En uventet levering

«Følelsen av kroppene deres inntil hverandre gjorde dem mer og mer klare for å forflytte seg til et annet rom. Klærne falt, del for del på vei til soverommet»

Det var en varm sommerdag, hun hadde ikke orket å kle seg i annet enn en tynn hvit overdel og kort denimshorts. Svetten piplet nedover ryggen idet noen ringte på døra. Det var stille i huset, foruten lyden av en liten radio på badet som hvisket ut noen sommerhits i ny og ne. Hun slet seg ut av solstolen og rettet på shortsen før hun gikk med bestemte skritt mot inngangsdøra.

Det var små vinduer i døra, så hun kunne skimte noe gult utenfor. Men hun ventet ikke gjester, så undringen om hvem som stod der begynte å kverne gjennom hodet. Det gikk noen navn gjennom hodet før hun åpnet døra. Det var han, han som alltid møtte blikket hennes med et smil. Han som alltid snudde en gang ekstra på hodet da de møttes i butikken. Det tok ikke lang tid før han viste frem at han skulle levere noe.

Hun ba han inn på noe å drikke, temperaturen hadde steget til over 26 grader og sola hadde ikke tenkt til å gi seg ennå. Han takket ja, til tross for møkk både i ansikt, armer og på klærne. Det hadde ingenting å si for henne. Det var ikke første gang det kom noen med arbeidsklær, man kan jo vaske etter sånt.

Han forholdt seg rolig da han kom inn på kjøkkenet. Hun passet hele tiden på å vise seg fra sin beste side og særlig da hun nærmet seg for å overlevere den kalde leskedrikken. Han luktet som hydraulikkolje og stein. Det var ingen tvil om at behovet for drikke var til stede, glasset ble tomt på 1-2-3. Han var i ferd med å bevege seg mot døra idet han snur seg for å se en siste gang. Hun takket for hjelpa og ga bort en litt småklam klem.

Idet hun skulle slippe, så kjente hun en stor hånd
gli ned på rumpa og ta et fast tak.

Blodet strømmet fra alle andre steder i kroppen og sentrerte seg. Hun kjente pulsen hans stige i takt med sin egen. Varmen og stemningen gjorde henne småør i hodet.

Hun følte seg klar for alt som kunne skje og spilte gjennom ulike muligheter i hodet. Hun kjente en finger skli forsiktig opp ved høyre rumpeball, og kjente han ble overrasket over at det ikke var noe undertøy der. En finger sneiet klitoris og beveget seg mot våtere områder. Det kom et forsiktig sukk som hintet om at han var på rett vei.

Hun tok sin hånd ned og tok et fast grep i rumpa hans. Følelsen av kroppene deres inntil hverandre gjorde dem mer og mer klare for å forflytte seg til et annet rom. Klærne falt, del for del på vei til soverommet. Lidenskapelige kyss inntil veggene samtidig som de kledde av hverandre i spenning.

Han løftet henne opp og klemte fast med hendene. Nå kjente han lukta av varm og våt fitte. Hun gav fra seg et sukk da han bar henne inn på soverommet og la henne midt i den store senga. Sakte kysset han henne nedover den varme kroppen. Brystvortene ble stivere for hvert kyss og hun ble våtere for hvert sekund. Det tok ikke lang tid før han hadde siktet seg inn på fitta.

Han dro forsiktig av henne de hvite blondetrusene.

Han smakte forsiktig først, før han reiste seg opp. Magen hennes knøt seg til en ball... Ville han ikke? Hva skjedde? Var det noe galt? Det gikk mange tanker gjennom hodet på de sekundene....

Bestemt ba han henne flytte seg og han la seg litt ved siden av der hun hadde laget en våt flekk på lakenet. Han la seg på ryggen og ba henne sette seg på ansiktet hans. Hun var ikke vanskelig å be og bet seg i leppa i øyeblikket tunga nærmet seg hennes edlere deler. Pusten var tung, og det ble klamt i rommet. Nytelsen nærmet seg toppen da hun gikk ned fra senga. Hun ville at nytelsen skulle vare så lenge som mulig. Det var ikke nødvendig å si noe, bare blikkene de utvekslet sa nok.

Kroppsspråket hennes skrek at han skulle
kysse henne, omfavne henne og kjenne på hele kroppen.

Han befølte ørene mens han kysset henne som hun aldri hadde opplevd før. Han brukte hendene på alle delene av kroppen og samtidig gav hun fra seg små hikst som gjorde at han forstod hva han skulle gjøre. Hun satte seg oppå for å kjenne at han presset seg inn i henne. Små rolige bevegelser utviklet seg til å bli kraftige og bestemte jukk.

Hun red som aldri før og det tok ikke lang tid før hun nådde første topp. Drønn etter drønn gjorde henne våtere enn noensinne. Hun vred seg og falt på siden. Han kastet henne rundt og dro henne til enden av senga. Klasket henne hardt på rumpa og presset seg hardt inn i den stramme, våte og deilige fitta. Han la seg over henne og vekslet mellom å leke med brystene hennes og fitta. Maken til utrolig sex hadde hun aldri vært med på.

"Jeg kommer", hvisket han i øret hennes,
og hun kjente varmen steg.

Noen harde støt gjorde at hun nådde enda en topp og han sprutet. For en opplevelse, tenkte hun og tankene om å få oppleve dette igjen svevde i hodet.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: