Karsten og sommerfesten | Kondomeriet

Sommerfesten

«Hun tenkte på Karsten og kjente hun ble varm, og det sitret i underlivet. I kveld skulle hun legge an på han (...) Hun presset diskré underlivet sitt inntil han og effekten lot ikke vente på seg»

Karsten var en hyggelig og arbeidsom mann. Han hadde drevet et entreprenørfirma i mange år, og var godt likt av de ansatte. Han var tidlig i 40-årene, høy, mørk og med en anelse av grått ved tinningen. På det lille han hadde av fritid, drev han med svømming. Han hadde alltid draget når de for eksempel var ute med jobben. Men han virket totalt upåvirket av damene som så på han.

Arbeidskollegaene ristet på hodet av isprinsen som ikke benyttet tilbudene han fikk. Rent misunnelige var de. De hadde aldri sett han med, eller hørt noe om noen dame. Sofie, sekretæren på regnskap, hadde hatt et godt øye til han lenge nå. Det nærmeste hun hadde kommet, var en rask klem som hun ga han før juleferien. Hun hadde mumlet noe om en buss hun måtte rekke og snudde seg raskt, han måtte ikke se at hun rødmet. Han hadde blitt litt overrasket over klemmen, hadde hun skjønt. Men han hadde da smilt.

De møttes ikke så ofte da han for det meste var ute på befaring og hun satt på kontoret. Sofie var snart 35, singel og barnløs. Hun ønsket seg barn – men mannen hun hadde vært sammen med, hadde ikke ønsket seg det, så da hadde det blitt slutt…

Hun hadde brukt tid på komme over bruddet. Karsten hadde vært fin å snakke med i den perioden, de hadde vært gode venner – men etter at hun hadde fått følelser for han, så hadde samtalene blitt sjeldnere. Det hadde vært vanskelig å snakke fritt med han når følelsene og lysten måtte knebles. Men nå skulle det arrangeres sommerfest og da…

Karsten så fram til sommerferien, våren hadde vært travel. Han gledet seg til å dra på hytta og senke skuldrene og la jobb være jobb. Men så var den den obligatoriske sommerfesten først. Han syns de var hyggelige de festene – men det var jo de samme fjesene og de samme vitsene hvert år. Firmaet hadde gått veldig bra – så en skikkelig sommerfest fortjente de. Men dette med å finne en dame syns han var vanskelig – ikke det, det hadde da vært noen, men etter en stund så gikk han lei – det var alltid noe som manglet.

Han hadde merket at Sofie var tiltrukket av han, hun prøvde nok å skjule det, men det skinte igjennom. Ganske søt var hun, og. Rolig og beskjeden, men av erfaring visste han at det kunne skje mye med de under de rette omstendighetene. Ta Cecilie for eksempel, stille og reservert – men et villdyr i senga.

De hadde hatt et kort, men heftig forhold. Han hadde testet ut mye med henne. Hun likte å bli dominert, det hadde vært noe nytt for ham, og han likte det. Han var alltid på jakt etter «henne» som han ikke ble lei av, som utfordret han på flere plan og seksuelt.

Sofie hadde sminket og pyntet seg etter alle kunstens regler. Hun hadde kjøpt seg ny kjole med en passe dyp utringing, sexy – men ikke vulgær. Hun hadde små, men faste bryster og i den rette brystholderen så var de faktisk ganske så fine, syns hun. Hun krøllet det lyse, askeblonde håret og lot det henge løst. På jobb brukte hun alltid hestehale. Men visste at menn generelt likte langt hår.

Hun trakk kjolen på, og den satt veldig fint på henne. Månedene på treningsstudioet og pilatestimene hadde betalt seg. Hun snudde seg og så på den faste rumpa, og bestemte seg for å komme på sommerfesten uten truse.

Hun tenkte på Karsten og kjente hun ble varm,
og det sitret i underlivet.
I kveld skulle hun legge an på han.

