Kjøpsbetingelser på kondomeriet.no

Kontakt kundeservice

Her finner du våre kjøpsbetingelser, som er viktig informasjon til deg som kunde.

1. Generelt

Når du handler hos www.kondomeriet.no er kjøpsbetingelsene sammen med din bestilling, grunnlaget for kjøpsavtalen du inngår med oss. Våre kjøpsbetingelser er tilgjengelig kun på norsk. 

(If you need the terms and conditions in English, please contact us at kundeservice@kondomeriet.no or on the phone 66 81 21 02 between 9am and 3pm.) Important information for customers outside Norway: We only deliver within Norway (including Norwegian islands).

Selger er: 

Kondomeriet AS, Postboks 400, 1411 Kolbotn, org.nr: 943161518MVA.   E-postadresse kundeservice@kondomeriet.no, telefon 66 81 21 02 og vil videre i vilkårene være det samme som vi og oss. 

Kjøper er: 

Personen som gjennomfører bestillingen, og vil være det samme som du, deg, din eller ditt videre i vilkårene.

2. Trygghet

Alle personopplysninger som lagres hos oss i forbindelse med din bestilling blir holdt fortrolig fra vår side. De blir ikke videresolgt til en tredjepart, eller brukt i noen som helst form for markedsføring i ettertid.

De ansatte i Kondomeriet AS har taushetsplikt, også etter arbeidsforholdets slutt.

Vi videreselger ikke returnerte produkter, du kan derfor være helt trygg på at produktet du mottar ikke har vært testet/brukt. Alle produkter vi selger kan brukes i Norge.

Sikre sider 

Våre sider bruker SSL sikkerhetssertifikat gitt av BuyPass som sørger for at våre sider er krypterte, for at dine opplysninger skal ivaretas under hele handleprosessen.

3. Registrering og bestilling

For å handle i vår nettbutikk kan du registrere deg med en brukerkonto, eller handle som gjest.

For å bekrefte din bestilling må du huke av for at du er over 18 år, og for at du har lest og aksepterer kjøpsbetingelsene. For at pakken din skal sendes ut så raskt som mulig, sendes ordre inn til pakking fortløpende. Merk derfor at din bestilling ikke kan endres eller avbestilles når du har bekreftet kjøpet. Dette gjelder både bestillingens innhold (varer) og kontaktinformasjon (adresse, telefon). 

Når din bestilling har gått gjennom til oss, vil du automatisk motta en ordrebekreftelse fra oss på den e-postadressen du registrerte i ordren. Vær derfor nøye med å skrive inn rett e-postadresse.

4. Betaling

I vår nettbutikk kan du velge om du vil betale med kort, Vipps, faktura eller med din Paypal-konto. Vi aksepterer Visa og MasterCard. Ved kortbetaling blir du henvist til en sikker side hos vår betalingsleverandør Nets. Her må du logge deg inn via BankID eller 3D Secure, som en del av sikkerhetsrutinen ved kortbetaling på nett.

Kortbetaling 

Å betale med kort i vår nettbutikk er både trygt og enkelt. Du velger betalingsalternativet i kassen, og blir henvist til en sikker side hos vår betalingsleverandør Nets. Her må du logge inn med Bank ID eller 3D Secure. Her kan du taste inn kortnummeret, utløpsdato på ditt kort og din CVC/CVV kode . Betalingsinformasjonen blir sendt kryptert, slik at ingen får se dine opplysninger gjennom betalingsprosessen. 

Når du lager en ordre hos oss og betaler med kort, blir det gjort en autorisasjon på ditt bankkort. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte, om det er dekning på det, og det ikke er lagt en sperre for netthandel eller fordi kortet er stjålet/mistet. Dette er en sikkerhet for deg, i tilfelle kortet skulle bli misbrukt av andre. Vi gjør deretter en reservasjon: Beløpet du handler for blir først reservert, for så å bli trukket når pakken sendes fra oss. Dette vil si at pengene fremdeles er på kontoen din, men at de ikke kan røres av andre enn Kondomeriet så lenge ordren eksisterer. 

Ved betaling med kort betaler du kun kr. 99,- i porto for servicepakke, og kr. 59,- for brevpost. 

Vi godtar kreditt- og debetkort fra Visa og Mastercard, med unntak av Visa Elektron. Vi godtar ikke PayGo.

