Dette må du ha i nattbordskuffen - Student

Her er de beste tipsene til hvilke sexleketøy du burde ha i nattbordskuffen din. Når vi plukker ut leketøy for studenter, ser vi etter de som har høy kvalitet, lager lite lyd, er fine å se på - og prisvennlige. Nedenfor er noen anbefalinger som vil gjøre studietiden mer leken ...

For han:

Onanihylse: Digg Onanihylse er et superdeilig sexleketøy som tar runkingen til neste nivå. Onanihylsen er laget i et tøyelig materiale for å stimulere helt ned til roten av penis! Bruk glidemiddel på innsiden.Du finner den her. 

DSC09953 kopi.jpg

Pris: Nå 359,- (449,-)

Penisring: En penisring kan være fint enten man har sex med en partner eller alene. Den gir et økt trykk i penis og du blir mer sensitiv. Triggende penisringer er enkel i bruk og får jobben gjort. Du finner den her.

Pris: 249,-.

Glidemiddel: Alle menn burde ha et vannbasert glidemiddel liggende. Det gjør alt mye enklere og deiligere. Luksus Aloe Vera glidemiddel har et nøytralt utseende og en god pris for 100 ml. Du finner den her.

Pris: 129,-

For henne:

Minivibrator: For den kvinnelige studenten kan en minivibrator som kan brukes i skjeden og mot klitoris være aktuelt. En liten vibrator tar heller ikke for mye plass. Mer Lyst Ellevil minivibrator er fin å se på og holder høy kvalitet for penga. Du finner den her.

Pris: 299,-

Womanizer: Sexleketøyet Womanizer er norske kvinners favoritt, og selv om det ikke er det billigste av sexleketøy er prisen på nyheten Womanizer Starlet overkommelig. Dette er et underverk du kanskje vil investere i? Du finner de her.

orgasmepåbudsjett-aug2023_12.jpg

Pris: fra 699,-

Rump Rose: Rump Rose er en leken og diskret klitorisstimulator med Pleasure Air teknologi. På lik linke med Womanizer har denne ingen vibrasjoner, kun deilige trykkbølger som gir deg himmelske orgasmer. Dessuten er den superfin å se på! Du finner de her.

orgasmepåbudsjett-aug2023_03.jpg

Pris: 499,-

For par:

Parvibrator: Massasje anyone? Med Multi parvibrator fra Mer Lyst vil du aldri si nei igjen... Dette er det ultimate sexleketøyet for deg som vil ha flere nytelser i én! Multi er en massasjestav og en vibrator i ett og samme leketøy. I den ene enden er det en vibrator og i den andre enden er det et massasjeverktøy. Begge ender er utstyrt med hver sin separate motor som kan styres hver for seg. Hver motor har 3 ulike intensitetsnivåer og 6 deilige vibrasjonsmønstre. Her vil du garantert finne et mønster du liker! Du finner den her.

DSC09870.jpg

Pris: 499,-

Vibrerende penisring: En vibrerende penisring føles godt for begge. Han får fordelen av god bevegelsesfrihet uten å måtte bekymre seg for om hennes klitoris får god nok stimulering. Her er det definitivt vinn-vinn! Gi partneren fjernkontrollen, så får hun nyte de deilige vibrasjonene fra penisringen, akkurat slik hun liker de best. Neptune Hueman vibrerende penisring er stilig, badetett og tøyelig – til en god pris. Du finner den her.

Pris: 479,-

Orgasmekrem: En orgasmekrem er pirrende for dere begge. Det øker blodsirkulasjonen og gir kraftigere orgasmer. Kondomeriets egen orgasmekrem er kundefavoritt. Du finner den her.

Pris: 199,-