Sextips for lesbiske

Trenger dere litt inspirasjon? Dette er enkle, men spennende sextips for bifile og lesbiske.

Noen kvinner er mer seksuelt aktive enn andre og sexlysten vil varierer fra dag til dag, samt person til person. Å finne felles fantasier, stillinger og metoder for å tilfredsstille hverandre på, løfter sexlivet til nye høyder! En orgasme vil fort lede til flere...

Forspill

Det tar kvinner fra 15 – 30 minutter å bli opphisset, altså er man ikke unormal om man ikke blir våt og klar de første fem minuttene. Hva med å gjøre forspillet mer lekent? En kilefjær og en blindfold kan skjerpe sansene og skape en sensuell og mystisk stemning. Med en blindfold blir kyssing plutselig noe ekstraordinært. Kyss på leppene, brystvorter, i nakkegropen, bak kneskålene. Avslutt med himmelsk slikking... 

Tips: Lag isbiter av glidemiddel med smak og gli det over kroppen til partneren. Begynn ved øreflippen og beveg deg sakte nedover mot brystvortene. Avslutt på klitoris… Les hvordan dere kan lage slikkelapper av vanlige kondomer her, for sikker oralsex.

Innvendig eller utvendig

Nøkkelen til orgasme ligger i klitoris hos over 90 prosent av jenter som onanerer, også når de onanerer sammen med en partner. Selv om klitoris er en klitoris, fungerer de svært forskjellig og trenger ulik stimuli for å nå klimaks. Snakk sammen og lær dere hvordan man best kan stimulere hverandres klitoris. 

Tips: Klitoris strekker seg nedover de indrekjønnsleppene. Mange foretrekker også stimuli rundt selve «knappen». Bruk klitorisvibrator ved skjedeinngangen og la de dype vibrasjonene jobbe seg oppover og treffe klitoris til slutt. Dette er veien til orgasmeland for henne! 

Om dere ikke har diskutert det, kan det være lurt å snakke sammen om penetrering. Noen er for fingring eller bruk av sexleketøy, mens andre ønsker ikke dette. Det er lurt å være enige om dette på forhånd. Er dere i et forhold er det for mange viktig med nærhet etter samleiet. Ligg i skje og hør på hverandres pust. Hvisk kjærlige ord til hverandre. En flott avslutning på en fantastisk kveld sammen.

Flere spennende sextips

  • Fun Factory Sharevibe er en stroppeløs strap-on! Den korte delen skal inn i skjeden og vil da stimulere g-punktet og klitoris til den som har den på. Dermed har man en strap-on som vibrerer og stimulerer begge to!
  • Ta på et sexy kostyme og ha rollespill! Er du en stuepike eller kanskje sykepleier som tar betaling i natura?
  • Stillingen 69 er god favoritt blant mange! Krydre denne stillingen med orgasmekrem for en mer erotisk opplevelse.
  • Sitt i lotus med ansiktet mot hverandre og bruk klitorisvibrator på din partner. Se hun nyte de deilige vibrasjonene.
  • Ikke glem brystvortene! Prøv brystklyper  og opplev en ny og spennende følelse sammen med din kjære.