Et minneverdig cocktailparty

«Han tok tak i bena mine og løftet meg ut på kontoret, slapp meg ned på den store mahognipulten i midten av rommet»

Det var begynt å bli høst i lufta. Idet jeg gikk til det storslåtte huset på Frogner, kjente jeg den kalde lufta trenge igjennom strømpebuksene mine. Det var kjølig, men akkurat varmt nok til å gå med den grønne utringet satengkjolen min. Det var uvant å gå rundt i høye hæler, men jeg var blitt invitert på et cocktailparty av noen klienter fra jobben, og som den pliktoppfyllende arbeideren jeg var, sa jeg ikke nei!

Dørvakten var en svær øst-europeisk mann som ettertraktet meg fra topp til tå. Jeg hadde aldri vært noe slående vakker, men hadde gjort mitt beste for å vise fram kløften min på en mer classy måte. Jeg sa navnet mitt og han beordret meg videre inn i det vakre huset.

Det var fullt av folk inne i den viktorianske spisesalen. Jeg så meg rundt og opp på de høye søylene i taket. Flere hundre servitører som sprang rundt med champagne og småretter jeg ikke kunne uttale. Jeg tok en drink og takket ydmykt for servicen. Hva i alle dager gjorde jeg på et slikt sted? Jeg trivdes jo best hjemme på sofaen i min one-piece!

Jeg begynte å føle meg litt uvel av tanken på å dumme meg ut, slik at jeg selvfølgelig klarte å kollidere med en eldre, kjekk mann. Det endte med at han mistet hele rødvinsglasset på kjolen min og jeg sto der som en dust med alle øynene rettet mot meg. Jeg ble litt svimmel og fikk nesten ikke med meg at den eldre, kjekke mannen grep tak i armen min og førte meg ut av spisesalen, opp en vindel trapp og inn på det som lignet på et kontor.

"Unnskyld så meget for at jeg mistet vinen min på den vakre kjolen din! Det skal være et toalett her et sted, la meg hjelpe deg." Fortsatt litt uggen og tåkete, la jeg nesten ikke merke til stedet rundt meg. Bare den kjekke, høye og dresskledde mannen som sto foran meg. Han slo på vasken og hentet et håndkle som han fukte under den. Deretter begynte han å tappe lett på kjolen min med det fuktige håndkledet.

Han sto alt for nære og luktet alt for godt til at jeg ikke kjente murringen i fitten min. Han så på meg og smilte sjenert mens han fortsatte å prøve å vaske vinen bort. Guuud, hvordan kunne han se så deilig ut?? Han var solbrun og hadde et lite antydning til skjegg, som om han nettopp hadde kommet hjem fra ferie. "Må ærlig innrømme at jeg sølte på deg, litt med vilje", sa han plutselig. "Hæ?" tenkte jeg bare og ga han et spørrende uttrykk. "Ja, jeg så at du holdte på å gå rett i meg, men jeg ble så lamslått av hvor vakker du var at jeg brydde meg ikke om å flytte meg."

Han smiler lurt og nesten litt forlegent over uttalelsen hans. Jeg var målløs. Denne garantert rike, velstående og ikke minst KJEKKE mannen, syns jeg var pen! Ordene hans sendte vibrasjoner i hele kroppen og nå gjorde det fysisk vondt i vaginaen min. Han leste kroppsspråket mitt og lente seg forsiktig inn.

Øynene hans gikk fra mine til munnen,
og jeg kunne kjenne den harde pikken hans
mot det lette stoffet på kjolen min.

Uten et snev av tanke presset jeg leppene mine mot hans. De store hendene hans tok tak i ryggen min og deretter glidde ned mot rumpen. Han skviste lett og penetrerte tungen inn i munnen min med makt. Jeg var så kåt og klar at jeg nesten ikke pustet.

Han tok tak i bena mine og løftet meg ut på kontoret,
slapp meg ned på den store mahognipulten i midten av rommet.

Han dyttet meg ned og dro opp kjolen min. Jeg stønnet høyt. "Rolig nå, babe, du må ikke lage for mye støy", sa han og smilte mens han tok tak i strømpebuksene og lagde et stort hull. Jeg gispet og var en smule forferdet over at en fremmed mann kjærte puppene mine. "Fy faen, du er så deilig", sa han og tok av meg resten av undertøyet.

Jeg så på han med store øyne og han stirret intenst tilbake mens hans sakte tok tungen mot fitta mi. Med ett var den deilige munnen hans ringet rundt den pulserende fitta mi. "Å guuuud!!" ropte jeg og kjente hånden hans over munnen min. "Sa ikke jeg at du måtte være stille?" Han var streng i blikket, men leken med fingrene rundt klitten min. Jeg var så våt at det dryppet ned på pulten.

Han trengte så en finger inn i fitta mi og så på meg med et dyrisk blikk. Mens han kjærtegnet fingeren opp mot veggen min, gikk han løs med den andre hånden på brystet mitt. Deretter tok han tak i halsen min og dro meg forsiktig opp. To fingre inn mens jeg satt meg opp og jeg stønnet i munnen hans. Han masserte klitten med tommelen sin samtidig som han kjørte de to fingrene opp mot veggen i skjeden min.

"Jeg må ha deg nå", sa jeg tiggende mellom hvert kyss.

Han dro av seg slipset mens jeg dro av han dressjakken. Jeg kunne nå kjenne de tonede musklene han hadde skjult under dressen, og jeg var nysgjerrig på hva jeg kunne forvente under beltet. Han dyttet meg ned på pulten igjen og begynte å slikke fitta mi som om det var det eneste ønsket han hadde. Imellom stønnene og den lekne tunga, så jeg små glimt av han knekke av seg skjorta.

Han tok tak i lårene mine og dro fitta mi nærmere ansiktet sitt. Han slikket opp og ned med kjappe støt og kroppen min skrek etter å komme. "Ikke enda babe", sa han og dro av seg beltet. Han snudde meg rundt og dasket meg lett på rumpa med det svarte skinnbeltet sitt. Han spredde så bena mine og med ett kjente jeg den store pulserende kuken inni meg. Jeg stønnet høyt nå. Kunne ikke kontrollere det.

Den ene hånden hans var festet mellom hoften og bordet, akkurat som om han ikke ville at jeg skulle støte for hardt mot bordet. Den andre hånden var plassert rundt halsen min med et fast grep.

Jeg holdt meg fast i den muskuløse armen hans,
og bet meg i underleppa for å holde tilbake skrikene.
Men til ingen nytte.

Denne mannen fikk meg til å føle meg levende og ønsket mer enn noen mann hadde gjort. Støtene ble hardere og mer dominant. Jeg skrek høyt og han plasserte hånden sin over munnen min for å dempe stønnene mine. Han masserte meg litt på klitoris og jeg var på kanten til en intens orgasme når han kviskret i øret mitt:

"Kom for meg, jeg vil kjenne den trange fitta di rundt kuken min."

Det hørtes ut som en befaling og kroppen min lyttet. Med ett kom jeg og squirtet ned på gulvet og pulten foran meg. Orgasmen var intens og lenge, jeg hadde gitt opp å være stille for lengst og nøt hvert sekund av følelsen av den store kuken støte inni meg. Plutselig kjente jeg at det fyltes opp inni meg av deilig varm sæd. Han stønnet inn i øret mitt og kroppen min var ikke ferdig med å komme. Sammentrekkingen fortsatte å omslutte kuken hans. Han snur meg rundt, kysser meg lett. "Jeg tror vi trenger flere håndkleder", da han og vi begge så ned på det grisete gulvet og lo.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: