Hvordan velge rett sexleketøy for ham?

Utvalget av sexleketøy for menn vokser seg stadig større, og de blir mer og mer populære rundt om i de norske hjem.

Før var det litt tabulagt for en kvinne å kjøpe et sexleketøy, så ble det tabu at mannen skulle ha et sexleketøy. Heldigvis har dette forandret seg, og nå kjøpes det sexleketøy for begge som aldri før.

Hva bør man tenke på når man velger? Her er noen tips:

  • Penisstimulanse eller analleke?

Sexleketøy til menn deles ofte inn i enten analsexleketøy for penetrering, eller noe som stimulerer utenpå penis. Det kan være snakk om en penisring, en hylse, en vagina eller til og med en penisvibrator.

  • Vibrasjon eller ei?

Sexleketøy for menn kommer både med og uten vibrator. Dersom man kommer raskt under samleie med partner eller når man onanerer, bør man velge et sexleketøy uten vibrasjon. Vibrasjoner kan også gjøre at man kommer enda raskere fordi sexleketøyet stimulerer mye og intenst.

De fleste sexleketøyene er laget i et svært tøyelig materiale som omslutter penis i de aller fleste størrelser. Det er veldig viktig at man bruker glidemiddel for at vaginaen skal kunne penetreres, hvis ikke vil den oppleves som svært trang og nesten umulig å penetrere.

Selve delen som omslutter penis trenger ikke å dekke hele skaftet for det er selve penishodet som har aller flest nerver og trenger stimulanse. Vaginaene og hylsene kommer likevel i forskjellig lengde, alt fra 10 cm opp til 25 cm. Noen er fine å ta med på reise mens andre er store nok til å kunne ligge på.

  • Manuell eller automat

De fleste vaginaene vi har i dag må man bruke manuelt, dvs. at man må skyve frem og tilbake av egen maskin for å simulere et samleie. Men vi har også vaginaer som vibrerer eller som gjør jobben for deg.  Gjør din Fleshlight levende med en Fleshlight launch, eller prøv en Onyx.

Les også: 7 måter å bruke en Fleshlight på 

  • Analsexleketøy

Sexleketøy for analsex er veldig populært blant både heterofile og homofile, single som par. En analsexleke med en bøyd tupp er ideell for å stimulere prostata hos mannen, også kalt p-punktet. Dette punktet fungerer nesten som g-punktet hos jentene og har man først funnet ut hvordan det fungerer er det mange som velger å stimulere dette med et sexleketøy. Analplugg eller prostatavibrator er gode alternativer. Analkuler er også populært.

  • Penisring 

En penisring kan både være med vibrasjon og uten, men ikke alle strammer godt om penis og gir en ereksjonsfremmende effekt. Vibrasjonene kan pirre mot klitoris, men om man snur vibratoren så den treffer testiklene vil den gi en hel del deilig massasje av testiklene hans. Ringen kan også festes rundt pungen sånn at vibrasjonene treffer Perineum (“skrukken”), en stor erogen sone hos mange menn.

Ereksjonsringer er ofte en helt enkel ring og leves i alt fra singlepakning til sett med fem-seks stk. Disse ringene holder blodsirkulasjonen ute i svamplegemet sånn at man får en hardere og fyldigere ereksjon over litt lengre tid. Ringen vil ikke stoppe blodsirkulasjonen helt, men stramme litt sånn at ikke alt blod går tilbake til kroppen umiddelbart. Kan brukes alene eller under samleie.

Oppblåsbare dukker er populære for da får man både pupper, hender, vagina og anus, og noen ganger en munn til penetrering, til mannens store glede. Full pakke rett og slett.

En penispumpe er ment til å forbedre ereksjonen. Dessverre er det mange som tror at penis blir større av å bruke en pumpe, men i realiteten så er det penis som fylles maksimalt med blod for en hardere og fyldigere ereksjon. Pumpen er ikke et sexleketøy i seg selv, men enkelte kommer utstyrt med en vibrator som stimulerer til ereksjon og andre med en naturtro åpning for en pirrende følelse.

Gode tips til deg som aldri har prøvd sexleketøy for menn før

Start med noe som er enkelt og ikke så dyrt, så om du skulle bomme helt er det ikke den største innvesteringen. Når man finner ut hva man liker med et sexleketøy kan man oppgradere til et enda bedre et.

Jo mer nupper, riller og vibrasjoner, jo mer stimulerer sexleketøyet. Det kan være positivt og negativt, kommer man tidlig vil disse lekene kunne gjøre at man kommer enda tidligere, men de kan også være fine å trene på å holde tilbake utløsningen.

Rengjøring

Alle sexleketøy er ment å kunne brukes om igjen og kan rengjøres lett med mildt såpevann og vibratorrens. Har leken en motor bør man ta ut motoren dersom det ikke står at den er vanntett, for at ikke motoren skal bli ødelagt.

Om materialet er laget i Cyberskin, Fanta Flesh, Loveclone eller annet svært naturtro materiale bør du ha på talkumpudder eller maisenamel helt til slutt. Det tas på for at materialet ikke skal blir klissete og for at fuktighet ikke blir liggende og tære, og ødelegge kvaliteten.