Partneren din kan være årsaken til at du ik... | Kondomeriet

Partneren din kan være årsaken til at du ikke får orgasme

Får du ikke orgasme under sex? Da kan partneren din kanskje være en av årsakene...

Det å få orgasme under samleiet kan by på utfordringer for mange. Og for noen av dem kan en partner i seg selv være et stort forstyrrelsesmoment og dermed indirekte være én av grunnene til at de ikke får orgasme under sex... 

Det er ikke nødvendigvis fordi partneren ikke vet hva hen driver med, men fordi mange ofte setter partnerens nytelse før sin egen.

Mange er så opptatt med å gjøre det godt for partneren at de rett og slett glemmer seg selv i sexen, eller i hvert fall setter seg selv til sist. Dette gjelder særlig for kvinner! Ved å gjøre dette spolerer man på mange måter sin egen nytelse, og sin egen sjanse til å få orgasme. Kan du kjenne deg igjen?

Damen først

Heldigvis finnes det et enkelt tips på lur...

Det går rett og slett ut på å bytte på hvem som skal nyte og hvem som skal yte under samleiet.

For eksempel kan dere følge "damene først"-prinsippet. Ved at begge fokuserer på damen først, slipper hun å ligge og tenke over hvordan hun kan gjøre det deiligst mulig for partneren. Da kan hun fokusere på egne nytelsesbehov, og begynne å fokusere på partneren når det er hennes tur til å være aktiv, og partnerens tur til å være passiv. 

Ved å veksle mellom hvem begge to har fokus på underveis, vil dere ikke bare kunne øke sjansen for å oppnå det etterlengtede klimakset sammen med partneren, men også øke nytelsen for begge underveis!

Lyst på en orgasme?

Om du ønsker å øke sjansen for å oppnå orgasme sammen med partneren din enda litt mer, vil en orgasmekrem kunne hjelpe med nettopp det! Orgasmekremer inneholder et virkestoff som gjør at blodet som strømmer til området hvor kremen påføres. Dette gjelder for både kvinner og menn. På denne måten blir du mer følsom for berøring, og orgasmen kan gi både lengre, sterkere og raskere orgasme. Og det er vel verdt et forsøk, er det ikke...?

orgasmekrem_artikkel_kvinne.jpg

For de aller fleste kvinner må også stimulering av klitoris skje, for at de skal få en orgasme. Hele 9 av 10 kvinner trenger dette! En liten klitorisvibrator eller en parvibrator som kan stimulere klitoris under akten vil definitivt øke sjansen for å få orgasme for kvinner. Om dere ikke har testet dette tidligere, er det absolutt verdt å prøve. For hva er det verste som kan skje?

At du angrer på at dere ikke har prøvd det tidligere...?

Kilde: Kvinnens nytelsesbibel av Ylva Franzén, Kondomeriet.no