Men nå måtte hun skyndte seg, hun tok siste slurken av glasset med prosecco. Tok på et strøk lipgloss og småsprang ut til den ventende taxien. Det var varmt og fint vær, det passet godt da festen skulle holdes ute. Partyteltet var fint pyntet, og latteren på gjestene satt løst. Dette blir en bra fest, tenkte hun.

Hun gikk inn i det åpne teltet og så at Karsten allerede var kommet. Hun rødmet, men mest fordi hun ikke hadde truse på... Hva var det hun hadde tenkt? Hun fikk bare finne seg noe å drikke for å dempe nervøsiteten. I den provisoriske baren sto Karsten og snakket med Nils på regnskap. Hun bestilte et glass hvitvin og skulle til å gå for finne plassen sin da hun kjente en hånd på skulderen, hun snudde seg, sa hei og rødmet. Karsten så på henne, smilte og hilste – hun syns han så litt lenge på henne, men det var nok bare alkoholen som spilte henne et puss.

Festen var godt i gang, samtalene var begynt å bli høylytte ettersom både det ene og det andre kom på bordet. Maten hadde som alltid smakt fortreffelig. Det skulle ikke spares på noe. Karsten var kjent for å verdsette de ansatte.

De hadde sendt hverandre blikk under middagen
og hun var nå blitt skikkelig tent.
I kveld skulle hun forføre isprinsen.

I veska hadde hun forskjellige rekvisitter, visste ikke om han var «sånn», men det ville i så fall vise seg. Hun var kanskje kjedelig og ordentlig på jobb, men når det kom til kjærlighetsliv og sex, var hun hakket friere.

Klokka var blitt 01.00 og nå kunne hun ikke holde seg lengre. Bandet spilte en fin sang og hun gikk bort og ba om en dans. Han dro henne inntil seg, men med en viss avstand, han var tross alt sjefen hennes. Hun merket det ganske fort, det bulte i buksa hans. Hun presset diskré underlivet sitt inntil han og effekten lot ikke vente på seg. Hun løftet seg opp på tærne og hvisket noe i øret hans, han smilte og nikket.

De danset ferdig dansen og gikk tilbake til bordet. De var kommet til leiligheten hans, han hadde tatt en drosje først, hun et kvarter seinere. Ville ikke skape rykter. Han hadde sett henne på kameraet ved ringeklokka, der hun sto og ventet på at han skulle slippe henne inn. Hun var skikkelig sexy i den korte, blomstrete kjolen.

Nå sto de her med et glass vin i hånda, litt keitete, liksom. Men hun visste hva hun ville, så hun tok styringen – dro han inntil seg og kysset han lidenskapelig, hun hadde drømt om dette så lenge. Han besvarte kysset, hendene tok rundt brystene. De var deilige, naturlig myke, han var kåt fra før og ble enda mer tent nå.

Han lot den ene hånda kjenne på den stramme rumpa hennes, klemte litt på den, hun smilte… Hun dro av han den hvite linskjorten og så på den deilige overkroppen hans. Strøk han over brystvortene og knep forsiktig til. Han løftet henne opp og bar henne inn på soverommet. Vinduene gikk fra tak til gulv og de hadde utsikt over byen. Persiennene var fratrukket og flere i nabohusene kunne se inn på det flombelyste rommet.

Sofie likte tanken på at noen kanskje så dem.

Han la henne bestemt ned på senga, kjolen var glidd opp og som hun hadde hvisket i øret hans, så hadde hun ikke truse på. Han elsket frigjorte kvinner, de visste hva de ville i sengen og man trengte ikke lete seg fram til hva de likte. Og så var hun så ufattelig deilig. Han tok av bh’en og strøk hendene over de fine solbrune brystene hennes, han veddet på at hun var naturist, det var ikke et eneste skille på kroppen hennes, det pirret han ytterligere.

