Hete tips til adventskalenderen hennes

Har dama vært snill i hele år? Eller er hun kanskje mer av den "frekke" sorten? Uansett fortjener hun en fantastisk, pirrende oppvarming til jul. Sett sammen en adventskalender med godsaker fra Kondomeriet!

For noen kan hele konseptet med å lage en adventskalender være noe som hører barndommen til. Men med noen justeringer trenger det ikke være slik. La kjæresten få vite hvor mye du bryr deg om henne og hennes velvære ved å sette sammen en adventskalender med sexleketøy og tilbehør fra Kondomeriet. Gjør førjuls-stresset om til en periode fylt med lyst og kjærlighet! Vi gir deg de beste tipsene som tar henne på senga, på den gode måten. 

Orgasmekrem

Orgasmekremen begynner å seile opp som en av de produktetene "man bare må ha". Og det er ikke uten grunn! Orgasmekremen har virkestoffer i seg som øker blodgjennomstrømmingen i det området kremen blir smurt. Dette fører igjen til opphisselse og økt sensitivitet. Perfekt for kvinners erogene soner! Smør på litt mot klitoris og rundt skjedeåpningen som en del av forspillet og iakta lysten som utvikler seg foran øynene dine. 

Den mest populære orgasmekremen er Kondomeriets egen

Sexy undertøy

Kvinner elsker å føle seg vel og tiltrekkende. Kjøp en sexy truse eller g-streng, gjerne med en fransk åpning som du syns er fin og vil passe. Hun vet da at du ikke vil kunne motstå henne og det er jo en gave i seg selv. 

Sjekk ut vårt herlige sortiment av truser her.

Vibrerende bullet

For å oppnå klimaks, trenger de fleste damer litt ekstra hjelp i form av stimulering av klitoris. Men det trenger ikke være så komplisert eller dyrt! En liten vibrerende bullet tar ikke stor plass, kan brukes under sex med deg og gir henne en deilig stimulering. Prøv å kombiner med orgasmekremen, så vil hun nok ikke la deg forlate åstedet.

Mer Lyst Diskré klitorisvibrator er leken og fin og passer som kalendergave. 

Massasjelys

Overask henne med noe ømt og intimt. Et massasjelys dufter godt og frigir varmende olje når "stearinen" smelter i beholderen. La henne stresse ned i rolige omgivelser og kjenne hendene dine over hennes kropp, før du innfører elementet av din penis til slutt. Always a happy ending!

De små massasjelysene fra Shunga er perfekt kalendergave. Finn din favorittduft blant jordbær, vanilje, grønn te, sjokolade elelr eksorisk frukt.

Erotisk terningspill

Det må være lov å leke seg litt? Et erotisk terningspill er morsomt, spennende og en sikker inngang til seksuelle aktiviteter. Slå på litt bakgrunnsmusikk, demp lysene og ha noe godt i glasset. Kast terningene...hva blir det? Kiss the lips eller blow the nipples?

Disse lyser i mørket, eller kanskje et par terninger som foreslår nye spennende stillinger?

Hjertespill

Kondomeriet har ulike hjertespill som bokstavelig talt er en boks formet som et hjerte, med papirlapper rullet pent sammen oppi. På lappene står det ulike aktiviteter eller ting dere må gjøre sammen, mot hverandre eller med hverandre. Her kan man velge å være romantisk, eller litt kinky. 

Denne er en liten versjon av spillet som passer perfekt som kalendergave!

Lett bondage

La henne føle seg like ettertraktet som Anastasia Steele fra Fifty Shades. Du trenger ikke kjøpe full-on "bed-restraint", men godsaker som blindfold, håndjern og kilefjær kan slå riktig bra an. La henne vite at du tar kontrollen over lysten hennes og pirr henne til hun ber om å oppnå klimaks. Eller kanskje hun egentlig alltid har drømt om å binde deg fast og være sjef selv? Lek dere frem!  

Rianne S Trilogy sett

Merket Rianne S har en serie med sett, som inneholder flere artikler i ett produkt. Produktene er luksuriøse og perfekt for damer som er opptatt av design. Det du kan gjøre, er å dele opp settet og gi henne én av artiklene for hver dag. Sett nummer én inneholder blindfold, nipple jewlery, kilefjær og en liten klitorisvibrator. Sett nummer to inneholder en luksuriøs maske, nipple jewlery og en frekk, liten buttplug med diamant. Sett nummer tre inneholder tre deilikate buttpluger i forskjellige størrelser. Alle med diamant i hver sin farge. 

Intimbarbering

Mange liker å fjerne håret nedentil, og er dama en av de kan det være omtenktsomt å gi henne midlene for å gjøre dette på best mulig måte. Kjøp barberkrem og etterbarberingsrens så hun slipper inngrodde hår. Hva med å hjelpe hverandre? Kan være en fin inngang på både hårløs og hemningsløs sex!

Barberkremen finner du her, og Unirensen til etterpå finner du her.

Glid, glid og glid

Du kommer ikke unna glidemiddelet! Med mindre hun har veldig sensitiv hud, hva med å prøve et nytt type glidemiddel? Bruker du vannbasert til vanlig, så kan det jo være spennende å prøve silikonbasert. Perfekt ved sex under eller i vann og til massasje. Har hun derimot funnet sin favoritt, så blir hun nok veldig glad for påfyll. 

Dette silikonglidemiddelet er en av bestselgerene våre og kommer i en liten størrelse som passer i en adventskalender.