Fire enkle tips for sexlysten

Er du en av dem som ikke kjenner sexlysten komme umiddelbart, helt av seg selv? Da er du definitivt ikke alene. Det er ingen hemmelighet at mange kvinner i perioder kan oppleve manglende sexlyst. Noen ganger må man puffe litt på sexlysten selv. 

Her er fire tips til
hvordan du kan få tilbake
mer lyst på det gode!

1) Bytt prevensjon

Bruker du P-piller kan det være lurt å bytte til et annet merke, eller prøve en annen prevensjonsmetode.  Noen p-pillemerker setter ned sexlysten, og kan i tillegg gjøre skjeden tørr. Metoder som hormonspiral, p-ring, p-plaster og p-stav gir mindre doser hormoner, og kan derfor være en god løsning.

2) Kle deg sexy for deg selv!

Å ha en god selvfølelse er viktig. Gi deg selv komplimenter og se bort fra det som kunne vært bedre. Menn fokuserer på det de liker, og ikke det de ikke liker. Våg derfor å by på deg selv. Legg vekk de superkomfortable mens-trusene, og gå til innkjøp av noe nytt og lekkert under klærne.

3) Finn tenningsnøkkelen

Når du føler kribling der nede så tenk etter hva det var som tente deg. Var det en stemning, en lukt, en tanke eller en bestemt følelse? Finner du nøkkelen til hva som får deg tent, er det lettere å bruke den senere når du skal finne tilbake sexlysten din.

4) Onaner!

Når du får orgasme gir dette mersmak, og det er lettere å finne tilbake til tenningen når man husker hvor utrolig deilig orgasme er. Orgasme gir rett og slett lyst på mer og dermed økt sexlyst!

Ta gjerne en titt på vår orgasmeguide om du trenger litt inspirasjon...