Dette må du aldri putte i rumpa

Nysgjerrig på analsex? Ingenting er så flaut som å havne på legevakta med noe sittende fast i baken. Slik unngår du å drite deg ut!

Mange har kanskje hørt vandrehistorien om presten fra England som datt på en potet da han skulle henge opp gardiner på kjøkkenet? Presten var naken, og poteten forsvant “tilfeldigvis” opp i analen.

Det er mye nerver rundt og i anus som gjør stimulering av området ekstra deilig. Dessuten har menn et helt spesielt nytelsespunkt som best nåes via analen.

Les også: Finn mannens skjulte punkt

Mannens g-punkt

Prostata kalles gjerne for mannens g-punkt, og blir derfor ofte omtalt som p-punktet. Prostatakjertelen ligger under blæren, og omgir urinrøret. Stimulering av mannens g-punkt kan gi stor nytelse, og noen menn mener stimulering av prostata gir en mer intens orgasme.

Det er faktisk ikke så uvanlig at menn valser rundt naken i huset og faller på underlige objekter. 

Shampoflasker, frukt, lyspærer, barbiedukker, biljardkuler og flasker er bare noe av det legene finner, ifølge en stor tråd på Reddit der trådstarter spør forumets leger: Hva er de sprøeste unnskyldningene dere har hørt fra folk som setter ting fast i baken? 

Tråden har fått over 7200 svar, og mye tyder på at det er mest menn som rammes av ustøe ben.

Farlig vakuum

Det de fleste ikke vet er at det kan oppstå et kraftig vakuum i anus. Vakuumet kan suge inn et objekt eller et sexleketøy dersom det ikke har noe som stopper i enden. Derfor skal du kun bruke sexleketøy designet for analsex!

Alle anale sexleketøy har en bred base, eller et “håndtak”, som forhindrer at den forsvinner. Ikke bruk noe du har liggende i kjøleskapet eller en skuff, når du skal kose deg litt ekstra.. 

1.Frukt og grønnsaker

En stor gulrot kan kanskje virke veldig fristende når lysten melder seg, men husk på at frukt og grønt kan knekke eller moses, det vil gjøre det vanskelig å få ut. Dessuten har frukt og grønt ikke en “stopper”. Du er dermed ikke beskyttet fra vakuumet som kan oppstå i anelen, og før du vet ordet av det ender du opp på legevakten.

2.Dildo

Mange tror at de kan bruke en dildo eller en vibrator analt. Dette er bare delvis sant. Hvis du skal bruke en dildo analt bør dildoen ha noe som stopper i bunnen, f.eks. En bred sugekopp eller “baller”. En vanlig vibrator kan aldri brukes analt, hvis du likevel vil ha noe som vibrerer, kan du prøve en analplugg med vibrasjoner eller en prostatavibrator.

3.Lyspærer

Lyspærer har en spennende form og kan være svært robuste, men er du uheldig kan den knuses og du kan ende opp med tusen glass-skår i analen. Ikke en lys idé kanskje? Lyspærer kan også forsvinne, da det ikke finnes en stopper i bunn.

4.Barberskum

Både shampooflasker og barberskum er lett tilgjengelig når lysten melder seg i dusjen. Men verken det ene eller det andre er en god idé å føre inn i endetarmen. Det er vanskelig å få ut igjen, og kan være ekstra glatt.

5.Mobiltelefon

Bare fordi den vibrerer, er det ingen god idé å bruke mobilen som sexleketøy. Spesielt de gamle Nokia-telefonene hadde en tendens til å forsvinne før i tiden...Prøv heller en vibrerende prostatavibrator

Og helt til sist...

Nøkkelen til god og deilig analsex er rause mengder med et godt glidemiddel. Analglid er glidemiddel spesielt utviklet for analsex og for bruk sammen med sexleketøy for analt bruk, for eksempel buttplugger og analvibratorer. 

Kilder: Reddit, Kondomeriet.no