere, hvis vi lar fristelsen vinne? Vi vet det så godt, når blikkene våre møtes. Vi vet at omgivelsene våre er alt som hindrer oss fra å kollidere.

Behovet er for stort, vi kommer ikke til å klare å styre oss selv. Kanskje skal vi la skjebnen bestemme. For så lenge noen kan se og høre, så vil vi aldri la noe skje. Med mindre sjansen byr seg, vil det nok bli med stjålne blikk og hemmelige meldinger. Det føles nesten vondt, å tenke på at ingenting skal skje. Fingrene mine krysser seg, og drømmene mine flyr av sted.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: