Litt frekkere på soverommet? Her er handlelista

Dette er sexleketøyene som gjør natten på soverommet enda frekkere – og deiligere!

Er du blant dem som ønsker å utforske en frekkere side på soverommet, eller som fantaserer om å bli bundet eller binde en partner som en del av sengekosen? Det er vanligere enn du tror!

Er du usikker på hvor du skal starte? Her får du tips til den ultimate handlelisten for å skru opp temperaturen på soverommet...

Sexterninger

117615_terninger_beskjært.jpg

Sexterninger er helt perfekt å starte med, om man vil utforske en frekkere side. Med et par erotiske terninger vil man få mange gode forslag til seksuelle aktiviteter og til steder man kan ha sex på! Her er det bare å trille terning og la skjebnen ta seg av resten...

 

Blindfold

117883_blindfold_beskjært.jpg

Noe så lite som en blindfold, kan definitivt gjøre det mer pirrende i senga. Et blindfold gjør alt mer spennende for begge; Den ene vet ikke hva som venter og den andre har full kontroll. Når man fjerner én sans på denne måten, vil de andre sansene forsterkes. Huden vil blant annet bli enda mer følsom for berøring... Kanskje skal du også notere opp en leken kilefjær på handlelisten eller en liten bulletvibrator som kan gjøre berøringen uutholdelig deilig!

Brystklyper

De fleste har hørt om brystklyper, men har muligens aldri turt å prøve. Brystvortene er en meget erogen sone, så et par brystklyper vil definitivt gjøre sengekosen enda mer pirrende – særlig i kombinasjon med et blindfold!

114762_nipple_clamps_litenstr.jpg

Håndjern, tau, teip og fotlenker

Om du drømmer om å utfordre maktspillet på soverommet, er bondagesex kanskje noe for deg! Bondage, «binding» på engelsk, går rett og slett ut på at den ene parten blir lenket eller bundet fast. Bondage er både frekt og deilig, og man har mange valgmuligheter her. Man kan blant annet bruke håndjern, fotlenker, tau eller bondageteip for å binde en partner. Velger du håndjern, bør du styre unna vanlige politihåndjern av metall. Gå heller for håndjern med fuskepels, borrelås eller annen padding, slik at selve bindingen blir behagelig.

115924_FSOG_Totally_His_Soft_Handcuffs_2.jpg

Selv om noen finner nytelse i smerte, skal man passe på at tauet, teipen eller lenkene ikke klemmer eller strammer for mye, eller at knutene ikke gnager, slik at blodet stopper opp. De fleste setter pris på et behagelig og mykt tau eller en selvklebrig bondageteip. Den som binder fast, bør sørge for at det er en fingerbreddes avstand fra huden til jernet eller stoffet.

Her gjelder det å velge det du selv tenner på eller kunne tenke deg å prøve! Hva har du lyst til å føre opp på handlelisten...?

Pisk

Et par rapp på baken, vil definitivt bidra til å øke temperaturen på soverommet. Også her har du flere valgmuligheter. Du kan velge mellom en klassisk ridepisk, en spanking paddle og en flogger. En klassisk ridepisk vil gi hardere smekk enn en flogger med myke remser vil gi, og en spanking paddle vil dekke et større område av gangen. Også her gjelder det å velge den pisken som vil gi akkurat den mengden pirrende smerte du er ute etter...

114594_ridingcrop.jpg

Ball gag

En ball gag vil definitivt gjøre sengekosen frekkere! En ball gag brukes for å få partneren til å lystre under akten og ta imot instruksjoner, men man kan fremdeles høre de deilige stønnene! Om du aldri har prøvd en før, vil det være lurt å gå for en ball gag med pustehull.

116281_gagball_black_4.jpg

Du finner alt dette og mange andre frekke sexleketøy her!