Den nye naboen

«Han satte seg ned på huk foran meg, kysset meg lett utenpå trusen, før han røsket den kjapt av meg. ”Sånn”, sa han fornøyd, før han løftet meg opp og plasserte meg på kjøkkenbenken.»

Høsten var kommet, og jeg tilbrakte mer og mer tid sittende inne. Best likte jeg å sitte ved kjøkkenbordet, hvor det store vinduet er vendt ut mot nabolaget. Der satt jeg og så på folk som gikk forbi, og lot tankene mine vandre.

Nylig la jeg merke til at den tomme leiligheten på andre siden av gaten ikke lengre var tom, men at en mann nå hadde flyttet inn. Han var en god del eldre enn meg, og hadde en muskuløs, høy kroppsbygging. Han var noe helt annet enn andre menn jeg hadde vært med, men så var kanskje det noe av det som gjorde meg litt nysgjerrig.

Jeg hadde nok lenge hatt en fantasi om eldre menn. En mann som kunne ta meg hardt; bare ta kontroll og bruke meg. Dette var en fantasi jeg aldri hadde fått utløp for, og jeg var nok alt for sjenert til at det vil falle meg inn å flørte med noen dobbelt min alder.

Likevel måtte det vel være lov å fantasere?

Mens tankene mine vandret avgårde, og jeg var midt inni våte drømmer om naboen, la jeg ikke merke til at blikket mitt hadde festet seg ved inngangsdøren til bygget på andre siden av gaten. Der sto nå min nye nabo og stirret på meg med et intenst blikk. Jeg smilte brydd, og forlot kjøkkenet. Jeg følte meg flau over å ha stirret på den utrolig kjekke naboen uten å ha lagt merke til at han så meg der jeg satt, men prøvde å berolige meg med at han i det minste ikke hadde hørt tankene mine.

Neste dag kom jeg gående hjem etter en lang dag med forelesninger, og angret meg på at jeg hadde tatt storhandlingen i dag av alle dager. Med ytterdøren i sikte revnet den ene posen med matvarer, og kjente at jeg var for sliten til å forholde meg til dette.

Og så sto plutselig den nye naboen og samlet sammen varene mine for meg. Jeg kjente at gårsdagens flauhet dukket opp igjen, men pustet dypt, så opp på han, og sa: ”Tusen, tusen takk!”. Han smilte tilbake, tok posene mine og sa: ”Ikke tenkt på det, sånt skjer. Kom, så skal jeg hjelpe deg inn med varene”. Jeg klarte ikke å si så mye, men inn gikk vi.

Vel inne i leiligheten tok jeg kjapt av meg sko og yttertøy og viste vei frem til kjøkkenet, hvor han satte posene på kjøkkenbordet. ”Så det er her du sitter og spionerer på naboene?” sa han. Jeg ble grepet av en følelse på grensen til panikk, og visste ikke hva jeg skulle svare.

”Hva var det du tenkte på da du stirret på meg da?” spurte han, fortsatt på en måte jeg ikke klarte å tolke til om han var irritert eller interessert. Jeg begynte å legge på plass varene mine for å slippe å møte blikket hans, men jeg stotret frem noe om at jeg bare hadde lagt merke til at jeg hadde fått en ny nabo.

”Se på meg mens du snakker til meg” sa han, fortsatt bestemt i tonen. Jeg følte meg usikker, men snudde meg sakte rundt og så rett på han. ”Likte du det du så?” spurte han. Jeg svarte ikke, overrasket av spørsmålet hans. ”Liker du det du ser?” fortsatt han. Han kom litt nærmere meg mens han sa det, men ventet åpenbart på en form for respons fra meg før han gjorde noe mer.

Pulsen min steg, jeg var forvirret, sjenert, men nå også veldig tent av denne mannen som sto foran meg og var så direkte og bestemt. ”Ja”, nærmest hvisket jeg. ”Ja, jeg liker det jeg ser”.  Han kom helt inntil meg, så ned på meg med intense øyne, nå fylt med et slags flørtende, men bestemt blikk. Han smilte litt til meg. Jeg kunne kjenne pusten hans i ansiktet mitt; jeg var klar. Men så snudde han seg, tok opp den siste handleposen min, og begynte å legge varene mine i kjøleskapet.

Jeg kjente på skuffelse. Jeg hadde vært så sikker på at han hadde lyst på meg, men jeg hadde visst tatt feil. Frustrert og skuffet snudde jeg meg mot kjøkkenbenken på andre siden av rommet, og fant meg et glass vann. Men plutselig var han der igjen, og la armene sine rundt livet mitt og kysset meg i nakken. ”Hvis du ikke vil, så si i fra nå.” Jeg snudde hodet sakte mot han og sa ”bli”.

Jeg visste ikke hva jeg gjorde, hva jeg hadde begitt meg ut på nå, men jeg brydde meg ikke. Om denne mannen ville ha meg, så kunne han få gjøre akkurat det han ville med meg.

Jeg kjente bare på lyst, begjær, kåthet.

Han snudde meg helt rundt, og dyttet meg bakover, bort til kjøkkenveggen. Men sterke hender og kraftig kropp presset han meg mot veggen, samtidig som leppene hans hadde funnet mine i et intenst kyss. Han endte kysset med å bite meg forsiktig i underleppen, som for å vise meg at her var det han som bestemte, og jeg elsket det.

Jeg var allerede våt, noe han ganske snart også skulle merke, da han lot den ene hånden sin skli ned til skrittet mitt og presse fingene mot fitten min. Pusten min ble tyngre, jeg slapp ut et lavt hikst. ”Du likte visst det ja”, hvisket han inn i øret mitt. Jeg bare nikket mens jeg nøt fingene hans utenpå buksen min.

Plutselig slapp han meg og tok et skritt bakover. ”Ta av deg klærne dine”, sa han. Genseren dro jeg over hodet, og buksen og sokkene tok jeg også hurtig av. Han så på meg med intense øyne, smilte litt, men var visst ikke helt fornøyd enda. ”Og så bhen”. Jeg åpnet den bak og dro den av, og de faste puppene mine kom ut i det fri, med allerede harde brystvorter. Han satte seg ned på huk foran meg, kysset meg lett utenpå trusen, før han røsket den kjapt av meg.

”Sånn”, sa han fornøyd,
før han løftet meg opp og plasserte meg på kjøkkenbenken.

Beina mine ble spredt vidt med bestemte hender, og han kysset meg fra halsen og nedover. Han stoppet for å kysse og suge litt på brystvortene mine, før kyssene hans fortsetter nedover magen, og helt ned mellom beina mine, hvor tungen hans overtok. Han var helt klart en mann med erfaring, for dette kunne han! Jeg stønnet av nytelse, og grep hendene hard om kjøkkenbenken. Nå var også fingrene hans på vei mot meg – på vei inn i meg. Én finger, så to. Følelsen av å fylles opp med bestemte fingre, samtidig som tungen hans lekte seg rundt klitten min, var magisk. Jeg skalv i hele kroppen og bare nøt behandlingen.

Plutselig var fingrene ute og tungen borte. Jeg ble løftet opp av sterke armer og plassert på ryggen på kjøkkenbordet. Tanken på at noen utenfor skulle se oss streifet meg et øyeblikk, men jeg klarer ikke å bry meg.

Om noe var muligheten for å bli sett bare ekstra pirrende.

Jeg så opp på denne høye, mystisk naboen min der han sto. Bulen i buksen hans var veldig tydelig, og jeg strakk meg fremover mot beltet hans for å åpne opp. Men det ville han ikke ha noe av, og nesten litt brutalt ble jeg slengt tilbake ned på bordet, hvor han holdt fast armene mine og stirrer meg inn i øynene. ”Her er det jeg som bestemmer”, sa han. Jeg bet meg i leppen, og var så sykt kåt. Her på kjøkkenet mitt ble min villeste fantasi til virkelighet.

Han hentet sjalet jeg hadde på meg tidligere, og bandt det foran øynene mine. Jeg kunne så høre at han åpnet beltet sitt, og kneppet opp buksen. Plutselig var armene hans der igjen, holdt meg fast mot bordet, og like etter fylte han meg opp. Kuken hans var betydelig mye større enn andre jeg hadde vært med, og det var en følelse på grensen til smerte hvordan han fylte meg opp. Men jeg var så kåt, og jeg var så våt, og litt smerte sammen med nytelsen tok bare alt til et helt nytt nivå!

Han støtet inn i meg sakte først, men økte fort tempoet. Jeg likte følelsen av å bare bli holdt og tatt, med bind for øynene og med streng beskjed om å ligge stille. Her var det noen andre som hadde kontrollen, og denne andre var min eldre nabo som jeg aldri før hadde snakket med!

Følelsen det ga å bli fylt opp av den harde, store kuken hans
var helt fantastisk, og jeg klarte ikke å la være
å stønne ut i nytelse.

Men et par harde støt til, og så trakk han seg plutselig ut av meg. Jeg kjente på et øyeblikks skuffelse, før jeg ble snudd rundt, liggende med overkroppen ned mot bordet, og trengt inn i bakfra. På nytt ble jeg fylt opp, og han støtet inn i meg med harde, kjappe, og bestemte bevegelser.

Jeg kjente en mer og mer intens følelse for hvert støt, og jeg kunne høre at også hans pusting ble kjappere og mer høylytt. Jeg nærmer meg klimaks, da jeg plutselig kjente fingre mot klitten min. Fingrene i kombinasjon med støtene han fortsatt kjørte inn i meg, fikk meg raskt over toppen, og jeg skrek ut i ekstase mens beina mine skalv. Han trakk seg ut av meg, og like etter kjente jeg at han kom over rumpen min.

Sjalet jeg hadde for øynene ble fjernet, mens hvisket meg inn i øret: ”takk”. Jeg så på mens han kledde raskt på seg, og gikk mot døren. ”Virker som et kjekt nabolag dette”, sa han mens han smilte, og forsvant ut døren og ned trappene.

Jeg var sliten og tilfreds der jeg lå på kjøkkenbordet og så den nye naboen låse seg inn i bygget på andre siden av gaten. Denne opplevelsen håpet jeg virkelig at ville gjenta seg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: