En uventet drømmehelg

" Han finner de nakne brystvortene i den dype utringning fort. Suger seg fast, napper først litt lekent i de før han biter litt hardere. Jeg er over meg av kåthet, og ber han på et tidspunkt om å bare ta meg. Han løfter opp hodet, ser meg i øynene og smiler lurt og svarer "Ikke så fort kåte kvinne"..."

Det var endelig fredag, jeg kommer inn døren hjemme og sparker av meg skoene i gangen. Går videre inn og vrenger av meg arbeidstøyet og alt annet tøy som har strammet hele dagen. Endelig var tvangstrøyen av for noen dager. Naken og alene. Jeg tar en titt over den nakne slanke kroppen min foran speilet i gangen, slettes ikke verst for å være i sin beste alder.

Brystene er faste og runde med to små mørk rosa brystvorter...

, jeg lar hånden stryke over den fortsatt flate og myke magen og snur meg og tar en titt på den hjerteformede rumpa. Barnefødsler har ikke satt noen spesielle spor på denne kroppen. Litt smilerynker har det jo kommet med årene, men disse er ubetydelige heller mer sjarmerende. Tegn på at et fjes har levd litt.

Øynene har ubestemmelig farge, med innslag av både grønt, brunt og grått. Litt harde, men fulle av kjærlighet og begjær. Fyldige og sensuelle lepper uten hjelp av fillers. Jeg var i grunnen veldig fornøyd med det jeg så. En flott kvinne i sin beste alder.

Jeg går i dusjen, skrur på vannet og lar det varme vannet omfavne den slitne kroppen...

etter ei hektisk uke på jobb. Det er deilig, vannet som renner nedover bryster og skritt. Mens jeg strekker meg etter dusjsåpen tenker jeg stadig på den nye kollegaen, Alex som hadde startet forrige uke. En flott mann, alder ubestemmelig. Men antar rundt min alder. Jeg tar såpen i hendene og begynner og såpe meg inn, først bryster.. Mens jeg fortsatt tenker på Alex. Mørk, litt avvæpnet og ikke så snakkesalig. Men en absolutt hyggelig fyr og ikke minst kjekk. Brystvortene knopper seg og blir harde under berøringen.

 Jeg tenker videre på hva denne Alex kan skjule av personlighet og hemmeligheter. Og med det i tankene kjenner jeg den deilige sitrende følelsen mellom bena komme. Jeg kjenner jeg blir litt flau der jeg står alene, bli kåt av å tenke på en kollega jeg ikke engang kjenner. Men jeg fortsetter innsåpingen.

Lar hendene sirkulere over magene, nedover lårene og leggene.

 Jeg skyller hender, tar ny såpe i hendene og lar de stryke hardt over den støle baken. Jo nærmere jeg kommer skrittet, jo mer kåt blir jeg. Med hendene fulle av såpeskum stryker jeg lett over den svulmende og kåte fitta. Jeg velger å pirre og erte meg selv, for det er hva jeg liker. Bli pint litt før jeg kommer i orgasme. Mens jeg står der og erter meg selv, vandrer tankene tilbake til Alex.

Jeg lukker øynene, lar sprikende fingre lett massere over vulva, mens jeg ser for meg i mitt indre at Alex brått hadde stått inne på badet mitt. Han kler sakte av seg og kommer inn i dusjen til meg. Jeg stønner nesten lydløst av tanken. Fingrene samler seg, jeg fører de rolig inn i den våte fitta, masserer rolig g-punktet mens jeg med den andre hånden stryker lekent over klitoris. Faen så deilig, stønner jeg for meg selv.

Jeg ser for meg Alex sin hånd som tar over for min. Han lar hendene leke over allerede stive brystvorter, bøyer seg ned og tar en av de inn i munnen. Hun gisper av lyst. Han suger og småbiter til jeg stønner høyt av vellyst. Han tar tak rundt ansiktet mitt og kysser meg dypt og inderlig. Jeg kjenner den stive pikken mot magen der jeg står.

Han ser meg dypt inn i øynene, småbiter i leppen min og jobber seg videre nedover halsen. 

Tar på ny en brystvorte i munnen, mens han masserer den andre med fingrene. Han biter hardere denne gangen, å jeg liker det og bare verker etter at han skal bevege seg videre nedover kroppen min. Mens jeg står der med disse tankene i hodet har fingrene mine begynt å bevege seg hardere og raskere over fitta. Og jeg kjenner at det er ikke lenge til jeg kommer, to fingre jager ut og inn av det trange fitta mens den andre hånden masserer klitten..

Tilbake til fantasien så er nå Alex forbi magen med munnen og lar en deilig bløt tunge leke over skrittet mitt. Han sitter på kne foran meg, jeg legger et ben over skulderen hans og åpner meg for han. Han legger en sterk hånd under baken min og klemmer til, mens han begynner å suge og slikke den våte fitta mi. Han fører to fingrene inn og fingerpuler meg mens munnen regelrett sluker klitten min. Jeg kjenner det er like før jeg kommer, jeg tar hardt tak i bakhodet hans og trekker han om mulig enda nærmere mitt eget kjød.

 Og når jeg kjenner bølgene av orgasme begynne å bre seg utover kroppen, slipper jeg ikke taket og kommer i munnen hans som ikke vil slutte og ta imot mine safter. Flau og andpusten står jeg i dusjen med vann som har begynt å bli kaldt. Men det gjør ingenting, kroppen er heit og fortsatt kåt. Jeg kler på meg, går inn på kjøkkenet, sjenker meg et glass vin. Setter meg på verandaen, nyter solens varme stråler, fuglekvitter og funderer på hva jeg skal gjøre denne deilige vårhelgen.

 Brått ringer telefonen, det er en kollega som lurer på om vi skal gå ut en tur og ta en øl eller to. Selvsagt, hvem vil sitte hjemme våryr og alene. Jeg løper inn på soverommet, titter gjennom klesskapet, napper ut en sort kort kjole med dyp utringning. Ser gjennom undertøyskuffen, men velger bort både bh og truse. Vil bare ut å føle seg fri og sexy.

Og det er jo ekstra opphissende å selv vite at man ikke har noe under. 

Vi møtes på den lokale puben. Det er ganske mang folk ute denne kvelden, jeg speider rundt i rommet om det kan være noen ukjente der, for det skjer jo sjeldent. Jeg ser ingen, snur meg og fortsetter praten med kollegaen min. Men mens jeg sitter der føler jeg at noen ser på meg. Jeg venter litt, går kjapt innom toalettet og i det jeg kommer tilbake til lokalet tar jeg en ekstra titt rundt. Og DER sitter Alex.

Sammen med en kompis, blikkene våre møtes og jeg kjenner på ny den deilige sitringen i skrittet. Jeg kommer tilbake til vårt bord og foreslår for min kollega at vi skal flytte oss til Alex og kompisen.. Som sagt så gjort og der sitter vi, på hver vår side av bordet. Blikket hans er noe helt annet en hva jeg har sett på jobb.

Det er mørkt, mystisk og lyser begjær. 

Og det merkes i skrittet. Jeg klarer nesten ikke å se inn i øynene hans. Kvelden går mot slutten, vi blir invitert på nach hos Alex. Kollegaen min vil hjem, men jeg blir med. Natten er ennå ung. Men det blir bare oss på nach. Jeg kjenner at det er skremmende, men allikevel opphissende å vite at jeg skal ha litt ekstra tid med denne flotte mannen alene. Praten går lett, men jeg kjenner stadig hvor mye det intense blikket hans gjør med meg. Før jeg rekker å selv ta initiativ til å kysse han, så har jeg han over meg. Han kysser meg hardt, jeg liker det og besvarer kyssene dypt og inderlig.

Kjenner hendene hans over hele kroppen. Han finner de nakne brystvortene i den dype utringning fort. Suger seg fast, napper først litt lekent i de før han biter litt hardere. Jeg er over meg av kåthet, og ber han på et tidspunkt om å bare ta meg. Han løfter opp hodet, ser meg i øynene og smiler lurt og svarer «Ikke så fort kåte kvinne».. Han ser meg dypt inn i øynene og lar hendene vandre under kjolen, han ser ikke det miste overrasket ut over at det mangler truse der. Det banker av kåtskap i fitta når han stryker over saftene i sprekken.

Han reiser seg brått. Ber meg kle av meg, og går inn i naborommet. Kåt som jeg er kler jeg av meg det ene plagget, kjolen, som jeg har på. Han kommer tilbake. Spør om jeg vil stole på han, svarer litt usikker at ja. Man står naken og med en forholdsvis ukjent mann. Men noe i øynene hans sa at dette var trygt. «Hva skal skje?», spør jeg. Han spør om han kan få binde meg. Smiler innvendig, og svarer at det kan han lett. Han skulle bare visst hva denne jenta har av lyster.

Den følelsen av å stå der med verdens deiligste mann, du står naken og vet at i det du legger hendene på ryggen så starter en smertefull nytelse. En nytelse man elsker eller hate eller begge deler på samme gang, en nytelse som kan være skremmende og skummel, men samtidig veldig opphissende. Det å få tau bundet rundt kropp, hender, ben og være fratatt all kontroll.

Når jeg er ferdig bundet, begge hender festet sammen og armer er festet til hodegavlen.

 Resten av tauet er festet litt stramt rundt kroppen min og ankler er strammet opp og festet til skinkene. Jeg får ikke beveget meg mye Jeg ligger der forventningsfull, litt skremt, men av en eller annen grunn stoler jeg fullt og helt på denne mannen. Han stryker over hele kroppen min, lar munnen følge etter mens jeg vrir meg og stønner av nytelse. Han stryker sin egen deilige kropp over min, lar meg kjenne hvor stiv han er. Eneste jeg ønsker er at han skal knulle meg med den deilige, store pikken.

Men trygler jeg om det, da han gliser han bare rått til meg, tar tak i håret mitt, drar hodet mitt bakover og kysser meg hardt. Slikker og småbiter i lepper og øreflipper, mens ene hånden hans samtidig stryker ertende over den våte fitta. Jeg trygler og ber om at han kan ta skikkelig på meg, sleik meg gjør et eller annet. Men det ertes videre.

Det er så frustrende å ligge slik, men allikevel utrolig deilig. 

Vite at når du får komme er det så utløsende og befriende. Han fortsetter piningen, konsentrer seg om brystvortene mine. Han slikker, suger, biter til det nesten gjør vondt. Han beveger seg nedover magen, små biter, slikker, kysser, men holder seg stadig unna min våte fitte. Han beveger seg opp og ned de bundende bena mine, før han tvinger bena mine fra hverandre. Han lar en finger stryke over mine safter, tar fingeren i munnen og slikker de av. Når jeg ser han senke hodet ned mot skrittet mitt er det nesten så man har lyst til å skrike av glede.

 Endelig, SLEIK FITTA MI FOR FAEN, det er eneste tanken man ligger med. Men så enkelt slipper man ikke unna. Han senker den deilige velformede munnen og omfavner fitta mi og jeg stønner høyt av vellyst. Han lar tungen stryke opp og ned klitten, sakte opp og ned. Og det eneste man ønsker er at han skal suge seg fast og bli ferdig. Han kommer opp og kysser meg, spør meg hvordan jeg har det, mens han gliser litt ondskapsfullt.

Han setter seg mellom bena mine, drar fitteleppene litt til siden og lar kukhodet trenge innenfor åpning.

 Faen så deilig, aahhh.. Han stønner litt selv, men ser på han at denne leken kan han holde på med i timevis. Deilige sadist. Han lar meg kjenne han helt inni meg noen jukk før han trekker seg ut og fortsetter å slikke meg. To fingre oppi fitta, en i baken og ei tunge som leker med klitt og en munn som suger, jeg kommer tror jeg.. Men det fikk jeg ikke lov til, rett før det går for meg så slutter han å forsvinne ut av rommet.

Når dette skjer tre ganger, ligger jeg nærmest og griner og trygler om utløsning. Han kysser meg mildt, «vi får se». Så finner han veien ned til fitta fortsetter der han slapp, men denne gangen slutter han ikke. Når jeg kjenner bølgene av orgasmene bre seg gjennom kroppen klarer jeg ikke holde tilbake halvveis skrik/ stønn. Det er så deilig. Det er faktisk så deilig at man har lyst til å grine. SÅ deilig er det.

 Når kroppen har landet litt, snur han meg rundt i sengen så jeg blir liggende på magen, fortsatt bundet.

 Nå velger han å løsne anklene fra skinkene, men fester anklene til bena på senga. Han legger to puter under underlivet mitt så rumpa strutter i været. Han lar hendene stryke opp og ned ryggen min, på rumpa og gir meg et litt klask i ny og ne med håndflaten på ene skinka før han bøyer seg fremover meg. Smerten av klasket, varmen som brer seg i skinka der han slo er deilig, vond og opphissende. Jeg kjenner den stive pikken mellom rumpeballene, han erter og lar den leke mot den våte fitta.

 Han begynner å nappe lett med tennene i nakken min, hendene er over alt. Tunge, tenner og hender er over hele baksiden min. Han kommer til rumpa mi, koser lett med den, så kommer det et klask av en hånd. Jeg vrir meg av lyst og lett smerte, men ønske om at han skal kjøre pikken i meg. Han tar tak med ene hånda under hofta mi og med den andre fører han den deilige store kukken inn i meg. Det er så deilig. Jeg prøver å støte mot, men med to sterke hender på hoftene er det han som styrer tempoet.

Han støter hardt inn i meg, gang på gang.. han bøyer seg frem, tar tak i håret mitt og hvisker meg hest i øret...

 «elsker den den deilig trange og våte fitta di lille tøs» «nå skal jeg knulle deg». Og han tar tak i livet mitt med ene hånda, mens den andre spanker meg jevnt på skinka mens han banker pikken i meg gang på gang. Det er vondt og deilig på samme tid, men også utrolig opphissende. Jeg kjenner han vokser inni meg og jeg vet at det nærmer seg klimaks for han, ber han pule meg HARDT og han kommer med et høyt stønn.

 Han faller over meg og begge er utslitte etter timer med erting, pining og deilig sex. Jeg blir løsnet fra tauene, vi sovner utmattet i hverandres armer. Men rett før jeg sovnet tenker jeg «hvor mange hemmeligheter» folk har og som man aldri hadde trodd om folk. Når vi våknet dagen etter, var man kanskje ikke like høy i hatten. Men begge var saktens enige om at nattens hendelse var verdt å ta igjen.

Jeg spurte hva han skulle resten av helgen, for det var jo tross alt bare lørdag. Vi avtalte å snakkes i løpet av dagen. Før jeg går ut av døren sier jeg «Husk neste gang snur vi på rollene» Og med den siste setning, gikk jeg lettkledd, med et stort smil rundt munnen ut i vårsolen og tenkte at livet er herlig og gleder meg til fortsettelsen. Jeg gikk smilende gjennom gatene, lot tankene vandre til nattens opplevelse.

Bare tanken på det gjorde meg kåt på ny.

 Jeg hadde følelsen av å ha fått en ny vår. Hvor ofte har man et one-Nights stand hvor all kjemi stemmer? I en alder av 50 år så kan jeg si med hånda på hjertet at det skjer sjeldent eller aldri. Men du verden så deilig det er når det skjer. Jeg får et akutt behov for å gjøre noe med disse lystene som raser rundt i kroppen, kjenner at jeg ikke klarer å vente til jeg kommer hjem.

Jeg går inn på første kafé og spør om å få låne toalettet. Jenta i kassen ser litt skeptisk på meg, hun ser jo at jeg ikke har vært hjemom etter gårsdagens fest. Men peker i retning toalettet. Jeg låser meg inn på HC-toalettet, legger ned lokket på toalett og trekker kjolen opp til livet og setter meg ned. Lar hendene først begynne å leke med de allerede stive brystvortene. Klyper de, lar de rulle mellom fingrene og masserer begge brystene.

Jeg blir om mulig ennå kåtere. Hva i all verden var det den mannen hadde vekket i meg, en lyst jeg ikke visste jeg hadde. Lukker øynene, ser for meg at Alex er her inne med meg. Han står foran meg, åpner buksene sine og jeg ser den store bulen i bokseren hans. Jeg trekker den ned og beundrer den deilige pikken som åpenbarer seg. Jeg tar tak på hver rumpeball og trekker han til meg, med fast hånd tar jeg et godt tak rundt pikken. Han stønner høyt og ber meg fortsette. Jeg tar den deilige pikken i munnen og begynner å suge han.

Jeg lar tungen rotere rundt kukhodet mens jeg lar han knulle munnen min.

 Kjenner han tar et godt grep i hestehalen min, fører meg opp og ned på den steinharde pikken. Jeg legger en hånd rundt pungene hans, og leker med de glattbarberte ballene. Lar tungen stryke opp og ned skaftet, lar tungen sirkle rundt kukehodet. Beveger meg nedover den stive staken og begynner å slikke og suge på ballene. Tar en av testiklene inn i munnen, leker med tungen over den myke tynne huden mens hånden runker han rolig.

Den andre hånden fører jeg ned til den våte fitta og jeg begynner å finger meg selv. Vi stønner begge to høyt nå. Jeg beveger hodet opp igjen til pikken, runker og suger han hardt, han stopper meg ved å trekke hodet mitt litt hardt tilbake i hestehalen. «Legg bena dine oppå armlenene», sier han. Jeg skyver meg tilbake litt og gjør som han sier. Han setter seg på kne foran meg, ser meg inn i øynene mens han lar en finger stryke opp og ned den våte fitta.

Han bøyer seg frem, begynner å slikke meg begjærlig.

 Hendene har han lagt under rumpa mi, noe som gjør det hele om mulig ennå deiligere. Kjenner han presser tungen inn i den trange åpning min, jeg stønner høyt for det er så deilig. Tungen hans er myk, men samtidig hard. Han løsriver den ene hånden, stikker to fingre inn i meg, masserer g-punktet mitt og slikker og suger klitten. Det tar ikke lang tid før jeg kjenner at orgasmen kommer.

Jeg kommer med et lite skrik, han fortsetter bare å slikke meg og jeg må dytte han vekk. «Reis deg og snu deg», sier han hest. Jeg gjør som han sier, han skyver meg fremover så jeg må støtte meg med begge hendene på veggen. Han fører den stive pikken i meg hardt bakfra. Tar et hardt tak i mine hofter og jager ut og inn i meg, jeg støter hardt imot. Ønsker han så langt inn i meg som mulig. Det tar ikke lang tid før han kommer.

Jeg åpner øynene, tar ut fingrene fra fitta og tar litt papir og tørker den våte musa. Trekker ned kjolen, retter på håret og kjenner en ro over å ha lettet litt på det trykket av begjær som har kommet over meg. Jeg takker for lånet av toalett til piken bak disken, setter kursen hjemover mens tankene begynner å spinne om hva slags «hevn» jeg skal finne på for Alex senere i dag.

På ettermiddagen kommer den første SMS fra Alex, spør om vi skal finne på noe denne kvelden. Jeg smiler litt rått for meg selv og svarer at han skal møte opp hjemme hos meg ved 17- tiden, noe mer sier jeg ikke. Det ringer på døren, jeg er litt nervøs for hva han kommer til å si og tenke når jeg møter han i døren. Jeg roper «kom inn», øynene hans blir litt store idet han ser meg, sort stramt lærkorsett, ingen truser, stayups og høye lakk pumps.

Jeg ser at han liker det han ser, blikket hans går fra anerkjennende til sultent. Han forsøker å kysse meg, men jeg vrir meg bort og ber han gå inn stuen og kle av seg alt unntatt bokser. Han begynner sakt å kle av seg, mens jeg står og ser og kåter meg opp på den deilige kroppen som nærmer seg nesten naken. Bulen på bokseren forteller meg at min fantasi tenner han like mye hans egen fantasi. Midt i rommet står det en stol, jeg ber han sett seg på den.

Binder hendene hans bak ryggen på stolen og bena hans fast i stolbena.

