Årets påskeegg for voksne

Vet du ikke hva du skal fylle årets påskeegg med? Da har vi noen gode tips til deg. Hvis du fyller påskeegget med disse deilige tipsene, blir gleden ekstra stor - for både deg og partneren din.

Påsken er tiden for å kose seg litt ekstra. Sexolog Ingrid Bakker i Kondomeriet råder derfor å fylle årets påskeegg med godbiter som ikke bare får plass i godteriskuffen, men også i nattbordskuffen.

– Påskemarsipan og sjokolade er tradisjon for mange, men nytelsen forsvinner idet du har spist det opp. Deilige sexleketøyet derimot, kan du nyte også lenge etter at påsken er over, sier hun.

Ingrid-sexolog-bilde-sort.jpg

Her får du våre beste påskeeggtips om du bare er litt nysgjerrig, vil slå skikkelig på stortromma til kjæresten eller bare gi deg selv en liten belønning!

Se-alle-påskeeggtips-her.png

Artikkel-påskeeggtips-2023-bilde1.png

Det lille påskeegget - for deg som er nysgjerrig

Det skal lite til for å gjøre påskeegget litt mer pirrende. For eksempel er Kondomeriets orgasmekrem en ypperlig liten tvist ... Kremen kan gi både lengre, sterkere og raskere orgasme. Sa noen våryr?

En annen liten godsak som er perfekt til et lite påskeegg er Tenga onaniegg. Dette onaniegget gjør onaneringen enda deilige og bedre! Det glatte og silkemyke materialet, med stimulerende tekstur på innsiden, vil gjøre orgasmen vanskelig å holde tilbake. 

Kundefavoritten Mer Lyst Hissig klitorisvibrator er også en sikker vinner. Denne lille klitorisvibratoren er like god under forspillet, som den er under samleie, med sine sterke og pirrende vibrasjoner. Kanskje det blir din nye favoritt?

Artikkel-påskeeggtips-2023-bilde2.png

Medium påskeegg - du vet hva du vil ha

Om du er glad i å fylle påskeegget med litt mer, er det godt å vite at vi også har noe til dem som ønsker det. 

Bestselgeren Womanizer Liberty kommer i et lekkert og sexy design. Med Liberty sine trykkbølger har du garantert mange orgasmer i vente. Womanizer Liberty kommer i en liten og diskré størrelse med et reisevennlig magnetcover, noe som gjør denne perfekt til både nattbordskuffen og på reise!  

Favoritten Hot Octopuss penisvibrator Essential kan være et godt alternativ for gutta. Denne vibratoren fungerer også selv om penis ikke er erigert og har hele ni vibrerende programmer! Med denne i egget vil du garantert skape god påskestemning...

Artikkel-påskeeggtips-2023-bilde3.png

Det store påskeegget - full pakke

For deg som virkelig vil slå på stortrommen, har vi flere gode produkter til et større påskeegg. Gi deg selv eller partner et skikkelig leketøy - som nesten garanterer orgasme. Til han er Arcwave Ion masturbator et åpenbart valg. Med den samme trykkbølgeteknologien som Womanizer er kjent for, kan du oppleve hvordan en kvinnelig orgasme føles. I hvert fall så nært det er mulig å komme.

For henne er Tango Abrazo rabbitvibrator det leketøyet som vil gi deg alt du trenger og litt til. Rabbitvibratoren stimulerer nemlig både g-punktet og skjeden hver for seg og samtidig – med fantastiske vibrasjoner. Hva venter du på? 

Ønsker du å gi partneren din det lille eggstra, som dere begge kan nyte godt av? Påskeegget Sexy Surprise er fylt til randen med 13 erotiske godsaker. Det er bare å glede seg til å teste hele påsken lang.

Se-alle-påskeeggtips-her.png

Artikkel-påskeeggtips-2023-bilde4.png

Flere fordeler med sexleketøy

Når det gjelder å fylle påskeegget finnes det uendelige muligheter – plukk og miks fra påsketipsene på kondomeriet.no.

– Sexleketøy kan blant annet gjøre det enklere å oppnå orgasme, å oppdage nye måter å nyte på, og det kan gjøre sexlivet mer lekent og variert, forteller Bakker.

Få leketøyene levert helt hjem på døra 

Aldri har det vært så enkelt å få noe levert hjem på døra. Med våre leveringsmuligheter kan du faktisk sitte komfortabelt hjemme i din egen stue, finne påskeegg-lekene som frister hos Kondomeriet, og få produktene levert helt hjem til deg. Hvor fantastisk er ikke det?  

Visste du at vi har en egen orgasmegaranti også, som gjelder for alle vibrerende sexleketøy? Om du ikke får orgasme med et vibrerende sexleketøy innen 30 dager, kjøpt hos oss, kan du levere tilbake produktet – uansett om du har handlet i nettbutikken eller en av Kondomeriets butikker rundt om i landet. 

Se-alle-påskeeggtips-her.png

Artikkel-påskeeggtips-2023-bilde5.png