Dette må du ha i nattbordskuffen - Student

Her er de beste tipsene til hvilke sexleketøy du burde ha i nattbordskuffen din. Når vi plukker ut leketøy for studenter, ser vi etter de som har høy kvalitet, lager lite lyd, er fine å se på - og prisvennlige. Nedenfor er noen anbefalinger som vil gjøre studietiden mer leken ...

For han:

Onanihylse: Digg Onanihylse er et superdeilig sexleketøy som tar runkingen til neste nivå. Onanihylsen er laget i et tøyelig materiale for å stimulere helt ned til roten av penis! Bruk glidemiddel på innsiden.Du finner onanihylser her.

116471_Fleshlight_Quickshot_Vantage_2.jpg

Penisring: En penisring kan være fint enten man har sex med en partner eller alene. Den gir et økt trykk i penis og du blir mer sensitiv. Triggende penisringer er enkel i bruk og får jobben gjort. Du finner penisringer her.

121105-Tango-Giro-penisring.jpg

Glidemiddel: Alle menn burde ha et vannbasert glidemiddel liggende. Det gjør alt mye enklere og deiligere. Luksus Aloe Vera glidemiddel har et nøytralt utseende og en god pris for 100 ml. Du finner flere glidemiddel her.

Luksus Glidemiddel- 2 - 2023.jpg

For henne:

Minivibrator: For den kvinnelige studenten kan en minivibrator som kan brukes i skjeden og mot klitoris være aktuelt. En liten vibrator tar heller ikke for mye plass. Du finner flere deilig vibratorer her den her.

Womanizer: Sexleketøyet Womanizer er norske kvinners favoritt, og selv om det ikke er det billigste av sexleketøy er prisen på nyheten Womanizer Starlet overkommelig. Dette er et underverk du kanskje vil investere i? Du finner de her.

118664_wom_starlet_coral9.jpg

Rump Rose: Rump Rose er en leken og diskret klitorisstimulator med Pleasure Air teknologi. På lik linke med Womanizer har denne ingen vibrasjoner, kun deilige trykkbølger som gir deg himmelske orgasmer. Dessuten er den superfin å se på! Du finner de her.

121056-Romp-rose-3.png

For par:

Parvibrator: Massasje anyone? Kondomeriet har flere deilige massasjestaver som kan gi nytelse over hele kroppen. Disse er gode for å skape intimitet ved å for eksempel gi hverandre en deilig, avslappende massasje - eller pirre de ulike erogene sonene på kroppen. Alle våre massasjestaver finner du her.

119816-Tango-Corrida-massasjestav_699.jpg

Orgasmekrem: En orgasmekrem er pirrende for dere begge. Det øker blodsirkulasjonen og gir kraftigere orgasmer. Kondomeriets egen orgasmekrem er kundefavoritt. Du finner den her.