Blowjob – de 8 vanligste feilene

Selv om han kommer, er det ikke sikkert han er videre imponert! Du er garantert ikke alene om å gjøre disse vanlige feilene.

Mange kvinner tror at hvis de bare klarer å få partneren til klimaks, så er han fornøyd. Sannheten er at mange menn har relativt lett for å komme, da de tross alt har ansvaret for at menneskerasen videreføres. Bare fordi han får utløsning, betyr det altså ikke at blowjobben var usedvanlig bra!

Hvis han stadig er sjokkert over dine nye triks og teknikker, og hvis han alltid forteller deg at du er den beste noensinne... gratulerer! For alle oss andre, kan det være greit å lese videre. Dette er de vanligste blowjob-feilene.

1. Du nyter det ikke

En blowjob er ikke en jobb. Hvis du tror at å suge ham er noe du “burde” gjøre, da gir du ham sannsynligvis ikke en god blowjob, og da kan du kanskje like gjerne la være? Han vil nemlig ikke at du skal gi ham en utrolig blowjob, han vil at du skal ELSKE å gi ham en utrolig blowjob. Kvinner (og menn) som rynker på nesa og brekker seg mens de gir oralsex er ikke sexy, og ingen teknikk i verden kan veie opp for lite engasjement.

2. Du suger for hardt

Det heter “blowjob” på engelsk, men du skal hverken suge eller blåse deg fast i utstyret hans. Den største feilen mange gjør er at de suger så hardt at det blir ubehagelig. Hvis han er slapp, kan du suge lett og skape vakuum, ellers holder det oftest med å bevege munnen opp og ned over skaftet, og variere mellom kyssing, slikking, tungebevegelser, lett suging, og opp-og-ned-bevegelser.

3. Du bruker tenner

Au, au, au! Dette punktet snakker for seg selv, men er likevel en vanlig feil som mange gjør. Bruk myke lepper, og sørg for at penis hviler mot tungen og ikke skraper hardt mot tanngarden.

4. Du bruker for kort- eller for lang tid

Timing er viktig. Hvis du begynner å bevege hodet for raskt, for fort, kan penis bli overfølsom og det blir vanskelig å få en skikkelig avslutning. Start heller rolig og bygg opp tempoet; men for guds skyld, ikke hold på i det uendelige!

Hvis du bruker for lang tid kan det gå utover nakke og kjeve. Det hele kan bli en tørr og langtekkelig seanse, så sørg for å ikke tape momentum. Lytt etter pusten og øk farten på bevegelsene når du hører pusten blir raskere.

5. Du bruker oralsex som et forhandlingskort

Har du noen gang lovet bort en blowjob mot en tjeneste du ønsket å få utført i huset av mannen din? Det kan være morsomt å spøke med dette et par ganger, men hvis det alltid ligger forventninger i luften, så blir det ikke like lett å nyte for ham.

6. Du bruker ikke hendene

Tungen er den sterkeste muskelen i kroppen, og gir enorm nytelse; men ikke glem at du har to hender i tillegg, som kan gjøre fantastiske ting mens tungemagien utspiller seg. Du kan eksempelvis bruke den ene hånden som en forlengelse av munnen, for å gi følelsen av “deep throat”. Eller du kan stimulere brystvortene eller pungen hans, eller kanskje er du så frekk at du masserer han rundt eller i anus?

Les også: Derfor elsker vi analplugg

7. Du bruker ikke nok spytt

Dette er en av de vanligste feilene! Sørg for å holde leppene fuktet, og bruk litt smaksatt glidemiddel eller la spyttet gjøre jobben. Jo våtere, jo bedre, det gjør opplevelsen ekstra deilig for dere begge. Hvis du er tørr i munnen, ha et glass vann stående på nattbordet.

8. Du bruker penisen som mikrofon

Det er greit med litt dirty talk, men ikke bruk penisen som et mikrofonstativ. Dette er ikke tiden for å snakke om oppussing eller hvem som skal gå tur med bikkja. Ha full fokus på nytelsen, og smak, sutt og slikk i vei. Sukking og stønning er lov, det viser bare at du elsker det du gjør.