Sex i det fri

Føler du deg litt for heit i varmen? Prøv sex i det fri. Her er en uhøytidelig guide til utendørssex!

Sex i det fri topper listen over hva nordmenn fantaserer om. Hele 4 av 10 kunne tenke seg sex i friluft. 

Er du blant dem som kunne tenke seg å ha sex mens solen varmer over absolutt hele kroppen, og gresset kiler deg på tærne? Risikoen for at dere kan bli oppdaget gir garantert ekstra tenning og spenning!

Hvor bør man ha sex i det fri?

På en øde sandstrand i månelys, eller i bølgeskvulp under skyfri himmel, er to klassikere. Hvis du ønsker å være mer i skjul, prøv en blomstereng med høyt gress. Ellers kan du gjøre det på hotellbalkongen, i hagen, i et telt, i en høystakk, på et båtdekk, i bilen, på taket, eller bak ølteltet på festival. Det er kun fantasien som setter grenser.

Sex_i_telt_natur.jpg

Bare kom deg ut – og kom ute!

Steder å unngå når du skal ha sex i det fri

Unngå parkeringshus, venterom og andre steder som er videoovervåket, motorveier, hagen til eldresenteret, eller nærmeste omkrets til politistasjoner. Husk at det er ulovlig med seksuelt krenkende atferd på “offentlige steder”. Pass derfor på å ikke bli tatt på fersken. Da får både stoltheten og lommeboka et lite innhugg. I tillegg er det ikke alle rundt dere som kanskje synes det er stas å komme over et par i full utfoldelse. Det er derimot ikke ulovlig å ha sex ute, så lenge dere sørger for at dere er alene og ikke til bry for noen, ifølge straffeloven. Vis hensyn, så blir det morsommere for dere og ikke ubehagelig for andre. 

Små og store farer

Se opp for brennmaneter i sjøen, parkeringsvakter rundt bilen, maur i skogen og nysgjerrige barn og hunder. 

Husk å ta med

Om dere har mulighet til å planlegge litt, kan det være kjekt med lett bekledning som går fort av og på. Hun kan for eksempel ha på seg en lett sommerkjole som rekker til lårene uten truse under, slik at hun faktisk ikke trenger å være splitter naken i full offentlighet. Dropp sokker og sko med knotete knyting. Solfaktor, et stort pledd, og kikkert for å se om kysten er klar er kjekke rekvisitter for utendørssex. Glem for all del ikke myggspray. En rumpe full av myggstikk er verken deilig, sexy eller spesielt opphissende.

God sommer!