Hvordan onanere med rabbitvibrator

Rabittvibratoren er verdens mest berømte sexleketøy. Hva er det som gjør den så bra? Og hvordan brukes den egentlig? Vi gir deg rådene du trenger for å komme med din første rabbitvibrator...

En rabbitvibrator er det ultimate sexleketøyet som enhver kvinne burde ha i samlingen sin. Den ikoniske vibratoren ble for alvor kjent i Vesten etter at “Jack Rabbit” dukket opp i en av  de første episodene av Sex og Singelliv i 1998. Den kjente TV- serien har 20-års jubileum i år, og i den anledning ønsker vi å trekke fram den tidløse rabbitvibratoren som fikk sitt gjennombrudd sammen med serien.

Les mer om rabbitvibratorens historie her. 

G-punkt og klitoris samtidig

Rabbiten var en av de første sexleketøyene på markedet designet for å treffe klitoris og g-punktet samtidig. Kaninørene stimulerer og masserer klitoris, samtidig som et tykkere skaft er ment for penetrering. Fantastiske vibrasjoner stråler ut i hele vibratoren og stimulerer både kjønnsleppene, skjeden og g-punktet. En rabbitvibrator har som regel et kontrollpanel nederst på skaftet, hvor man styrer begge deler av vibratoren. Dette gjør rabbiten til et brukervennlig og hendig sexleketøy, enten du ser for deg en lengre hyggestund med seg selv eller med en partner. Kjapp orgasme eller hett forspill? Rabbiten står til tjeneste.

Bak det søte og uskyldige utseende gjemmer det seg en enorm kraft, som får kvinner til å omfavne singellivet. Er du nysgjerrig på hva andre kvinner roper så høyt for? Sjekk ut vårt store utvalg av rabbitvibratorer her

Slik gjør du det

Rabbitvibratorer kommer i mange ulike former, størrelser og med varierende funksjoner, i ulike prisklasser. Det finnes en rabbit for alle! Masser inn en ert av Kondomeriets orgasmekrem på klitoris. Du vil kjenne en prikkende følelse og en deilig varme bre seg. Orgasmekremen øker blodtilførselen til kvinnens lystsenter, slik at du blir mer mottakelig for de forførende vibrasjonene... Bruk tuppen av vibratoren for å stimulere klitoris i begynnelsen, de pirrende vibrasjonene vil få deg i stemning, og sende sjokkbølger av kåthet til resten av kroppen. Snart føler du kanskje behovet for å fylles opp. Bruk litt glidemiddel på vibratoren, for en deiligere innføring. Press skaftet mot g-punktet (inn mot navlen), og la kaninørene ligge over klitoris. Vibrasjonene og trykket vil sende deg til himmels på 1-2-3. Alle fortjener en rabbit!

Det er ikke rart at nettopp denne typen sexleketøy er kvinners absolutte favoritt verden over.