Mer Lyst Spennende massasjepakke

Artikkelnr. 119454
799,- før 1017,00

HET MASSASJE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne pakken kombinerer kraftfulle vibrasjoner, bind for øynene og velduftende massasjeolje. Perfekt for deg som ønsker en avslappende, og deilig helaften med din kjære…

Kraftig massasjestav

Mer Lyst Magisk massasjestav lever opp til navnet sitt – den er virkelig magisk! De 7 ulike kraftige vibrasjonene fungerer supert til å løse opp stive muskler, eller til deilig intimmassasje alene eller med partneren. Den må bare prøves mot klitoris! Wanden har et fleksibelt hode og er laget av glatt silikon i matt svart farge. Håndtaket sitter godt i hånden så du får full kontroll over de magiske vibrasjonene. Og du kan nyte den i dusjen!

"Oh yes! Dette må være ny orgasme-rekord, faktisk."Vibratortest i Det Nye nr 5 2019.

Luksus Dus massasjeolje 125 ml

Luksus Dus massasjeolje er en aromatisk massasjeolje som består av en blanding av naturlige, nærende og vitaminrike oljer. Kombinasjonen av sitrus- og olivenolje gir en herlig duft og gjør godt for både hud og humør. En god massasje gir deg ny energi, løser opp spenninger og gjør deg mer mottagelig for blant annet gode sexopplevelser. Kombinert med Magisk massasjestav blir dette en kveld dere sent vil glemme! Flasken rommer 125 ml.

Merk: massasjeoljen og massasjestaven kan ikke brukes 

Lek med sansene...

Forfør partneren din i senk ved å sette på et silkebånd foran øynene. I mørket blir sansene forsterket. Kombiner blindfoldet med pirrende tilbehør som varmende massasjeolje, bodypaint, isbiter og kilefjær. Mer Lyst silkebånd kan også brukes til soft bondage, ved å binde hender eller føtter. Det myke materialet vil føles glatt og behagelig mot den bundnes hud, men indikerer også hvem som har makten. Polyesterstoffet har en lett gloss og er tykt nok til at det ikke slipper gjennom lys.

Hvor mange stjerner vil du gi?