Nå bøyde han seg ned, slikket og småbet i de deilig små knoppene hennes. Hun ynket seg når han bet litt hardt. Men han fortsatte – gikk lengre ned mellom bena hennes og begynte å slikke henne, hun stønnet. Hun tok tak i håret hans. Han førte tungen lett rundt klitoris, før han lot tungen gli nedover, inn mellom de fyldige skamleppene, hun var våt og varm. Han slikket videre på mellomkjøttet og rumpehullet. Hun vrikket og vred på seg og han hørte hvor hun nøt det...

Men nå ville hun ha han og ba han reise seg opp og ta av seg buksene og bokseren, hun hjalp velvillig til. Sofie dyttet han ned på sengen, han var overrasket over denne vendingen, men protesterte ikke. For en flott, veltrent kropp han har! tenkte hun. Hun la seg ned og kysset han, han forsøkte å ta på henne – men hendene hans ble bestemte lagt ned igjen.

Hun kysset han på halsen, videre ned på brystet, strøk de slanke fingrene over brystvortene hans, bøyde seg ned og slikket og småbet i dem. Hun merket at dette gjorde han enda mer kåt. Hun beveget seg ned og kysset magen, lårene, fingrene lekte og kløp på de stive brystvortene hans. Hun så den stive kuken som bare tigget om å bli tatt på.

Hun kysset huden ved siden av penis og løftet munnen sin og pustet så vidt på penishodet, hun var bare noen millimeter i fra, stakk tungen ut og tok et fjærlett strøk med tungen på strengen under penishodet. Så tok hun tak i lemmet hans og beveget det rolig og passe hardt opp og ned, bøyde munnen med de myke deilige leppene mot hodet av penis og slikket og sugde forsiktig.

Hun merket at det allerede stive lemmet ble enda hardere.

Hun nøt det og fortsatte å suge han. Tungen hennes slikket han fra rot til hodet, så tok hun kuken lengre og lengre inn i munnen sin, lagde deilige lyder, hun likte å suge, merket han. Den ene hånden runket pikken og så kjælte hun pungen med den andre. Hun hørte han stønne av nytelse. Men hun ville ikke at han skulle komme enda, så hun ålte seg opp og sa at hun bare skulle hente noe i veska.

Raskt hentet hun veska, hun hadde forberedt seg på en eventuell sexakt, så alt var klart. Hun hentet fram håndjernet – og gjemte de bak på ryggen. Han lå fortsatt på samme plass. Hun la seg igjen oppå han, kysset han dypt og førte armene hans over hodet og klikket på håndjernet.

Han ble overrasket, men tente på det, merket hun. Hun smilte til han og gikk igjen ned og fortsatte å suge han. Han stønnet av vellyst. Hun nøt å kjenne han i munnen og nøt å endelig få han. Men nå måtte hun kjenne den deilige stive kuken, så hun reiste seg opp og satte seg oppå han. Hun var så kåt og våt at hun nesten dryppet. Hun kjente hvor deilig han fylte henne.

Hun løftet seg opp, presset seg ned.
Hun red han fortere og hardere mens hun masserte klitoris.

Hun visste hun ikke trengte lang tid på å komme – «herregud, så deilig,» ropte hun. Hun kjente at det bygget seg opp i henne og hun sa at hun snart kom til å komme. Det skulle ikke mer til før Karsten og stønnet, og sa at han og snart kom. Hun økte tempoet og red som i vill galopp – begge skrek til da orgasmen skylte over dem.

Svetten piplet i pannen på Sofie og hun var rød i fjeset… Hun la seg ned oppå han, kysset han og åpnet håndjernene. Han la armene rundt henne og hvisket, «Gud, hvor deilig du er.» «Takk,» smilte hun og fortsatte; «da er prøverunden bestått og snart begynner runde nr. 1, da vil jeg at vi utforsker et annet hull...» Karsten smilte.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: