5 måter å stimulere hennes klitoris på

Her får du som partner 5 gode tips til hvordan å stimulere klitoris. Tips nummer 2 er kanskje særlig viktig for deg som partner å få med deg...

Når det kommer til hvordan du best mulig kan stimulere partnerens klitoris, finnes det ikke bedre råd enn dette:

Snakk med partneren om hva hun liker under trusekanten og adlyd. 

Men i tilfelle hun ikke er sikker på nøyaktig hva som føles bra (eller hun er i humør til å utforske mer), finnes det flere tips om hvordan du kan gå frem for å stimulere klitoris. Her er noen av dem.

1. Klitt o'clock

Se for deg at klitoris har en klokke på seg, der toppunktet, nærmest navlen, er tolv, og stedet nærmest vaginalåpningen er seks. Beveg deg langs klitoris døgnet rundt med en finger, en tunge eller et sexleketøy. Start fra tolv og gå sakte i en sirkel og be partneren din fortelle deg hvilket sted som føles best. Når du har funnet frem til stedet partneren din liker best, kan du eksperimentere med forskjellige måter å berøre det på. Varier mellom ulikt trykk og ulik friksjon, hastighet og vinkel. Et godt tips er å be partneren din om å lage mer lyd, klemme deg i hånden eller si ifra når det føles spesielt bra.

2. Peace-tegnet

Lag et peace-tegn med fingrene og la dem gli opp og ned på innsiden av de ytre kjønnsleppene, rundt de indre kjønnsleppene. Klitoris er nemlig mye større enn øyet kan se. Faktisk er klitorishodet bare tuppen av isberget.

Klitoris_3d.jpg

Klitoris strekker seg nedover sidene av kjønnsleppene og inne i kroppen og har tusenvis av nerveender! På innsiden av de ytre kjønnsleppene, rundt de indre kjønnsleppene, blir det veldig følsom når hun blir opphisset. Så her kan du med fordel forsøke å stimulere, om du ikke allerede har prøvd det. Men husk glidemiddel for å forhindre ubehagelig friksjon! 

3. Klitt eller dobbelt

Legg den nederste delen av håndflaten mot klitorishetten (rett over klitorishodet) og la partneren fortelle deg om de vil ha mer eller mindre press mot området. Det kan være lurt å gjenta dette presset, eller pulsere eller gli rundt på dette området. Du kan også spre fingrene og legge dem flate over begge de ytre kjønnsleppene. Utforsk ulikt trykk og rytme og spør partneren din om hva som føles best, for å få det akkurat slik hun vil.

2. Bli! 

Har du hørt ordtaket "If it ain't broke, don't fix it"? Dette er veldig gjeldene når det kommer til klitorisstimulering. Noe som er svært frustrerende for mange kvinner, er at partneren forsøker å gjøre for mye der nede og endrer stadig teknikk. Men det enkle er ofte det beste! Når du har funnet ut av hva som fungerer, så bare fortsett å gjøre det. Du trenger ikke en million forskjellige triks. Du trenger bare å finne ut av hva partneren din liker og gjenta det. Igjen. Og igjen. Og igjen!

5. Ha en trekant...

... med et sexleketøy! Det finnes hundrevis av sexleketøy som er laget for å stimulere klitoris.

Womanizer_premium_hånd.jpg

Overrask henne med en liten klitorisvibrator eller kvinnens soleklare favoritt, Womanizer. Dette vil definitivt gi en eller 10 stjerner i klitorisboka! 

Kilde: Menshealth.com