9 sextips fra Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey inspirerte en hel verden til å bli mer lekne på soverommet! Her er 9 pirrende sextips hentet fra det sensuelle universet.

Sextips nr. 1

Planlegg en sexcation i eget hjem! Sett av en hel helg hvor dere kan legge fra dere jobbmailer og unødvendig scrolling på telefonen, og bruk all energien på hverandre. Et godt tips er å lag et kart over huset eller leiligheten. Sett som mål å forsøke å komme dere gjennom (no pun intended) alle rommene, som dere vanligvis ikke har sex i, i løpet av et bestemt tidsperspektiv.

Artikkel--9-sextips-fra-Fifty-Shades-of-Grey-rodkyss.jpg

Sextips nr. 2

Mr. Grey er veldig bestemt på at Anastasia skal ha øynene åpne under deres seksuelle møter... Og det skjønner vi godt! Øyekontakt er sexy. Prøv å holde øyekontakten gjennom hele akten med din partner for å styrke intimiteten og gjøre det hele enda mer intenst.

Sextips nr. 3

Anastasia elsker spillelistene som Christian lager til henne! Lag en liste sammen med din partner over sanger som får dere i humør, og press play neste gang dere skal ha sex.

spotify-bilde.jpg

Sextips nr. 4

Christian Grey elsker å ha kontroll. Gjør din kjæreste også det? Kanskje du kan gi hen (fjern)kontrollen over ditt favorittleketøy og la din kjære tease deg med det? Eller du kan gi hen en følelse av å være i fullstendig kontroll ved å spørre om du får lov til å kysse halsen hens, så brystet hens, så magen hens og så videre under forspillet... Bare å høre deg snakke på denne måten, vil definitivt få opp pulsen hos partneren din!

Sextips nr. 5

Plukk ut et nytt sexleketøy dere kan bruke sammen. En vibrator, en buttplug eller et sett med håndjern? Bare shoppingen i seg selv, kan ofte være nok til å få dere i humør... 

artikkel-bondage-bdsm-1.jpg

Sextips nr. 6

Hva med å get it on i heisen? Dere behøver selvsagt ikke å ta den helt ut som Christian og Anastasia, men bare en rask klinings mellom etasjene vil definitivt få det til å krible litt ekstra der nede.

Sextips nr. 7

Hens favorittslips behøver ikke å alltid henge rundt halsen! Få hen til å knyte det rundt håndleddene dine eller bruk det som et blindfold neste gang det er på tide å gå til sengs!

Artikkel---9-sextips-fra-Fifty-Shades-of-Grey21.jpg

Sextips nr. 8

Rollespill lar dere utforske deres fantasier! Prøv ut ulike karakterer eller oppfør dere som totalt fremmede... Finn deres greie, sammen!

rollespill_politi_håndjern.jpg

Trenger dere inspirasjon? Her finner dere 40 tips til rollespill.

Sextips nr. 9

Tenn din partner med dirty talk! Et godt tips er å snakke litt lavere og roligere enn vanlig! Eksperimenter med tempo og volum for å finne riktig stemmeleie for deg. Kanskje kan du hviske noe sexy inn i øret på partneren?

Se alt fra Fifty Shades her.png

Kilder: Kondomeriet, Cosmopolitan, Fifty Shades of Grey