Nabofesten

«Han snudde seg mot Wenche, og de møttes i et varmt og vått kyss (...) Ved siden av dem satt nå Erika på kanten og ble slikket av Alex. Hun stønnet. Og det gjorde Vicky også nå»

Kenneth hadde akkurat flyttet inn i en kjellerleilighet i en gate med bare eneboliger. Alt skjedde fort. Innflytting ene helgen, full jobbing og utvask i den gamle leiligheten i uken som kom, og plan om å rigge seg til i den nye neste helg. Fredag ettermiddag traff han Roald, huseieren som hadde kjøpt huset en måned før Kenneth flyttet inn, ved postkassene. Sammen med en annen kar, som sikkert bodde i nabolaget.

Det ble litt høflig prat, mest om Kenneths stressende uke. – Ja, det er tøft når det står på, men godt når helgen kommer, og man kan ta seg en øl eller fem, sa han andre. Som het Alex. – Jeg har ikke noen store planer om festing helt ennå, slik som det ser ut hos meg, svarte Kenneth. –Men det blir nok en pils i morgen kveld tipper jeg.

– Roald sier du er en kjernekar, og i morgen er det årets nabofest hos oss, s
å om du vil, så er du hjertelig velkommen til grilling
klokken 18 i nr 23, sa Alex.

Kenneth så på Roald, som nikket. – Ja, ta deg tid til det. Rotet ditt går jo ingen vei. Og det kan jo være godt å få noe annet å tenke på etter bruddet du har gått gjennom. – Det høres jo fristende ut dette, sa Kenneth. – Kanskje jeg kan slå følge med deg og Anne da? – Vi skal dessverre ikke, sa Roald. – Annes søster fyller 50. Så da blir det feiring der. Selv om jeg heller ville drukket øl med dere to, smilte han.

Alex gav seg heller ikke. – Det er innerste huset til høyre. Og leieboeren i nr 21 kommer også, og hun er litt av et stykke! – La meg få nr ditt, så gir jeg en lyd i morgen ut på dagen. Alex gav nr sitt til Kenneth, som så gikk hjem og fant roen. Han orket ikke å gjøre en dritt, og gikk tidlig å la seg.

Lørdagen startet med et nydelig vær. Kenneth møtte Roald og Anne utenfor, som var på vei til garasjen for å kjøre til 50-årslaget. Han satt seg i solen med en kopp kaffi, og funderte på om han skulle takke ja til festen. Roald hadde jo litt rett i at han trengte å "komme seg videre i livet", og at det kom en singel dame var jo litt interessant. Men så var det jo denne leiligheten. Alt stod i kartonger, hulter i bulter, og kaoset herjet. Han begynte med å sortere litt, men synes alt var et ork. Så han tok heller på seg en treingshort og tursko, to flasker vann i beltet, og jogget forsiktig oppover mot fjellet bak den nye gaten hans.

Roald hadde fortalt hvor stien gikk inn i skogen. Det var en grei stigning, og en del skygge mellom trærne, så han kjente ikke varmen før han kom ut på toppunktet. cirka 450 meter høyere. Kenneth sjekket pulsklokken. 30 minutter på 3 km var ikke så ille, og 180 i makspuls. – Er du sånn kontrollfrik du, hørte han en kvinnestemme si. – Hehe, det kommer an på hvem som ser det, svarte Kenneth. –Jeg pleier å registrere hvor jeg har vært, og tiden, så kan jeg sammenligne om jeg løper flere ganger. – Løper? sa damen. – Du er nå sprek om du løper opp her. – Takk for det, jeg prøver nå så godt jeg kan.

Nå reiste damen seg, og Kenneth kunne se en litt tettbygget kvinne. Rundt 40 kanskje? Tettsittende tights og bare en sportsbh. Langt lyst hår, røde lepper og svære solbriller. Han så ikke helt hvordan hun så ut pga dem, men smilet var nydelig. Og hun var pratsom og litt flørtende. Hun gledet seg til grilling senere, og kanskje hun og mannen skulle hoppe i boblebadet i kveld? Kenneth syns dette hørtes veldig deilig ut, ønsket henne lykke til med kvelden, og jogget rolig ned igjen.

Etter en god dusj, så ha på kartongene igjen, og bestemte seg for å melde avbud til festen. Han MÅTTE jo få rotet i system. Han ringte nr til Alex. Og en dame sa hallo. – Eh, jeg skulle snakke med Alex, sa Kenneth. – Ja, jeg er Vicky, konen hans. Hva kan jeg hjelpe deg med? – Han inviterte meg til nabofesten, men jeg tror jeg må stå over. – Åh, du er Kenneth i kjelleren i nr 15? – Stemmer det, har du allerede fått med deg det, altså? Kenneth var litt overrasket. Denne Vicky pratet om hvor hyggelig mannen hennes hadde fortalt at Kenneth var, og syns det var veldig dumt at han ikke ville komme. Også hun var veldig klar på at flytterotet ikke gikk noen vei, og kunne få lov å stå i en dag ekstra.

