Deg, meg og henne

«Han har satt seg ned i sofaen. Han ser på oss og han tar på seg selv (...) Et lite stønn forlater leppene mine idet hun lar leppene skli over de nå bare niplene mine.»

Jeg hadde lenge sett frem til denne kvelden. Jeg står i vinduet og kikker spent ned mot veien. Jeg kjenner to fyldige og varme armer bre seg om livet mitt. Han stryker meg kjærlig over hoftene og legger leppene forsiktig inntil øret mitt. «Gleder du deg?» Han hvisker det forsiktig i øret mitt og en varm følelse brer seg i hele kroppen. Jeg nikker forsiktig, snur hodet litt mot han og kjenner varme leppene hans treffe mine.

Han slipper meg, tar to glass fra benken og rekker det ene til meg. Jeg takker han og tar imot glasset som sprudler. Vinduet fanger oppmerksomheten min igjen i det jeg svakt kan høre en bil kjøre opp langs huset. Det blir stille i det bilen parkerer på gårdsplassen vår. Jeg retter på kjolen min og tar en god slurk av glasset. Han ser på meg med mørke, dype øyne før han går mot utgangsdøren. Han åpner den og der står hun.

I en beksvart knelang kåpe fyller hun rommet med en intens spenning. Hun har høye støvletter og jeg kan så vidt skimte svarte tynne strømper mellom støvlettene og kanten på kåpen hennes. Hun tar noen skritt inn i gangen og videre inn i stua. Mannen min ønsker henne velkommen med et kyss på kinnet. Jeg kjenner jeg blir varm og rødmer når jeg smiler og møter øynene hennes.

Jeg ser at hun begynner å fikle med beltet på kåpen, og før jeg vet ordet av det slipper hun kåpen ned på gulvet og blotter et minimalistisk sett med blonder. Det lille som er av stoff, dekker ikke mer enn det absolutt må og komplimenterer de store fyldige brystene hennes godt.

Jeg kan skimte de stive niplene hennes gjennom blondene
og jeg kjenner hvordan det får det til å krible godt i meg.

Jeg ser på han, og hun ser på han. Jeg ser hvordan de tynne linbuksene får en diskré, deilig bulk av kjønnet hans. Hun flytter blikket fra han og fester det på meg. Det tar ikke lang tid før hun har gått ut av støvlettene og bort til meg. Hun legger en myk hånd på kjolestoppen min som før jeg rekker å reagere faller nedover armen min. Hun smiler og lener seg mot meg. Mens hendene hennes sakte lirker av meg kjolen, jobber våte lepper seg opp og ned langs halsen og brystet mitt. Jeg blir stum.

Blikket mitt flyr litt og møter hans. Han har satt seg ned i sofaen. Han ser på oss og han tar på seg selv. Jeg kan se at han har flyttet hånden fra glasset og ned i buksene sine. Jeg flytter mine til hennes kropp. Jeg blir prøvende kjent med formene hennes, klemmer forsiktig på brystene. Et lite stønn forlater leppene mine idet hun lar leppene skli over de nå bare niplene mine.

Hun stopper rundt den ene og bruker tungen i jevne og deilige sirkelbevegelser. Hun lukker leppene rundt nippelen og enda et stønn slipper ut mellom leppene mine. Jeg kjenner hvordan det kribler godt inni meg mens trusa mi stadig blir våtere. Nå kan jeg høre han også, fra sofaen. Jeg ser hvordan hånda hans stadig beveger seg mer, og plutselig kjenner jeg en hånd på meg der nede.

Det går varmt gjennom kroppen idet hun akkurat passe direkte
flytter hånden ned i trusa mi og akkurat der jeg vil ha den.

Hun har flyttet leppene opp på mine, og mens deilige sirkelbevegelser fra fingrene hennes gjør meg skjelven i bena jobber fingrene mine flittig av henne det lille tøystykket som har dekket brystene hennes. Bh-en sklir ned og avslører stive nipler og bryster jeg ikke klarer å holde hendene unna. «Er det godt?» spør hun med nærmest hviskende stemme. Jeg nikker, mer engasjert enn jeg hadde forutsett.

Rommet er helt stille, og alt jeg hører er hvordan både hennes, hans og min pust stadig blir raskere og tyngre. «Det renner av deg jenta mi.» Jeg kjenner jeg rødmer når hun sier det, men det er sant. Det renner av meg mens jeg griper etter brystene hennes og utforsker hver eneste cm av henne. Jeg kjenner to fingre gli lett inn i meg, og akkurat i det jeg skal be henne ikke stoppe gjør hun nettopp det. Hun trekker hånden opp av trusa mi og legger de to fingrene hun nettopp hadde inni meg på tungen sin. Leppene lukker seg rundt dem og hun smaker på meg. Så smiler hun og forteller meg hvor godt jeg smaker.

«Jeg vil smake på deg også,» sier jeg.

Ved siden av oss ser jeg at mannen min reiser seg og kommer mot oss. I det han stiller seg ved siden av oss slipper han buksene som sklir ned langs bena hans og avslører det deilige kjønnet hans som har reist seg for oss. «Sett deg på kne» beordrer han henne. Hun adlyder raskt og setter seg ned foran han. Hun slikker seg på leppene før de glir sakte over han. Frem og tilbake. Jeg kan se hvordan hun bruker tungen og jeg kan se hvordan han lukker øynene, lener hodet litt tilbake og nyter det. «Jeg venter på dere inne på soverommet» sier jeg med et lurt smil.

Jeg går til sengen og legger meg på ryggen. Det er dempet belysning og jeg kan så vidt skimte dem i døråpningen ut mot stuen. Jeg utforsker min egen kropp, kjenner på meg selv, mens jeg ser på dem. Jeg tror de kan høre meg, for i det jeg stønner for meg selv kan jeg høre han stønne ekstra høyt før hun reiser seg og de går mot meg. Hun er først inne i rommet. Hun kommer til meg i sengen og smyger seg mot meg på alle fire. Mellom bena mine som stadig sklir lenger fra hverandre senker hun hodet til brystene treffer sengen og tungen treffer meg. Et høyt stønn glipper mellom leppene mine etterfulgt av flere tunge åndedrag.

Han stiller seg bak henne og gjør det samme for henne som hun gjør for meg. Hun slikker meg våt til jeg renner enda en gang før fingrene hennes sakte trer inn i meg. Det er som hun kjenner min egen kropp bedre enn hva jeg gjør, for i det jeg kjenner at jeg trekker meg ekstra sammen trekker hun fingrene ut og lar tungen skli oppover magen min. Hun stopper ved brystene. Leker med dem, kjærtegner dem.

Jeg ser han står på kne bak henne nå, med hånden rundt seg selv, raskt frem og tilbake. Jeg vrir meg i nytelse. Kjenner hvordan hele kroppen vil ha mer. «La meg smake på deg» bryter jeg ut, mer krevende denne gangen. Hun rikker seg ikke fra brystene mine enda så mye jeg vrier meg. Jeg ser han slippe taket han holder og gir henne et godt klask på rumpa. Hun stønner i det hånda hans treffer henne. «Gjør som hun sier» beordrer han.

Jeg kjenner tungen hennes gi slipp på brystene mine
og leppene kysser seg sakte oppover halsen min.

Hun flytter armer og ben elegant oppover mens hun løfter overkroppen så brystene hennes nærmest glir over ansiktet mitt. Hendene mine bli automatisk trukket mot dem og jeg legger hendene godt rundt formene hennes mens hun flytter hoftene stadig nærmere ansiktet mitt. Hun plasserer knærne pent ved siden av hvert av ørene mine og senker seg akkurat nok til at et allerede vått og blodtilstrømmet organ treffer leppene mine.

Jeg stikker tunga mi forsiktig ut og smaker på henne. Det er som jeg kan lukte at hans lepper har vært på henne og mens tungen min stadig blir modigere beveger den seg over hele kjønnet hennes og smaker hver eneste av hennes safter. Jeg flytter hendene mine ned på hoftene og lar den ene skli videre ned. I det jeg lar en finger gli inn i henne kjenner jeg også at han glir inn i meg.

Det kommer et stønn fra alle tre idet han gir fra seg et støt
som lager en gyngende bevegelse i både henne og meg.

I samme økende tempo kjenner jeg den deilige kuken hans treffe innsiden min gang på gang mens fingrene og tungen min utforsker henne. Stadig mer av de deilige smakene hennes renner over meg gjør ansiktet mitt like vått som henne. Pusten blir dypere, kraftigere og høyere. Hånden jeg har latt hvile på hoften hennes har tilnærmet seg rumpa hennes og klemmer på den. Jeg lar den stadig skli nærmere der de to velformede rumpeballene møtes og utforske bakdøren hennes.

Jeg lar fingeren som utforsker skli forsiktig inn i den deilige våte fitta hennes, hente saftene hennes, for så å la den fortsette å utforske bakenden hennes. Jeg kan kjenne støtene hans blir kraftigere, og jeg kjenner hvordan jeg strammer meg rundt ham. Det kribler i hele meg, jeg vrier meg i yr og nyter hvordan både hun og han gjør hele meg våt og varm. Hoftene hennes beveger seg over ansiktet mitt og jeg kjenner henne bli stadig mer intens i takt med pust og safter.

Jeg kjenner hvordan det pumper i hele han og når jeg kan kjenner hvordan jeg trekker meg ekstra sammen lar jeg en finger gli inn i henne bak fra samtidig som jeg lar den andre hånden gjøre jobben sin og lar tungen jobbe enda litt mer. Det kommer et høyt stønn og jeg kjenner hvordan hele hun strammer seg rundt aller fingrene mine. Jeg kjenner hvordan hun gjør hele ansiktet mitt enda våtere i det det går for henne.

Jeg ser ansiktet hennes skjære de nydeligste grimaser
og det får hele kroppen min til å trekke seg sammen
i en eneste stor orgasme.

Jeg kjenner hvordan den første sammentrekningen min får han til å tømme seg i meg i et eneste stort stønn samtidig som jeg klemmer meg rundt pikken hans og blir varm i hodet. En dyp orgasme brer seg i meg og fyller meg med følelser jeg aldri trodde jeg skulle ha.

I en skjelvende men behersket bevegelse flytter hun seg av meg og blir liggende ved siden av meg. Han faller ned på siden av meg og gir meg myke gode kyss på de våte kinnene mine. «Jeg elsker å se deg komme» hvisker han til meg. Jeg vrir hodet mitt litt mot han: «Det skal du få se mange ganger til.»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: