Flyttedagen

«De hadde fått hjelp av et vennepar som de alltid hadde hatt en veldig god tone med (...) Hans sto sjokkert og så på at kona ble pisket, han kjente at han ble kåt av synet, og han kunne se på Grete at hun også likte situasjonen.»

Hans og Grete var veldig nøye da de pakket for å flytte. Alle esker ble nøye merket slik at det skulle bli lett å sette hver en eske på riktig rom. Alle eskene ble systematisert og plassert slik at det skulle være lett å plassere dem riktig i den nye leiligheten. Det var bare én eske de forsøkte å gjøre så anonym og unnselig som mulig, den med alle leketøyene de hadde samlet på gjennom årene.

Ikke alle hadde vært like populære, men alle hadde en liten historie knyttet til seg, og noen brukte de både titt og ofte for å gjøre elskoven enda hetere. Denne esken hadde de forsiktig merket «soverom», for at ingen skulle tenke noe mer over det og at den skulle settes rett på soverommet uten spørsmål.

De hadde fått hjelp av et vennepar som de alltid hadde hatt en veldig god tone med, de delte det meste og hver for seg så delte damene og mennene fortrolige detaljer om sexlivet, men dette delte de ikke innbyrdes. Hans og Grete hadde ofte snakket sammen om at det hadde vært spennende å forsøke å ha med flere aktører når de hadde sex, men alltid konkludert med at de ikke egentlig følte at de var klar for det.

Flyttingen gikk for seg som de hadde planlagt, og eskene ble båret rundt i de forskjellige rommene i den nye leiligheten, alle plassert der hvor merkingen sa at de skulle være. Det var bare noen få esker igjen da de fant ut at det var best å ta seg en liten pause.

De fant frem en flaske vin for å feire at den nye leiligheten endelig var deres, og de skålte i hvite engangsglass og lo sammen, stemningen var god, og de pratet om hvordan de skulle innrede den nye flotte leiligheten.

Helt til slutt var det bare noen få esker igjen, og idet Grete skulle sette esken merket med soverom ned på soverommet, løsnet bunnen i eska, og før de nyinnflyttede hadde fått sukk for seg, lå det både pisk, håndjern og en gag-ball på gulvet.

De så brydd på hverandre og håpte at vennene skulle overse det, eller late som de ikke skjønte hva det var. Men kvinnen bøyde seg ned og tok opp pisken. Hun løftet den opp og studerte den interessert. «Jasså, hvem av dere er det som liker smerte?» spurte hun, mens hun slo pisken i håndflaten så det smalt. Hun reiste seg opp med et frekt smil, mens mannen bøyde seg ned og plukket opp håndjernet.

«Jaggu er dere et kinky par» utbrøt han med et smil,
«og det kan ikke gå ustraffet hen», fortsatte han med et stort smil om munnen.

Han klapset Grete hardt på rumpa og tok tak i nakken hennes og bøyde henne med ansiktet ned i senga, slik at hun ble stående med rumpa struttende opp. Kvinnen begynte å smekke Grete over den struttende rumpa med pisken så Grete klynket av deilig smerte. Hans sto sjokkert og så på at kona ble pisket, han kjente at han ble kåt av synet, og han kunne se på Grete at hun også likte situasjonen.

Venneparet viste seg fra en helt ny side nå, og de var åpenbart komfortable med situasjonen. Nå var det de som tok ledelsen, og Hans og Grete ble beordret ned på senga med ansiktet ned og rumpa i været. «Se der ja, jeg tenker at dere har drømt om å bli straffet sammen» sa han, mens hun pisket dem begge over rumpene som struttet ut i rommet.

De så på hverandre,
og begge to skar grimaser av smerte da de ble pisket,
samtidig så de på hverandre at de begge syns det var veldig opphissende.

«La oss se på dere skikkelig», sa hun og beordret dem til å reise seg og kle av seg. Både Hans og Grete ble litt beklemt av akkurat dette, men gjorde som de ble fortalt og kledde sakte av seg plagg for plagg. Hans ble skikkelig brydd da han dro ned dongeribuksen, han hadde en skikkelig stiv pikk og syns det var litt flaut å vise at han blir så kåt av å bli pisket. Men idet han begynte å kneppe opp buksa, tok vennen tak i hendene hans og låste dem fast bak ryggen med håndjern.

Hans sto der totalt forsvarsløs med en knallhard pikk. Han ble stående slik mens venneparet tok tak i Grete, hun holdt armene hennes hardt bak ryggen mens han festa gag-ballen i munnen hennes. Hun gjorde ikke motstand, men lurte veldig på hva som skulle skje.

Venninnen deres satte seg på kne foran Hans og begynte å kneppe opp dongeribuksen. «Se her ja, her har vi en liten tøsegutt som blir kåt av smerte» sa hun da hun så den stive pikken gjennom boksershortsen hans. «Din kåte lille horegutt». Hun røska av ham boksershortsen. «Nå kan du stå her til spott og spe mens vi viser deg hvordan man skal behandle en kvinne».

Hun snudde seg mot Grete og begynte å kle av henne de gjenværende klærne. Hun stønnet gjennom kulen i munnen mens klærne forsiktig ble dratt av henne, og kjente opphisselsen stige i henne idet venninnen til stadighet streifa borti brystvortene hennes, slik at de stivnet. Til slutt sto hun med hendene hengende rett ned i bare truse og bh. Hun kjente seg sprengkåt og følte formelig at saftene rant ut av henne.

«Skal vi se», sa han mens han åpnet bh-en bak ryggen hennes. Brystene hennes ble blottlagt, og hun løftet armene i refleks for å dekke dem. Venninna smekket over hendene hennes med pisken, og det svidde skikkelig på fingertuppene. Hun slapp brystene som fikk henge fritt, og Gretes hender hang igjen ned langs sidene hennes. Hans så forsiktig bort på den deilige formfulle kroppen hennes, han elsker det når hun står naken og han kan studere kroppen hennes. Men denne gangen var det verken han eller henne som bestemte hva som skulle skje.

Han sto med bakbundne hender og så hvordan venninna forsiktig dro av trusa og la Grete ned i senga. Han visste hvor opphisset Grete blir av ball-gagen, og han kjente pikken rykke til idet de begge satte seg mellom bena til Grete og begynte å jobbe med den våte fitta hennes.

Grete lå på rygg og kjente at hun hadde lyst til å rope høyt mens vennen begynte å slikke henne, men kulen i munnen gjorde at hun bare fikk frem dempa stønnelyder. Hun vred seg i nytelse og følte at det rant safter av henne. Følelsen av en ny tunge som roterte rundt klitorisen hennes mens Hans står bakbundet og så på, gjorde henne ekstremt kåt, hun var sjokkert over hvor kåt hun faktisk var. Det var ingen tvil om at kameraten visste hva han drev med, og hun har jo egentlig diskutert det med venninna før.

Selv om det ikke var Hans som slikket, så var det noe med hele situasjonen. Hun stønnet gjennom kula og kjente at orgasmen nærmet seg da han stoppet å slikke henne.

«Det ser ut som du liker å se at kona di blir slikket»,
hørte hun venninna si til Hans.

Han svelget tungt og nikket forsiktig. «Nå får vi se om hun liker like godt å se at du blir sugd», sa hun og begynte å suge den harde kuken hans. Han kjente at den strammet seg mer enn han trodde var mulig, han var så sinnsykt kåt. Med armene bundet bak ryggen kunne han ikke gjøre stort annet enn å vri seg for å unngå å sprute sæden rett i munnen hennes allerede.

Venninna merket at han var i ferd med å komme og stoppet brått. Hun smiler frekt mot ham og går bort til Grete hvor hun kjenner med fingrene i fitta hennes. «Her var det vått», sa hun og slikket fingrene sine grådig. «Men nå er det på tide at dere ser hvordan det skal gjøres», sa vennen og begynte å kle av kona si.

Verken Hans eller Grete hadde sett henne naken før, men i denne situasjonen fremsto hun opphissende og sexy. Venninna beordret mannen sin til å kle av seg. Han var også skikkelig hard, og det var tydelig at han også var skikkelig kåt. «Legg deg ned», sa hun og han la seg ned ved siden av Grete og begynte å runke den stive pikken sin. Han fikk en skikkelig rapp med pisken over hånden sin med streng beskjed om at det ikke er hans tid enda.

Hun var nå den eneste med klær på, og hun begynte å dra av seg plagg etter plagg på en svært sensuell og opphissende måte. Idet hun sto igjen med kun bh, skrevet hun opp i senga og satte seg med fitta rett på ansiktet til mannen. Han begynte åpenbart å slikke henne, for hun stønna opphisset etter kort tid og så ned på Grete som lå ved siden av. «Har du lyst til å prøve å slikke meg?» spurte hun Grete.

Grete vrei seg i senga og så raskt bort på Hans før hun nikket forsiktig, dette hadde de aldri pratet om, men på den annen side hadde de aldri planlagt noe som helst av det som skjedde nå heller, men det skjedde likevel. Venninna løsna ball-gagen til Grete og la seg ned med skrevende ben. Grete strakk seg etter esken og hentet frem en liten dildo før hun konsentrerte seg om fitta til venninna.

Hun kjørte dildoen hardt inn før hun sakte og forsiktig begynte å slikke klitoris.

Venninna stønnet høyt idet dildoen ble kjørt inn i henne og fortsatte i en slags nynning idet Grete sakte begynte å slikke klitoris. Det tok ikke lang tid før det fosset safter ut av henne, og stønningen økte i volum. Idet hun kom kjente Grete at det strammet seg inne i fitta, og nå var hun vanvittig kåt. Hun ble beordret ned på rygg og venninna gjengjeldte med både dildo og slikking.

Grete kjente at hun kom til å sprute fittesafter, og idet hun kom fosset det ut av henne. Hans har stått lydig og sett på mens begge damene har fått orgasme og særlig Gretes orgasme har nesten fått det til å gå for han også. «Nå er det deres tur», sa venninna og henvendte seg til mennene.

Hun så på Grete, og de nikket til hverandre før de satte seg på kne sammen og begynte å runke og suge vennens kuk. Det var tydelig at han syns dette var veldig godt for han vrei seg der han sto og stønnet høyt. «Snart din tur» smilte Grete til Hans som fortsatt sto bakbundet og var kåtere enn han noen gang har vært før. Han så på mens vennen ble sugd og runket helt til han spruta sæden sin over konas bryster.

Så kommer damene bort til han og sier at han har vært flink og ventet. Så begynner venninna å suge pikken hans, og han vrir seg av nytelse, dette kan hun. Han kjenner de velkjente hendene til Grete runke ham mens venninna suger. Det tar ikke langt tid før han kjenner at orgasmen nærmer seg. Grete skjønner hva som skjer og tar helt og fullt over behandlingen av pikken.

Det svartner nærmest for ham idet sæden spruter ut over ansiktet og brystene til Grete. Idet han var ferdig med orgasmen, begynte de alle å le, først litt forsiktig, så mer og mer. «Vi hadde en mistanke om at dere også var såpass kinky», sa venneparet, «og det var deilig å få det bekreftet med det uhellet med flyttekassen».

«Det var ikke et planlagt uhell», sa Grete, «men vi er glad det skjedde». De nikket begge to, og alle fire ble enige om å forsøke dette igjen en gang.