– Du er jo singel også hørte jeg, og Anine i nr 21 er jo også det. Og dere finner helt sikkert en god tone. – Okei! Jeg kommer! Kenneth var dårlig på å være standhaftig. Og i tillegg til at han både ble smigret over fine ord, og at denne Anine vekket nysgjerrigheten, så kjente han mer og mer på at han faktisk trengte en liten utskeielse. Så ha spurte hva han skulle ta med seg. – Åh, så kjekt, sa Vikcy. –Huseierlagets konto dekker maten, så hvis du ikke har allergier eller er veldig kresen, så holder det med at du tar med det du vil drikke. Selv om det ofte pleier å komme mye godt på bordet fra naboene også.

Kenneth kjørte på butikken og kjøpte seg noen øl og cider, kjørte hjem igjen og satt seg ute i solen med en cider. Han hilste på Alex som kjørte forbi. Med tommel opp, så da hadde nok kona sladret. Han stilte innerst i gaten kl. 18. Og ringte på. Men ingen åpnet. Han hørte noen stemmer rundt hjørnet, så han gikk rundt. Og kom til den flotte usjenerte uteplassen. Mange sitteplasser, et svært utekjøkken og et boblebad i kroken. Det var bare helt nydelig der.

– Hei Kenneth! Alex løftet en ølboks borte ved grillen. Kenneth gikk bort for å håndhilse, men fikk den klemmen i stedet. Men han håndhilste på de tre andre mannfolkene som stod rundt grillen, som alle virket litt mindre utadvendt. – Damene er inne og lager salaten. Trenger du kjøling, så er skapet bak her. Alex hadde orden på det meste, tenkte Kenneth.

– Kona sa hun hadde overtalt deg til å komme.
– Ja, jeg tror nok jeg trenger det, svarte Kenneth,
så jeg var nok et lett bytte.

Han smilte til Alex. – Hun har fortalt Anine om deg også, så hun har visst begynt på boblene der inne? Alex lo høyt, mens de tre andre visst ikke skjønte kommentaren, og var like mutte som de hadde vært i alle de 5 minuttene Kenneth hadde vært der.

Nå åpnet terrassedøren seg, og 5 fnisende damer kom ut. Kenneth satt nå med ryggen til, og tenkte at hvis dette var konene til "tørrpinnene" som satt der, så var det sikkert damene han kom til å holde seg med i kveld. Overraskelsen var stor da damen som plutselig stod foran han og sa at hun var Vicky, og gav han en klem, og så sa at "jeg visste at det måtte være deg". Kenneth var litt usikker nå, men dro etter hvert kjensel på damen fra fjellet. Nå uten solbriller, og i en nydelig sommerkjole. Med rufsete hår og like røde lepper som før på dagen. Og hun luktet vidunderlig.

– Så hyggelig at du ville komme! Kom og hils på Anine da. Kenneth reiste seg. Og stod foran en godt beruset, og ganske sexy mørkhåret dame. – Hei, du var jo ganske flott, sa hun og strakk frem hånden. – Anine! – Takk for det, svarte Kenneth, – og i like måte. – Nei, men gi nå mannen en klem da, Anine! Vicky pushet tydelig på, og dermed fikk Kenneth en forsiktig klem av damen foran seg. Han merket at hun allerede var godt brisen.

Nå hilste han på de tre konene til mannfolkene, og da ble det klem på alle. De virket hyggelige, og nå følte Kenneth seg velkommen. – Det må jo mangle en del foreløpig, spurte han Alex. – Ja, i år blir vi vel bare rundt halvparten av alle i gaten, sa han. – Flere er på fotballcup i Kristiansand og noen skulle i andre tilstelninger. Veldig synd at Roald og Anne ikke kunne, fordi de virker meget hyggelige. – Og, hvisket han, vesentlig mer utadvendt en flere her i kveld… Dermed fikk Kenneth bekreftet mistanken sin.

I samme øyeblikk hørte han livlige stemmer rundt hjørnet. Alex sa at det var nok resten som kom fra vorspiel. Kenneth tenkte at det var da voldsomt med vorspiel før en nabogrillfest kl. 18. Alex presenterte Kenneth for de tre siste parene som kom. Disse virket hyggelige, og Kenneth regnet med at kvelden ville bli koselig. Aldersspennet var stort, fra rundt 30 til godt over 60, trodde han. Damene var inne og hentet mengder med diverse mat og tilbehør, mens Alex og to av "tørrpinnene" la opp alt av grillet kjøtt man kunne tenke seg.

Kenneth ble plassert med Anine. Vicky ønsket velkommen, og ba alle forsyne seg fra matbordet. Anine tømte glasset, og var tydelig brisen nå. Og på vei til matbordet klarte hun å tråkke feil og falt ned på plenen. Til stor latter fra Vicky og de andre. – Nå får du ta en drikkepause, mente hun, og Vicky sa seg enig. Maten var vidunderlig, stemningen god og Kenneth følte seg velkommen. "Daten" hans, Anine, sovnet snart, og ble fulgt hjem før klokken 22. Hun hadde spydd på veien også. Ikke at Kenneth trodde det skulle bli noe, men det kunne jo vært kjekt om hun var tilsnakkende i det minste.

Timene gikk, og etter hvert forsvant flere av de eldste. Nå var Kenneth kommet bra i "farten", og registrerte at de var seks stykker igjen. Alex og Vicky. Erika og Knut. Kona til en av tørrpinnene, Wenche. Og han selv. Plutselig gikk Alex og tok av "taket" over boblebadet. Kenneth kunne se dampen stige, og var overrasket over at de hadde holdt dette i "live" hele kvelden. – Jeg regner med at du blir med oppi Kenneth, spurte Alex. – De andre blir i alle fall med. – Dette visste jeg ingenting om, så jeg har ikke tatt med shorts, svarte Kenneth.

Vicky svarte kjapt: – Det har aldri vært et klesplagg i vårt boblebad!

Wow, tenkte Kenneth. – Hva er dette for et nabolag? Men han likte konseptet, og var jo full nok til at de få hemninger han hadde ikke var der lenger. Og når de nå hadde bestemt seg, skjedde alt fort, og plutselig satt han der, mellom Wenche og Vicky. Han var litt usikker, men så på de andre at de ikke stresset med noe som helst. – Vi har glemt drikke, sa Alex. – Hva vil dere ha? Damene bad om champagne og gutta ville bare ha øl. Så Alex reiste seg, spradet naken rundt og fant frem vinglass, champis og ølflasker til gutta.

Han hadde en middels stor pikk som hang og dinglet. Damene kommenterte dette, og latteren satt løst. Alle skålte, og Alex kommenterte at det var bra at Kenneth ble med, så de var jevnt antall. Kenneth registrerte at Wenche og Vicky hadde blikkontakt bak han. Han fikk også med seg at Erika satte seg tett inntil Alex, som skålte med flasken til Knut. De holdt flasken mot Kenneth, som bøyde seg frem og klinket.

Da han satte seg tilbake, hadde han plutselig en kvinnearm rundt halsen på hver side. – For en gjeng, tenkte han. Han kjente også at det rykket litt til i pikken. – Liker du boblebad da, Kenneth, spurte Alex. – Ja, det er jo avslappende og deilig, svarte han. Han vurderte om han skulle legge til at selskapet var perfekt også. Svaret på det kom av seg selv. – Og det gjør jo ikke noe med en sexy dame på hver side, lo Alex. – Nei, sa Kenneth og så seg til begge sidene, der både Vicky og Wenche smilte og blunket til han.

– Jeg har ingenting å utsette på noen her jeg. – Det var kjekt å høre, sa Vicky, som bøyde seg helt over til han og kysset han på kinnet. Og da han snudde seg, fikk han seg et kyss på munnen også. Han snudde seg mot Wenche, som også gav han en kyss umiddelbart. Nå hadde han ståpikk der han satt, og lurte på hvordan han skulle takle dette. Og før han rakk å tenke ut en løsning, så han at Alex og Erika satt og klinte.

Kenneth så på Knut, som bare smilte. – Nyt kvelden, Kenneth, sa han. Og det skulle vise seg å være enkelt. For damene rundt han hadde ikke lenger hender rundt skuldrene hans, men en hånd på hvert av lårene hans i stedet. Han skjønte hva som kom, og tok Knut på ordet og lukket øynene da to hender lukket seg om pikken hans.

– Så hard og deilig du er, hvisket Vicky inn i øret hans.
– Er du klar for litt moro?

Kenneth bare nikket, fremdeles med øynene igjen. – Kyss Wenche, hun er vidunderlig å kysse! – Wow, tenkte Kenneth igjen. – Hva er dette for en gjeng? – Men mannen hennes da? Hva vil han si? – Han bryr seg ikke. Han har gitt henne frie tøyler for mange år siden, så hun er ofte på besøk hos Alex og meg, svarte Vicky med en smil. For nå hadde Kenneth åpnet øynene.