Vipps

For å kunne betale med Vipps må du ha installert Vipps app på din smarttelefon. Les mer om hvordan du kan få Vipps i dag:

Slik handler du med Vipps:

  1. Legg varene i handlekurven som normalt.
  2. Gå videre til kassen.
  3. Velg Vipps som betalingsløsning.
  4. Klikk på Bekreft bestilling. Et Vippsvarsel vil umiddelbart dukke opp på telefonen din (husk å tillate varsel fra Vipps-appen i din telefoninnstilling) med melding "Kondomeriet ber om kr xxx". 
  5. Åpne meldingen og trykk på Betale og vipps, så er den gebyrfrie overføringen (uansett beløp) gjort.

Faktura

Du kan velge å betale med faktura i nettbutikken. Fakturagebyr kr 49,-. Du må oppgi mobilnummer og personnummer. Etter å ha gjennomført kjøpet vil du få tilsendt faktura pr post fra vår betalingsleverandør PayEx. Alle henvendelser vedr. fakturaen og betaling må skje til PayEx.

5. Aldersgrense

I nettbutikken

Det er 18 års aldersgrense for å handle på kondomeriet.no. Dette er blant annet på grunn av at aldersgrense for film er 18 år, og fordi vi ikke kan sette umyndige personer i gjeld etter norsk lov (vi har et straffegebyr på 250,- for uavhentede pakker). Når du handler hos oss kan du derfor bli bedt om å fremvise legitimasjon ved uthenting av pakken.

I butikk 

Det finnes ingen nedre aldersgrense for å kjøpe sexleketøy. Vi i Kondomeriet mener likevel at den som handler bør være voksen nok til å kjenne sin egen kropp, og ta ansvar for sine handlinger. Om vi synes du virker for ung til å ha et sexleketøy, vil vi derfor råde deg til å la være. NB: Det er en lovpålagt 18 års aldersgrense for erotiske filmer.

6. Falske bestillinger og feilaktige avbestillinger

Vi gjør oppmerksom på at svindelforsøk, identitetstyverier, tullebestillinger og sjikanering vil bli politianmeldt. Det er ikke lov å bestille varer og sende pakken til andre mottakere enn seg selv, med mindre dette er klarert med den andre parten. 

Det er heller ikke lov til å avbestille en ordre på vegne av andre, med mindre dette er klarert med personen som opprettet ordren.

7. Reklamasjon og orgasmegaranti

Reklamasjon

Dersom varen du har mottatt har feil eller mangler, er det fint om du gjør oss oppmerksom på dette snarest og innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ta kontakt med kundeservice på tlf. 66 81 21 02 mellom 08:00 – 15:00, eller send en e-post til kundeservice@kondomeriet.no. Ved en reklamasjon vil vi be deg om å sende produktet tilbake til oss for at vi skal kunne se på det. Er reklamasjonsretten gjeldende, vil du få tilsendt et makent eller tilsvarende fungerende produkt. Du vil også få dine portoutgifter dekket. 

Vi gjør oppmerksom på at reklamasjoner ikke gjelder ved feilbruk eller mislighold av produktet fra kundens side.

Orgasmegaranti

Kondomeriet ønsker at våre kunder skal bli fornøyde med varen de har kjøpt hos oss, og har derfor innført en orgasmegaranti. Vi har et bredt sortiment av sexleketøy, som stadig utvides. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å holde et høyt kunnskapsnivå blant våre butikkselgere, slik at vi kan hjelpe våre kunder med å velge det rette produktet. Les mer om orgasmegarantien her

Når du benytter deg av orgasmegarantien, ønsker vi at du vender tilbake til butikken du kjøpte produktet, eller at du tar kontakt med vår Kundeservice. Dersom du ønsker å sende produktet tilbake, er fristen 30 dager etter datoen du mottok produktet. Portoen må du selv dekke i disse tilfellene. 

Varen sendes i sin originale emballasje, eller i en blank plastikkpose, sammen med informasjon om hvorfor du ikke var fornøyd med varen. På den måten kan vi være behjelpelig med å plukke ut et annet produkt du vil få glede av. 

Returneres til:

Best på nett 
Postboks 400 
1411 Kolbotn 

Merkes: "garanti"

8. Angrerett

Alle våre nettkunder har i følge norsk lov 14 dagers angrefrist fra dagen de mottar produktet. Du har 14 dager på å gi beskjed om at du angrer, og ytterligere 14 dager på å sende varene i retur. Et angreskjema følger med i pakken du mottar fra oss. Returner produktet sammen med skjemaet til oss snarest, og innen 14 dager fra du ga beskjed. Du får tilbake kostnadene ved produktet, men du må selv ta kostnaden for returfrakten.  

Vi videreselger ikke returnerte produkter, du kan derfor være helt trygg på at produktet du mottar ikke har vært testet/brukt. 

Returneres til: 

Best på nett 
Postboks 400 
1411 Kolbotn 

Viktig: 

Send ikke produktet i postoppkrav eller rekommandert tilbake til oss. Pakker som blir sendt som dette blir ikke hentet.

9. Levering

Feil eller mangler

Om du skulle oppdage feil eller mangler på én eller flere varer i forhold til bestillingsbekreftelsen din, ber vi deg ta kontakt med oss så snart du oppdager feilen. Ring kundeservice på tlf. 66 81 21 02 (08-15), eller send en e-post til kundeservice@kondomeriet.no, så vil vi selvfølgelig rette opp feilen kostnadsfritt så snart som mulig.

Vare skadet under transport

Posten er flinke til å stoppe og returnere synlig skadede pakker tilbake til oss. Om du likevel skulle oppdage at produktet og emballasjen er blitt skadet under transport, ta kontakt med kundeservice på tlf. 66 81 21 02 (09-15) eller send en e-post til kundeservice@kondomeriet.no, så hjelper vi deg med returnering og erstatning av varen.

Ikke-avhentede pakker

Om du bestiller produkter fra oss og ikke henter pakken din uten å informere oss om dette, vil du bli ilagt et gebyr på kr 250,-.

Pakkesporing

Alle servicepakker som blir sendt fra oss er merket med et sporingsnummer slik at du kan finne ut hvor pakken befinner seg i Postens systemer. Pakkens sporingsnummer finner du på leveringsbekreftelsen, og dukker også opp på din side dersom du handlet med innlogget profil. Gå inn på www.posten.no, skriv inn sporingsnummeret på pakken og følg med på hvor ordren din befinner seg. NB: Sporing gjelder ikke for leveringsalternativet Småpakke/Brevpost, da dette sendes som et brev. 

Dersom du registrerte ditt mobiltelefonnummer i kassen ved betaling vil du få pakkesporingen og hentelappen tilsendt på dette nummeret.

Viktig: SMS-varsling tilbys i stedet for hentelapp i papir.

3-5 dagers leveringstid

Posten bruker normalt 3-5 virkedager (man.- fre.) på å levere pakken fra den hentes på vårt eksterne lager. I høysesonger som f.eks. jul og sommer må du påberegne noen flere dager utover dette. Normalt sett er siste frist for pakker som skal leveres innen julaften 16.desember. (Se www.posten.no for mer informasjon). 

Dersom en vare er utsolgt eller blir utsolgt innen din ordre er behandlet, forbeholder vi oss retten til å kansellere denne eller de varen(e) fra ordren. Vi ettersender ikke varer som er utsolgt.

Kondomeriet leverer kun til adresser i Norge og Svalbard. Til Svalbard gjelder egne portosatser, så ta kontakt med kundeservice før du bestiller.

10. Porto- og fraktkostnader

Portoen blir lagt til på totalsummen av pakken du har bestilt, og du vil ikke få noen tilleggskostnader utover dette. Portokostnader for de ulike leveringsalternativene er: 

  • Småpakke, brevpost - leveres i din postkasse: Kr 59,-  
  • Betaling med kredittkort/Servicepakke: Kr 99,-

Du velger selv hvilket alternativ du ønsker i handlekurven under kjøpsprosessen. 

11. Priser

Alle våre priser på Kondomeriet.no er inkludert merverdiavgift (moms). Det tilfaller ingen ekspedisjonsgebyrer.

Kondomeriet forbeholder seg retten om å endre priser ved valuttaendringer og prisøkninger i markedet. Samt ved feilprising og teknisk feil.

12. Force majeure

Dersom force majeure skulle oppstå stopper Kondomeriets forpliktelser opp. Om perioden varer lengre enn 2 måneder har du så vel som vi rett til å oppheve avtalen uten at det i disse tilfellene foreligger noen krav om å betale erstatning. 

Med force majeure menes blant annet streik, lockout, transportforsinkelser, import-/eksportforbud, krig, naturkatastrofer, brann mm, uansett om dette forekommer hos bedriften eller hos bedriftens leverandør.

13. Lover

Kondomeriet følger retningslinjer gitt av norsk lov. Eventuelle tvistesaker skal avgjøres ifølge norsk lov. Hos Lovdata og Fobrukerrådet kan du lese mer om Forbrukerkjøpsloven, Kjøpsloven eller Angrerettloven dersom du ønsker mer informasjon om dette.