Sex i naturen? Disse sexleketøyene får plass i tursekken

Her får du 8 tips til hvordan å gjøre utendørsfantasien til virkelighet!

Sex i friluft står på ønskelista til mange. Faktisk topper det å ha sex i naturen nordmenns liste over seksuelle fantasier, ifølge Kondomeriets innsiktsundersøkelse. Enten du slår opp et telt eller slenger opp en hengekøye i skogen, kan det være fristende å pakke sekken med noe annet enn termos, liggeunderlag og sovepose.

Men dersom du skal ut på tur i skog og mark, og ønsker å ta med deg «det lille ekstra», er det to faktorer som må være på plass: Det må være stillegående og ta lite plass i tursekken.

Under gir vi deg 8 tips til reisevennlige sexleketøy og tilbehør som gjør turen enda deiligere...

Womanizer

Womanizer_Liberty_Snakeskin_beskjært.jpg

Womanizer er et unikt sexleketøy som garanterer orgasme! Det finnes mange ulike modeller av denne herligheten, men Womanizer Liberty har et hygienisk reiseetui, lager lite lyd og tar minimalt med plass. Med denne i tursekken, vil det ikke bare være stjernene på nattehimmelen du ser...

Trusevibrator

118553_trusevibrator_moxie(4).jpg

En trusevibrator er en liten og nett klitorisvibrator som enkelt får plass i trusen din. Moxie er et godt alternativ. Den avgir lite lyd, slik at du kan nyte den helt diskré. Kanskje du kan gå de siste kilometerne med en trusevibrator under turbuksen? 

Minivibrator

117422_MerLyst_Forførende_minivibrator.jpg

Med en minivibrator får du i både pose og sekk. Disse kan brukes både innvendig og utvendig og har en mindre størrelse enn en klassisk vibrator! Helt super å bruke når du trenger litt ekstra kraft etter å brukt mye krefter på å sette opp teltet, for eksempel...

Tenga onaniegg

114330_2_Tenga_egg_silky.jpg

Et Tenga onaniegg er perfekt for han som ønsker det lille ekstra! De finnes i mange forskjellige varianter med ulik tekstur på innsiden, men alle er utformet som en onanihylse som gjør håndjobben (eller sugejobben) ekstra deilig. Kanskje speilegget som lages på primusen ikke er det eneste egget som gjør morgenen komplett på turen?

Onanihylse selvsmørende SLT

117729_SLT_Pocket_Masturbator.jpg

Alle menn har bruk for en lommevennlig onanihylse som kan taes med hvor enn du drar! Denne onanihylsen er liten i størrelse og er helt perfekt når ønsker litt ekstra kos på reisen. Men det beste av alt er at du ikke behøver å tenke på å pakke ned glidemiddel. Denne har nemlig innebygd glid!

Mer Lyst Ivrig Mini Wand

118505_Ivrig_MiniWand_prod(5).jpg

Denne gjør godt etter en tur i marka for både han og henne. Ikke bare er Mer Lyst Ivrig Mini Wand utmerket til klitorisstimuli. Den fungerer også til bruk på såre skuldre som har båret en tung sekk og på slitne føtter som har gått lange avstander! 

Orgasmekrem

116275_Kondomeriets_orgasmekrem_10ml.jpg

Med en liten tube orgasmekrem, sikrer du at turen ender med et klimaks! Vi har flere orgasmekremer i reisevennlige tuber som vil gjøre deg mer følsom for berøring der du virkelig vil ha det, slik at orgasmene kan komme raskere, føles sterkere og vare lenger!

Glidemiddel

118120_JO_H2O_Lube_Peach.jpg

All bruk av sexleketøy blir bedre med glidemiddel! Vi har flere glid i resevennlige størrelser som rommer fra 20-30 ml. Mange av disse er dessuten tilsatt smak av blant annet salt karamell, jordbær og fersken. Kanskje desserten skal inntas på denne måten? 

Men ikke bli tatt på fersken...

Apropos fersken. Selv om det kan være pirrende å ha sex på steder der man kan bli oppdaget, må du sørge for ikke å bli tatt på fersken. Det er nemlig ulovlig med seksuelt krenkende atferd på offentlige steder. Dette kan straffes med blant annet bøter. 

Men, det er derimot ikke ulovlig å ha sex ute, så lenge dere sørger for at dere er alene og ikke til bry for noen, ifølge straffeloven.

Kilder: Innsiktsundersøkelse (2019) utført av Brand Cognition og Norstat, i samarbeid med Kondomeriet.