Sextips for homofile menn

Her får du sextipsene som får mannen til å stønne, enten han er heterofil, biseksuell eller homofil. Det handler om å finne ut hva som er pirrende for deg og din partner.

Alle menn er forskjellige og har ulike tenningsmønster og sexlyst. Ikke ta for gitt at partneren din liker det samme som deg, eller ønsker like mye sex som deg. Hvis dere kan føre en åpen dialog om hva dere liker og trenger, kommer dere langt på vei. Vi har samlet noen enkle, men spennende tips for homofile og biseksuelle. 

Perineum 

Mange menn er svært sensitive på pungen og i området mellom pungen og anus, kalt perineum. Smører du litt glidemiddel på fingrene og masser perineum vil du sende ham til himmels. Smyg en finger rundt analåpning etter hvert og la spenningen bygge seg opp ytterligere. Et langt og pirrende forspill gjør orgasmene enda sterkere og mer tilfredsstillende. Kanskje kan du stryke partneren din over pungen, mens du gir han oralsex? Han kommer til å stønne av nytelse!

Tips: Bruk en liten vibrator for å stimulerer perineum og gi han en helt ny opplevelse. En pirrende forandring er om du suger lett på testiklene mens du bruker hånden på penis.

Noen menn liker at man trekker i huden på pungen, bare vær obs på at man ikke klemmer selve testiklene når man gjør dette, og finn hverandres grenser ved og utforske nye elementer på en rolig måte. Kommunikasjon er viktig og å kunne lese den andres nytelse og signaler, for han kommer garantert til å sende deg mange signaler underveis.

Tips: Bruker du i tillegg en penisring for å stramme rundt testiklene vil de bli mer følsomme! Fleshlight Quikshot har hull i begge ender og er perfekt for den ultimate oralsexen! Det myke materiale, kombinert med lett suging på penis er en opplevelse han sent vil glemme.  

Analsex

Er partneren din ny på det å motta penetrering analt kan det være lurt å velge en stilling der han kan slappe av. Mange synes det er enklest å komme til bakfra om partneren står på alle fire, men om du penetrerer når partneren ligger på magen vil musklene rundt anus slappe mer av og gjøre det hele mer behagelig. Husk alltid å bruke et godt glidemiddel beregnet for analt bruk og vær forsiktig. Første gang skal være så deilig at han har lyst på mer av det gode. Varm gjerne opp med en finger eller en buttplug før penetrering. Bruk alltid rikelig med glidemiddel beregnet for analt bruk. Det anbefales ikke å bruke oljebaserte produkter som babyolje, massasjeolje, vaselin, smør eller andre fettbaserte midler.

Flere spennende sextips

  • Bruk Shunga lipgloss med deilig smak av kokos for å gjøre kyssene enda deiligere. Glossen gir en 3-i-1-effekt; varmende, kjølende og kriblende følelse. Den vekselvise varm-kalde følelsen vil pirre hans intime soner.
  • Sexy undertøy for ham er aldri feil! Ta på deg en lekker truse så har dere en erotisk hemmelighet dere kan glede dere til.
  • Ta på din partner et blindfold og sett et par håndjern slik at du har kontrollen. Overraske ham med nye og spennende opplevelser. F.eks. varmende glidemiddel eller kanskje litt orgasmekrem?
  • Lag isbiter av glidemiddel med smak og  la det gli nedover partnerens øreflipp, til brystvortene og nedover og nedover…