Sexleketøy på studentbudsjett? Slik får du råd

Du trenger ikke spise nudler en hel måned for å få råd til litt ekstra krydder på soverommet.

Vi kan alle være enig i at en god orgasme føles deilig, og ikke minst avslappende. Og er det noe vi trenger når vi studerer, så er det litt ekstra hjelp til å slappe av og glemme alle oppgavene som konstant henger over oss...

Oppnå drømmeorgasmen på trangt budsjett med disse tipsene! 

Kjøp pensum brukt

Det er kjipt å bruke hele stipendet på bøker. Så hvorfor ikke kjøpe pensum brukt? Ikke nok med at det er miljøvennlig, så er det i tillegg flere tusen kroner å spare. Ta en titt på facebook-grupper som hører til studiet ditt, Finn.no, eller bruktbokappen “bookis”.

Les ogsåDette må du ha i nattbordskuffen- student

Bruk en rabattkode

Kondomeriet og studentkortet har et samarbeid som gir ALLE studenter med studentkortet 20% studentrabatt både i nettbutikken og i alle våre butikker rundt om i Norge.

Få din rabattkode her.

Merk: 20% studentrabatt gjelder ikke Womanizer og kan ikke kombineres med andre rabatter og eksisterende tilbud, verken på nett eller i butikk. Vis ditt medlemsbevis fra Studentkortet med appen eller vis at du er innlogget via nettsiden for å få rabatt i butikk.

Les anmeldelser først

Unngå bomkjøp ved å bruke god tid på research. Les omtaler av produktet nederst på produktsiden, eller les mer inngående anmeldelser av diverse produkter gjort av testpersoner.

Les alle anmeldelser her. 

Vi har orgasmegaranti

Hvis du mot formodning skulle bruke mye penger på et produkt som ikke gir deg orgasme, kan Kondomeriet tilby “orgasmegaranti” på alle vibrerende produkter. Det vil si at du kan få et nytt produkt som passer deg bedre.

Finn ut hva du betaler for

Det finnes sexleketøy i alle prisklasser, og det dyreste er ikke alltid det som matcher dine behov best. Les under “spesifikasjoner” for å se hva du betaler for. Kanskje du ikke trenger noe som er badetett, kan styres med app eller har en reiselås? Derimot bor mange studenter i kollektiv med tynne vegger, og vil ha et sexleketøy som ikke gir fra seg like mye lyd.

Det aller viktigste er likevel å huske på er at alle er skapt forskjellig, og dermed har forskjellige preferanser for hvordan man liker å bli tilfredsstilt. Noen vil ha det søtt og lite, mens andre vil ha det større og mer naturtro.