Hete tips til adventskalenderen hennes

Har dama vært snill i hele år? Eller er hun kanskje mer av den "frekke" sorten? Uansett fortjener hun en fantastisk, pirrende oppvarming til jul. Sett sammen en adventskalender med godsaker fra Kondomeriet!

Gjør førjuls-stresset om til en periode fylt med lyst og kjærlighet! Vi gir deg de beste tipsene som tar henne på senga, på den gode måten. 

Orgasmekrem

Orgasmekremen begynner å seile opp som en av de produktetene "man bare må ha". Og det er ikke uten grunn! Orgasmekremen har virkestoffer i seg som øker blodgjennomstrømmingen i det området kremen blir smurt. Dette fører igjen til opphisselse og økt sensitivitet. Perfekt for kvinners erogene soner! Smør på litt mot klitoris og rundt skjedeåpningen som en del av forspillet og iakta lysten som utvikler seg foran øynene dine. 

Den mest populære orgasmekremen er Kondomeriets egen

Sexy undertøy

Kvinner elsker å føle seg vel og tiltrekkende. Kjøp en sexy truse eller g-streng, gjerne med en fransk åpning som du syns er fin og vil passe. Hun vet da at du ikke vil kunne motstå henne og det er jo en gave i seg selv. 

Sjekk ut vårt herlige sortiment av sexy undertøy her.

Vibrerende bullet

For å oppnå klimaks, trenger de fleste damer litt ekstra hjelp i form av stimulering av klitoris. Men det trenger ikke være så komplisert eller dyrt! En liten vibrerende bullet tar ikke stor plass, kan brukes under sex med deg og gir henne en deilig stimulering. Prøv å kombiner med orgasmekremen, så vil hun nok ikke la deg forlate åstedet.

Mer Lyst Hissig klitorisvibrator er leken og fin og perfekt som kalendergave. 

Massasjelys

Overask henne med noe ømt og intimt. Et massasjelys dufter godt og frigir varmende olje når "stearinen" smelter i beholderen. La henne stresse ned i rolige omgivelser og kjenne hendene dine over hennes kropp, før du innfører elementet av din penis til slutt. Always a happy ending!

De små massasjelysene fra Shunga er perfekt kalendergave. Finn din favorittduft blant jordbær, vanilje, grønn te, sjokolade elelr eksorisk frukt.

Erotisk terningspill

Det må være lov å leke seg litt? Et erotisk terningspill er morsomt, spennende og en sikker inngang til seksuelle aktiviteter. Slå på litt bakgrunnsmusikk, demp lysene og ha noe godt i glasset. Kast terningene...hva blir det? Kiss the lips eller blow the nipples?

Disse lyser i mørket, eller kanskje et par terninger som foreslår nye spennende stillinger?

Morogaver

En morogave løsner på smilebåndet og letter stemningen. Hva med et signalhorn med teksten "Honk if you are horny"? Varm sjelen hennes med et lite mykt, pusete hjerte som det står I love you på. Eller kanskje hun fryser lett? Et par sokker med artig motiv er midt i blinken! Er hun glad i morgenkaffen? Da blir peniskrus en hit! 

Hjertespill

Kondomeriet har ulike hjertespill som bokstavelig talt er en boks formet som et hjerte, med papirlapper rullet pent sammen oppi. På lappene står det ulike aktiviteter eller ting dere må gjøre sammen, mot hverandre eller med hverandre. Her kan man velge å være romantisk, eller litt kinky. 

Denne er en liten versjon av spillet som passer perfekt som kalendergave!

Lett bondage

La henne føle seg like ettertraktet som Anastasia Steele fra Fifty Shades. Du trenger ikke kjøpe full-on "bed-restraint", men godsaker som blindfold, håndjern og kilefjær kan slå riktig bra an. La henne vite at du tar kontrollen over lysten hennes og pirr henne til hun ber om å oppnå klimaks. Eller kanskje hun egentlig alltid har drømt om å binde deg fast og være sjef selv? Lek dere frem!  

Glid, glid og glid

En liten tube med spiselig glidemiddel kan for eksempel hinte til en spennende kveld med smakfull oralsex.

Kanskje kan du velge en smak du liker, så du kan overaske henne med oralsex? Masser det mot hverandres underliv og bruk tungen for stimulering. Nyt hverandre! 

Glidemidlene fra JO smaker himmelsk og vil garantert sette smak på forspillet. Bestselgeren glidemiddel JO jordbær 30 ml tar dere tilbake til hete sommernetter...

Vi har gjort jobben for deg! 

Du kan også gå for en julekalenderpakke til par, som er håndplukket for å gi dere begge en gledelig jul. Julekalenderpakkene finnes i to forskjellige prisklasser. Begge kalenderene inneholder 12 sexleketøy og tilbehør av god kvalitet og er beregnet for å vare lenge. Disse er satt sammen av kundefavoritter og andre småfrekke og deilige hemmeligheter.

julekalenderpakke_til_par_samlebilde_artikkel.jpg

Trenger du flere tips?
Du ser våre erotiske kalendertips her!