Han snudde seg mot Wenche, og de møttes i et varmt og vått kyss. Han lukket øynene igjen, og besvarte Wenches lidenskapelige kyssing. Hun kunne være 15 år eldre enn han, men jammen kunne hun kysse likevel. Han kjente at han ble runket samtidig, og det måtte være Vicky. Fordi begge Wenches armer nå var rundt halsen til Kenneth. Han åpnet øynene, og så rett mot Vicky. Som nå satt foran han, på fanget til Knut. Og på blikket hennes mente Kenneth at han måtte ri henne?

Ved siden av dem satt nå Erika på kanten og ble slikket av Alex. Hun stønnet.
Og det gjorde Vicky også nå. Knut satt med lukkede øyne.

– Sett deg opp på kanten, Kenneth, sa Wenche, – jeg vil suge deg. Og med scenene rundt han var det bare å henge med. Han vippet seg opp på kanten og de harde 17-18 centimeterne veivet ut i luften. Wenche var rett på sak, gapte over kuken og lukket leppene om skaftet. Dette kunne hun. Hun lot pikken gli ut og inn av munnen sin, mens hun strammet leppene rundt den. – Er hun ikke deilig? Det var Alex som spurte. – Wenche har svart belte i suging, fulgte han opp. – Jo, det var ikke feil dette, svarte Kenneth med et smil.

Nå slapp hun taket litt, og dermed stod Vicky foran han og ville smake også. Og for første gang ble han sugd av en dame som samtidig ble knullet, for Knut stod nå bak Vicky og kjørte på. Etter en liten stund ble Kenneth dradd med inn i vinterhagen. Der lå allerede Wenche på rygg. Med pikken til Alex bankende ut og inn av fitta si, og Erika satt oppå fjeset hennes.

Kenneth tenkte at det så akkurat ut som en pornofilm.
Og enda bedre skulle det bli.

Han ble dyttet ned på en madrass på gulvet. Vicky satte seg over han. Pikken gled rett inn i Vicky, som stønnet så deilig og sexy. Knut stilte seg opp ved siden av, og da fikk Vicky en hard kuk i munnen også. Det var en surrealistisk opplevelse for Kenneth, men siste rest av hemninger var borte vekk. Han hørte på de andre puste og stønne, og så deilige Vicky bevege seg opp og ned på pikken hans. Og hun så ut til å gjøre en god jobb med munnen også, for Knut begynte å stønne høyere.

Dette påvirket nok flere, for Erika virket også å nærme seg. – Nååååå kommer jeg, ropte Knut. Kenneth så at Vicky tok så mye hun klarte av pikken hans i munnen. Det ble nok litt følsomt, for Knut trakk den ut. Og sæden rant ut av munnviken til Vicky, samtidig som de siste skvettene landet på skulderen og puppene hennes. – Jeeeg kooooommeeeer, hørte de Erika skrike. Wenche kunne tydeligvis slikke også. Og hennes orgasme var også i nærheten, sammen med Alex sin. Wenche merket nok dette.

– Knull meg, Alex, ropte hun. – Hardere. Knull meg!
Gi meg spruten din! Nåååå, Alex!

Alex knullet henne knallhardt nå, og deres felles orgasme var fantastisk å registrere. Fra å være aktiv og anspent, via å stivne og riste i hverandres armer, til å ligge slapp og utslitt i armene på hverandre. Via masse deilig lyder og lukter.

– Nå er det oss igjen, Kenneth, sa Vicky. – Men jeg vil ha spruten din i munnen. Kan jeg få det? –Selvfølgelig, Vicky, 69 da? Vicky var ikke vond å be. Og hun sugde så hardt og deilig, samtidig som Kenneth slikket klitten hennes og puttet en finger i rumpa hennes. – Oooooo, stønnet hun over pikken hans. Det gikk ikke lang tid før Kenneth kjente at nå var det umulig å holde tilbake spruten. Det var heller ikke målet, så idet han lot det stå til, kjente han Vicky begynte å stramme underlivet over fjeset hans. De kom nøyaktig på likt.

– Mmmmmmm, ooooooh, jaaaaa, uuuuuuh, stønnet de inn i hverandres kåte kjønn. Mens de andre fire bare satt og nøt synet av orgasmer som herjet… Alle hadde nå fått orgasmer, og stemningen var god. – Mer å drikke? Alex var klar for å hente. – Så får vi gjøre klar for runde to, sa han og smilte og blunket til Kenneth. – For en nabofest, tenkte han. – Jeg er glad jeg valgte å komme.

Kjæl Kosesen

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene: