Syv dagers utfordring

Kondomeriets syv steg for et rikere sexliv!

Dette året oppfordrer vi alle til å prøve ut nye ting på soverommet, eller andre steder, og kaste ut gamle uvaner fra fjoråret. La 2024 være året hvor du, eller dere som par, åpner kropp og sinn for nye utfordringer – og å slippe fantasien fri! Gjør om ønsker og drømmer til handling med disse syv utfordringene.

Dag 1:

Gi en deilig gave! Bruk en deilig massasjeolje og gi en sensuell massasje. Konsentrer deg om et sted hun/han liker massasjen, føtter, rygg, nakke eller mer intime steder …

Skap stemning med levende lys og behagelig musikk. Dere kan for eksempel gi hverandre en erotisk massasje foran peisen. Dersom dere har badekar er det ingenting i veien for å fylle karet med en velduftende massasjeolje, slik at det også går an å massere i vannet.

shutterstock_1054387511.jpg

Finn din favoritt her.

Dag 2:

Nytt, sexy undertøy! Å føle seg sexy, gjør deg sexy! Den økende selvtilliten merker partneren din og kan fort tenne dere begge…

Sexy-undertøy-sirkel.jpg

Finn ditt nye sexy undertøy her.

Dag 3:

Snakk sammen! Hva vil dere gjøre mer av på soverommet? Hva tenner deg? Hva er din fantasi? Lytt til hverandre og snakk sammen om hva dere ønsker å utforske sammen. 

En fantasi kan være alt fra å å lese en erotisk novelle sammen, rollespill eller sex i naturen.

Er du singel kan du skrive ned dine fantasier eller steder du ønsker å få orgasmer! For eksempel i dusjen eller på hytta...

Dag 4:

Har sex et annet sted enn på soverommet! Hva med sex i dusjen? I sofaen eller kanskje på kjøkkenbenken?

Artikkel 7 utfordringer.png

Singel? Onaner på et annet rom enn soverommet!

Dag 5:

Ha forspillet i fokus! Bruk lengre tid på forspillet, kanskje man klarer å bli enda mer tent enn man trodde var mulig…

Instagram-storys 2023 (3).jpg

Dag 6:

Prøv «edging»! Edging er en orgasmeteknikk ment for å forsinke orgasmen til enten deg selv eller en partner. Det gjøres ved å stoppe stimuleringen rett før du når “kanten”, altså rett før du oppnår klimaks. Gjør du dette noen ganger i løpet av et samleie, eller alene, vil du bygge opp til en mye sterkere orgasme. Dette er også en populær teknikk for å holde utløsningen tilbake!

Dette er også en spennende teknikk for single.

Dag 7:

Bruk et sexleketøy sammen! Gå til innkjøp av et sexleketøy dere kan bruke og nyte sammen. Kanskje en diskret klitorisvibrator som kan brukes under samleiet? Eller kanskje et enkelt blindfold er tingen? En vibrerende penisring eller parvibrator er også populære sexleketøy for par! 

Finn deres nye sexleketøy her.

Instagram-storys 2023 (6).jpg