7 måter å bruke en Fleshlight på

Fleshlight kan brukes på mange forskjellige måter. Her er noen tips til hvordan å bruke din Fleshlight på!

Fleshlight er verdens mest solgte sexleketøy for menn og har vært på markedet i snart 25 år. Fleshlight har et diskret ytre, men skjuler en spennende fristelse på innsiden. Fleshlight finnes som avstøpninger av kjente pornostjerner, vagina, anal, Fleshjack eller kjønnsnøytrale varianter. Innsiden er nesten alltid forskjellig, og vil gi deg en unik stimulering.

Artikkel-fleshlight-boost-bang.png

Bli kjent med din Fleshlight

Alle Fleshlights har et justerbart lokk i bunnen, slik at man kan velge hvor mye vakuum man vil ha under penetreringen. De er laget av et mykt og naturtro silikonmateriale. Med et godt vannbasert glidemiddel er dette så likt ekte vare man kan komme. Fleshlight har blitt svært populært i Norge, og Kondomeriet har lansert sin egen versjon i samarbeid med sexleketøygiganten.

120981-ML-Fristende-Fleshlight-2-4.png

Du kan bruke Fleshlight og andre håndholdte lignende sexleketøy på mange forskjellige måter. Det vanligste er å styre den med én hånd i det tempoet som føles komfortabelt og deilig for deg. Det er ingenting i veien for å bruke sexleketøyet på denne måten, men muligheten for nye opplevelser er mange. Ikke nok med at hver Fleshlight byr på ulik stimulering på innsiden, så vil du også kunne ha mye moro med bare én Fleshlight – hvis du er litt kreativ.

1. Kos deg i dusjen

Hva er vel deiligere enn dampende het dusjsex? Med Fleshlight sitt feste til dusj kan du få deilig handsfree nytelse under rennende vann. Dusjfestet er et justerbart tilbehør som bruker en sterk sugekopp for å holde Fleshlighten på plass mot dusjveggen, slik at du kan ta opplevelsen av sexleketøyet ditt til nye høyder! Lekent tips: Denne kan festes på alle glassflater, så har du et glassbord eller et vindu mot bakgården, kan du ha det litt ekstra gøy.

Ikke fall for fristelsen med å bruke balsam eller såpe som glidemiddel, det ødelegger produktet. Hold deg til vannbasert glidemiddel, selv om du må bruke mer av det i dusjen! 

2. Bruk en runkemaskin

121208-Fleshlight-universal-launch-GIF.gif

Denne tar din Fleshlight-opplevelse til et nytt nivå! Med Fleshlight Universal strykesimulator kommer den til å overgå alle dine forventninger! Men dette sexleketøyet slipper du å gjøre noe som helst, den gjør nemlig hele jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å plassere ønsket Fleshlight i simulatoren, skru den på, og så vil den bevege Fleshlighten din opp og ned i deilige, raske bevegelser - akkurat slik du ville gjort det selv, bare enda bedre... Og uten at du blir sliten i hånden!

3. Bruk pirrende glidemiddel

Et vannbasert glidemiddel er alfa og omega ved bruk av Fleshlight. Men visste du at det finnes ulike glidemidler som kan gi deg nye og spennende opplevelser?  Et varmende glidemiddel kan krydre opplevelsen og gjøre den ekstra realistisk, mens et kjølende glidemiddel kan være ekstra pirrende. Alle Fleshlight Fleshlubes er vannbaserte

 4. Varm den opp

Fleshlight kan bli enda hottere, bokstavelig talt. Fleshlight Sleeve Warmer er noe du aldri kommer til å angre på, da det enkelt sørger for at sexleketøyet får den rette temperaturen. Det øker nytelsen og gjør penetreringen enda mer realistisk! Med en sleeve warmer sørger du for at favorittleketøyet alltid er klart og varmt! Det er ingen god idé å ha sexleketøyet i mikrobølgeovnen eller i kokekjelen, men du kan alltids la den renne under varmt vann i noen minutter for å oppnå kroppstemperatur, eller legge den i et varmt vannbad.

Lekent tips: La også flasken med glidemiddel ligge i et varmt vannbad i 10 minutter før anvendelse. 

5. Au naturel- uten lokket

Fleshlights kommer allerede i et imponerende utvalg, med ulike former og teksturer. Men en hvilken som helst hylse kan imidlertid bli en helt ny opplevelse når den taes ut av lommelyktboksen, og brukes som den er. Ulempen er at man ikke kan justere vakuum, men fordelen er at du vil oppleve mer følsomhet for den indre teksturen i hylsen. Ved å klemme rundt den kan du dessuten også gjøre det enda trangere! 

Vi anbefaler deg å pudre hele utsiden med Fleshlightpudder for å gi bedre gripeevne og at den ikke skal bli klissete å ta på.

116308_Fleshlight_Pink_lady_original_2.jpg

6. Tilsett vibrasjon!

117375_Wevibe_pivot_penisring.jpg

En penisring er en elastisk ring som settes på roten av penis for å opprettholde ereksjonen. Penisringer finnes også med vibrasjon, og ved å bruke en vibrerende penisring med din Fleshlight, vil opplevelsen bli ekstra spennende. Prøv å feste penisringen slik at vibrasjonene havner ned mot testiklene, eller fest penisringen rundt pungen slik at vibratoren vender mot perineum (området mellom pungen og anus). Dette vil definitivt løfte din Fleshlight-opplevelse til neste nivå.

7. Prøv misjonærstillingen

Det er ikke noe problem å bruke en Fleshlight uten hender. Du kan spenne den fast mellom madrassen og overmadrassen, eller mellom sofaen og sofaputene. Dette krever at du er villig til å gå ned på kne. Hvis du heller vil ligge mykt og komfortabelt, hvorfor ikke legge den under puta i senga, slik at du kan bruke den i misjonærstilling? Lukk øynene og la fantasien ta deg av sted...

Seheleutvalgetavfleshlighther.png