Finner frem blindfold og setter det på og hvisker hest i øret hans, «nå er det min tur til og holde showet». Han smiler og stønner lett. Jeg lar de lange neglene rispe rundt på huden hans, langs halsen, langs kravebenet, tar hardt tak i brystvortene hans mens jeg kysser han hardt og dypt. Lar tungen leke langs de deilige leppene hans, små napper i de før jeg lar tungen gli opp til øreflippen. Suger og napper i den, mens hånden min styrker nedover den flate magen og nesten ned til skrittet. Jeg hører han puster tyngre nå. Legger hånden over pikken hans og begynner å massere den uten på bokseren, reaksjonen uteblir ikke.

 «Det er deilig», sier han. Deiligere for meg enn for deg, tenkte jeg inni meg. Elsker å dominere en mann, det tenner meg. Jeg drar av han bokseren, stryker opp og ned det stive lemmet. Skrever over han og senker meg sakt ned på pikken. Slipper han bare så vidt innenfor, lar fitta melke det blanke kukhodet før jeg senker meg helt ned og kjenner han langt inni meg. Faen så deilig det er.

Rir han sakt, nyter synet av han og nyter kontrollen jeg har. 

Reiser meg litt akkurat så mye at han ikke faller ut. Kniper fitta rundt kuken hans, før jeg går av han. Setter meg på huk foran denne herligheten, lar neglene rispe han på innsiden av lårene, bøyer meg litt frem tar tak i pikken og drar forhuden helt tilbake, lar tungen leke rundt kukhodet og på strengen, slikker meg nedover til den steinharde pungen og begynner å slikke, nappe og suge. Han stønner. Jeg fjerner blindfoldet, kysser han og jeg setter meg på bordkanten. Han ser rett på meg. Ser han inn i øynene mens begynner å onanere. Tenner meg å se hvor kåt og hjelpeløs han er.

 Jeg strekker meg etter dildoen som ligger på bordet, går bort og trekker stolen hans litt nærmere, akkurat så nærme at han ikke når meg munnen. Fører dildoen lang oppi fitta mens jeg spør, «vil du sleike fitta mi mens jeg holder på?», han nikker. Jeg ler, det får han ikke lov til. Knuller meg selv med dildoen mens den andre hånden har fått brystene ut av korsettet. Med dildoen oppi fitta bøyer jeg meg frem og ber han suge brystvortene mine.

Han tar en sultent i munnen og suger begjærlig.

Jeg stønner høyt og kjenner at jeg snart vil komme. Jeg fjerner dildoen, snur meg og setter stussen opp i ansiktet hans, ber han slikke meg. Jeg trekker rumpeballene litt til siden så han skal kommer til rompehullet mitt. Når tungen hans treffer hullet så går det et grøss av nytelse gjennom kroppen min. Han prøver å presse tunga inn i hullet, men da snur jeg meg. Trekker stolen enda nærmere, så nærme at han når fitta mi med munnen der jeg sitter skrevende på bordet.

 Lener meg litt tilbake og ber han slikke meg til orgasme. Han suger seg fast, lar tunga leke hardt med klitten og jeg kommer med engang. Stryker han over skjeggstubbene på kinnet «Tusen takk, du er god», før jeg slenger på en meg kimono og går ut for å ta en sigarett. Jeg hører han roper på meg der inne, men han får bare vente litt. På vei inn faller kimonoen, jeg går rett bort til han som har rukket å bli slapp. Setter meg ned og begynner å suge han igjen.

 Det tar ikke lang tid før han vokser i munnen min. Suger han sultent, kjenner han begynner å lekke litt. Lar tennene skrape lett oppover skaftet, lar tungen sirkle rundt kukhodet og runker han. Kjenner at han begynner å vokse ekstra i munnen min. Når det nærmere seg klimaks for han trer jeg den våte fitte over den stive pikken og rir han frem til orgasme. Ser smilende ned på han, kysser han hardt før jeg løsner han fra stolen. For en helg og for en vår dette blir, man kan si mye om lav libido på kvinner i overgangsalderen. Det gjelder ikke alle.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: