Overlevelsestips til utesexen

Sex- og forholdsekspert Tracey Cox oppfordrer par til å krydre sexlivet ved å ta det med seg utendørs. Dette gjør kjedelige rutiner om til elektrisk sensasjon. Innenfor hjemmets trygge vegger er ikke partneren hånd oppover låret like opphissende som det kan bli ute i det offentlige rom. Med våren og sommeren som nærmer seg, er det en perfekt tid for å la sexlivet blomstre.

Diskret eller vågal?

Utendørssex er lov, så lenge ingen ser dere og det ikke foregår på offentlig sted - som i en park eller på et toalett. Likevel er det greit å velge sted med omhu: Å bli tatt på fersken kan gi en saftig bot. Velg steder med lav risiko, fomle heller litt gjennom klærne enn å ta dem helt av og vurder å holde dere til pirrende forspill for så å avslutte hjemme.

Dersom dere er vågale og ikke sjenerte, er åkre, gressenger, busker og skog fantastiske omgivelser for sex. "Stående sexstillinger passer best for utendørssex med stor risiko for å bli oppdaget. Da kan dere raskt trekke dere ut og fra hverandre, og ta beina fatt for å komme dere unna! Hun kan stå med ryggen til han, lene seg framover og holde seg fast i beina sine eller nærmeste overflate, for eksempel en stein. Ved at han kun lar buksene henge nedenfor hoftene og hun løfter skjørtet, kan han enkelt komme til og samtidig stimulere klitoris", sier Tracey Cox. 

Smarte tips; Overlevelsespakke for sex i det fri

Å være spontan trenger ikke å være synonymt med å være uforberedt. Det er viktig å ha kontroll på prevensjonen, og annet man måtte behøve for en sikker, deilig og bekymringsløs opplevelse. Det er spesielt noen rekvisitter som kan være kjekke å ha klare til friluftslivets gleder...

Et tomannstelt
Sjansene for å få til sex utendørs øker med et telt, og med døren åpen forsvinner ikke stemningen fra naturen.

Et pledd
Beskytter baken, knærne og andre utsatte kroppsdeler.

En minivibrator som tåler vann
Hva med en orgasme på offentlig sted? Så lenge ingen andre hører eller ser dere, kan dere slippe unna med hva som helst. Ved å velge en vibrator som tåler vann, trenger dere ikke å bekymre dere for eventuell fukt eller at dere skulle slumpe til å havne i et vannvittig eventyr. 

Gildemiddel i reisestørrelse
Praktisk når tiden er knapp. Velg vann- eller silikonbasert glidemiddel alt ettersom hvor dere ser for dere at sexen skal foregå, og gjerne et med smak om dere ønsker et pirrende forspill med oralsex. 

Intimservietter
Kjekt å ha på lur når lysten tar overhånd. Kanskje dere har vært ute og gått i mange timer, og får lyst på en pirrende pust i bakken?

Kondomer
Et must om man ikke er med sin faste partner over lengre tid, og ikke tar annen prevensjon. Så enkelt, så sikkert! 

Insektmiddel og anti-kløekrem
Vifting med hendene for å få bort insekter er ikke så sexy, det er heller ikke det å klø seg til blods etterpå.

Lommespeil
Kan være kjekt for å se om frisyren avslører dere, om dere skal ut i offentligheten like etterpå.

Noe å drikke
Unngå dehydrering og tørre kyss.

 

Kilder: Tracey Cox, femalefirst.co.uk