Her får du tips til hvordan å gi ham en uforglemmelig blowjob – og som garanterer stjerner i boka!
Det er mange fallgruver, og du vil trolig ikke være en av dem som suger for hardt, bruker tenner eller bruker penisen som et mikrofonstativ i et forsøk på å initiere til dirty talk.
Les mer her om hvilke blowjob-tabber du bør unngå.
Hvordan gi en god blowjob?
Engasjement er den ultimate gylne regel når det kommer til å oralsex. Ingen teknikk i verden kan nemlig veie opp for mangel på engasjement og innlevelse. Partneren ønsker også å se at du virkelig nyter det på lik linje som deg.
Så… Hvordan gi en god blowjob? Om du ønsker å få stående applaus og gi partneren en ny og uforglemmelig opplevelse, kan det være idé å variere og gjøre noe nytt. Variasjon er som kjent sunt i mange aspekter i livet. Litt variasjon, også under oralsex, kan være pirrende, spennende og ikke minst opphissende.
Her er 10 triks til hvordan du kan tilby ham himmelsk oralsex!
- Slikk huden på pungen og mellom ballene når du utfører oralsex. Deretter suger du lett på hver testikkel.
- Bruk masse massasjeolje, og masser brystkassen hans og penisen med den samme bevegelsen.
- Gni litt glidemiddel på toppen av penishodet hans med den ene hånden, mens du masserer skaftet på penisen med den andre.
- Løft på ballene hans og la tungen gli over huden hans der skrotum møter kroppen.
- Bruk en onanihylse med åpen ende, slik at du kan suge ham samtidig som du beveger onanihylsen opp og ned. Et smaksatt glidemiddel gjør opplevelsen enda diggere for deg!
- Gjør trusen hans våt med tungen din, og pust varm luft på ham.
- Få ham til å stå på alle fire, så glir du inn under ham og tar penisen hans i munnen slik at du kan suge ham fra undersiden.
- Legg en varm og våt klut over penisen hans for å få blodet hans til å pumpe.
- Invester i en vibrerende penisring som du trer på ham, før du suger ham.
- Ta et perlekjede (vel og merke uten skarpe tråder eller ståltråd), smør på masse glidemiddel, og snurr det rundt penisen hans. Så ruller du det opp og ned.
Hvordan få den perfekte biffen?
Om du vil gi partneren full pakke på «biff og blowjob-dagen», er du nødvendigvis avhengig av å ha et godt og mørt stykke kjøtt tilgjengelig. For eksempel indrefilet, mørbrad, ytrefilet, entrecôte og flatbiff.
- Det er mange måter å steke en biff på: hel, i skiver, i ovn, under grillen eller i panne. Sistnevnte er den mest vanlige stekemetoden for biff i skiver.
- Beregn 150-200 gram kjøtt per person.
- Ikke forsøk å banke biffen mør. Da vil celleveggene knuse og kjøttsaft vil sive ut.
Slik steker du biff
- Du bør la biffene ligge i romtemperatur i rundt en halvtime før steking. Krydre med salt og pepper rett før de legges i pannen.
- Bruk en jernpanne om du har. Den gir jevn god varme i tillegg til at den holder godt på varmen.
- Når du skal steke biff, bør du bruke smør eller en blanding av smør og olje.
- Før kjøttet legges i, skal pannen bli varm og smøret få en nøttebrun farge.
- For det saftigste og mest smakfulle resultatet bør biffen stekes med det synlige fettet på.
- Legg i et par biffer om gangen. Da vil ikke pannen bli for avkjølt eller kjøttet koke mer enn det steker.
- Det er tid for å snu biffen når kjøttsaften begynner å piple ut på oversiden. Du kan bruke baksiden av en skje og en stekespade som støtte for å snu biffen.
Rått, medium eller godt stekt?
Vil du ha rå biff, kan den stekes i ett minutt på hver side. Ønsker du den medium stekt, steker du den på sterk varme til kjøttsaften pipler ut på oversiden. Snu biffen og stek til det pipler på den andre siden. Om du ønsker en godt stekt biff, bør du steke biffen i ett minutt på hver side på sterk varme. Etterstek biffen i cirka fire minutter på hver side over svak varme.
Bon appetit!
Kilder: Kondomeriet.no, matprat.no/hvordan oppnå den perfekte biffen