Amatørmaleren

Rikke undres på om jeg som kunstner med kliss nakne modeller ikke blir påvirket av det (...) Rikke glir lengre frem på stolen, griper om hånda mi og fører den mot sitt bryst.

Tidlig morgen i boligfeltet. De fleste gjør seg klar for en ny dag på jobben. Det er lys i de fleste hus og kaffekoppen står nok på bordet. Som bildekunstner er jeg allerede i gang med mine gjøremål, strekke ett nytt lerret først, så finne fram maling.

I dag kommer det ei ny dame som skal stå modell for meg.

Planen er å male modellen inn i ett naturbilde med høye fjell og vann, med modellen i forkant. Avtalen med modellen er kl. 08 her i mitt atelier. Så presis 8 står hun der, en voksen dame med store pupper og moden kropp, ikke for tykk og ikke for tynn. Hun virker noe nervøs og med litt skjelven stemme presenterer hun seg. Rikke Hansen, 42 år.

Hyggelig, sier jeg og innrømmer glatt at jeg ser frem til å male henne inn i mitt bilde. Inne i atelieret er det godt og varmt, så hun kommer ikke til å fryse, der hun nå ligger helt naken på ett teppe av ull. Jobben er tidkrevende, og det må til noen pauser. I pausene trekker Rikke på seg en lang maleskjorte som hun får låne av meg, mer praktisk mener hun enn å ta på bukse og genser.

Når vi da sitter og småprater med hver vår kaffekopp, så glir praten over i mer erotiske vendinger. Rikke undres på om jeg som kunstner med kliss nakne modeller ikke blir påvirket av det, og jeg må bare innrømme at det til tider blir noe trangt i olabuksa mi. Rikke glir lengre frem på stolen, griper om hånda mi og fører den mot sitt bryst.

Jeg blir varm og tankene raser i hodet mitt, dette har jeg ikke sett for meg med den flotte dama. Brystvortene knopper seg under min hånd og jeg masserer rolig hennes bryst. Rikke puster litt tyngre samtidig som jeg kjenner hennes hånd mot pikken min.

Rikke stryker pikken utenpå olabuksa, og den reagerer momentant.
Ereksjonen kan jeg ikke stoppe.

Rikke trekker ned glidelåsen og pikken spretter ut 18 cm og hard som ei flaggstang. Maleskjorta glir opp og ei glattbarbert fitte dukker fram. Mulig Rikke trakk den opp for å blotte den flotte fitta, men det var vel da bare en invitasjon til å flytte den andre hånda ned mot fitta og rolig stryke over klitoris. En hard knopp, helt glatt, og med hjelp fra litt fittesaft, masserer jeg over klitoris mens Rikke runker kukken min, spytter på den og tar den i munnen.

Nesten hele kukken glir inn i Rikkes munn og det må være noe av det beste en maler kan kjenne på. Rikke suger kukken mens jeg masserer fitta, vi begge stønner høyt. Vi flytter oss over til ullteppet. Rikke ligger over meg og suger kukken mens jeg tungemasserer klitoris. Fitta er nå våt. Det nærmest drypper fra fitta, en blanding av Rikkes egne safter og mitt spytt.

Hun nærmer seg kanten, en orgasme er underveis, pikken glir ut og inn av hennes munn, så langt ned i halsen som hun klarer. Det er bare noen cm før hele kukken borte. Jeg må kjenne kukken din i fitta, nærmest hulker Rikke og setter seg på alle fire og ønsker kukk bakfra. Jeg stiller meg bak og kan nesten ikke tro det jeg ser, ei nydelig fitte som gliser mot meg i mitt eget atelier.

Jeg styrer kukken mot det forlokkende hull og trykker den innover, Rikke ynker seg lett, men presser kroppen mot meg og kukken glir helt inn. Vi starter rittet sammen, hun trykker mot kukken og jeg klemmer kukken inn i fitta.

Vi jager begge to raskere, hardere,
vi begge nærmer oss toppen.

Rikke setter i ett ul, fitta trekker seg sammen, lårene skjelver og hun synker sammen nærmest i krampe. Hun blir liggende noen sekunder før hun griper tak om kukken og runker den hardt samtidig som hun suger kukkhodet. Den behandlingen klarer jeg ikke lenge før jeg kjenner det klyper i ballene.

Det kommer ilinger fra magen, hodet, ja nærmest hele kroppen. Orgasmen kaster seg over meg og jeg spruter alt over Rikkes bryster. Vi blir liggende en stund omslynget, litt overrasket kanskje begge to, det var nok ikke sånn vi tenkte oss denne dagen skulle bli.

Etter en liten pause søker Rikke etter kukken, tar tak i den og masserer den forsiktig. Jeg tror vel den har fått nok for i dag, men jammen kvikner den ikke til igjen, reiser seg forsiktig og inntar nesten samme posisjon som for noen korte minutter siden. Rikke ønsker mer kukk, hun dytter meg ned på ryggen mens hun setter seg over kukken, og den glir helt inn.

Rikke jukker sakte gyngende frem og tilbake med begge henda over hodet, nærmest i transe gynger hun seg fram mot en ny orgasme. Jeg masserer brystene hennes og med kukken godt gjemt inne i hennes varme hule, kan jeg ikke bedre ha det.

Rikke trykker på i raskere tempo,
kukken er med på hennes ville ritt.

Jeg gir motjukk så godt det lar seg gjøre mens hun jager over kukken, brystene hopper. Hun uler nå kommer jeg mens jeg kjenner fitta trekker seg sammen som første gang, men nå er det Rikke som har styringa, ikke jeg. Rikke klemmer fitta mot meg samtidig som hun melker kukken og jeg kjenner det kommer for meg også. Jeg kjenner det spruter langt inn i Rikke, hele kroppen min er med og trykker saftene ut av meg. Vi blir begge liggende helt utslått, svette, varme og det blir nok ikke noe mer maling i dag. Vi gjør en ny avtale: møtes til middag, kjære.......

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: