Venner på vinkveld

«Jeg beveger blikket ned på leppene dine, og du slikker deg over dem. Jeg vet at du også har lyst på meg nå. Jeg er helt sikker.»

Det var sommerferie, og jeg jobbet. Familien min var på ferie, så jeg hadde endelig huset for meg selv. Vi hadde vært litt sammen tidligere denne sommeren - dratt å badet, kjørt bil osv. Siden vi er jo venner, vi har vært det et par år nå. Men det har alltid vært noe mer der, en liten gnist. Noe som drar oss mot hverandre. Som egentlig ingen av oss har turt å snakke om.

Jeg ville finne på noe med deg denne uken nå som jeg endelig var hjemme alene. Så jeg sa det til deg, og du foreslo at vi kunne spise middag hos meg. Du kom, og alt var som vanlig. Vi var venner. Dagen før hadde jeg hatt besøk av noen andre venner, og da hadde jeg åpna en vinflaske som bare hadde blitt tatt et par slurker av. Så spurte jeg deg om det ikke var greit om vi skulle drikke av den, så den slapp å bli dårlig og må kastes. Ja, du kjører, men det går fint.

Kan ta ett glass da", sa du. Så vi satt oss i sofaen med et glass vin. Det ble hele vinflaska tilslutt. Det kan være at jeg sjenket deg litt, men du sa aldri nei da jeg helte oppi mer til deg... Jeg begynte å merke alkoholen litt.. Fakk, det er noe ved deg. Du får hele meg til å bli helt gal. Hele kroppen min dras mot deg som en magnet, og jeg får så lyst på deg. Lyst på deg på måter jeg ikke kan si høyt. Og jeg vet ikke hva du føler. Så jeg sier det ikke.

Jeg ser på deg. På leppene dine.
Gud, som jeg vil kysse deg.

Og jeg ser du ser på meg, som ser på deg. Er det litt begjær i øyene dine og? Men så beveger du deg for å drikke siste slurken med vin fra glasset ditt. Dette kunne vært et øyeblikk...

Jeg kjenner selv at alkoholen virvler i hodet. Men det gjør at kroppen min får mer og mer lyst på deg. Du setter fra deg glasset på bordet, og lener deg tilbake i sofaen. Hva er det ved deg som gjør meg slik som dette?

Vi sier ingenting, bare ser på hverandre. Og der er den gnisten igjen. Jeg kjenner at kroppene våre ikke kan holde seg fra hverandre. Jeg kjente sist da vi var sammen og. Da vi bada. Lurt det å møtes i bikini? Bli våte sammen, og la vann renne over kroppene våre mens vi står på land? Det var en dirrende følelse i kroppen min da, og det er en dirrende følelse i kroppen min nå.

Jeg beveger blikket ned på leppene dine, og du slikker deg over dem. Jeg vet at du også har lyst på meg nå. Jeg er helt sikker. Men jeg trår varsomt. Så jeg lener meg sakte fram og kysser deg, forsiktig. Så trekker jeg meg tilbake for å se reaksjonen din.

Du ser meg inn i øynene mine, før du kysser meg tilbake, og så er vi på. Jeg kan ikke holde noe tilbake. Jeg kysser deg, og jeg drar hendene mine langs kroppen din, og du støtter deg ved å holde meg ved øret og nakken min. Vi kliner, og jeg graver hånda mi i håret ditt, mens den andre lurer seg fram til puppene dine. Åh som jeg har hatt lyst til å ta på de.

Du begynner å puste høyere, og jeg finner den ene nippelen din under t-skjorta, og kniper den. Du kysser meg hardt, før du tar den ene hånda di og griper tak i den ene puppen min. Tungene våre ruller rundt. Jeg må ha mer av deg, så jeg drar av deg t-skjorta, før du drar av meg min. Og vi sitter der i sofaen begge to, og ser på hverandre i behåen. Jeg lener meg fram mot deg igjen, og legger deg på ryggen. Vi kliner igjen, og tungene våre leker med hverandre.

Jeg kjenner at jeg er så kåt nå.

Du sniker den ene hånda di opp innsiden av låret mitt mens jeg er over deg, og presser den mot vaginaen min. Jeg slipper ut et lite stønn, og kysser deg hardt igjen. Du lurer hånda di opp til smekken på buksa mi, og drar den ned. Men før du gjør noe annet spør jeg: "Vil du bli med inn på rommet mitt?" Og du nikker ivrig mens du ser meg inn i øynene. Så jeg drar deg opp før vi går inn til senga.

Buksa di er av i det vi kommer inn på rommet, og jeg ser på deg - på kroppen din. Ah du er så deilig. Jeg drar deg mot meg, kjenner kroppen din inntil min, og tar tak i rumpa di for å føle hvor myk og deilig den er i hendene mine. Vi står der litt, kjenner på hverandre. Du kysser meg intenst, og jeg kysser deg tilbake før vi beveger oss mot sengekanten. Jeg lener meg over deg igjen, men denne gangen stopper du meg for å ta av buksa mi og behåen min. Du snur meg over på ryggen og setter deg over meg. Nå er vi nesten helt nakne.

Jeg er så våt nå,
og jeg kjenner det drypper litt nede i trusa.

Du går over meg, og begynner  ved å kysse meg på munnen, på halsen, nedover mot puppene mine. Det kribler i kroppen min. Du stopper ved niplene mine, og slikker rundt dem så de er knallharde. Og så biter du forsiktig i dem mens du suger litt på de. Det går frysninger gjennom hele kroppen min, for det er så deilig det du gjør.

Mens du holder på her oppe, så er den ene hånda di nede og gnir meg på klitorisen. Og jeg kan ikke holde inne de små stønnene som kommer ut av meg. Nå er jeg så kåt, og jeg må ha mer av deg. Så jeg lener meg opp, og får oss begge til å snu oss rundt sammen så jeg sitter over deg igjen. Jeg kysser deg mens griper deg på hofta. Jeg beveger meg ned på niplene dine og slikker de, før jeg fortsetter å kysse deg nedover magen din.

Når jeg kommer til trusekanten stopper jeg. Jeg ser opp på deg, og så drar jeg forsiktig trusa di av sånn alt er nakent. Jeg tar et grep rundt beina dine, og sprer de sakte fra hverandre sånn at jeg ser leppene dine spre seg. Du er kåt du og, for det renner ut av vaginaen din. Jeg kysser deg oppover innsiden av låret, og kommer til klitorisen.

Jeg ser på deg, og hvor kåt du er.

Så jeg kysser deg der og, før jeg begynner å slikke deg opp og ned og rundt og på tvers. Jeg tar en finger og stikker forsiktig inn i deg. Jeg ser opp på deg, og ser at du nyter det. Jeg øker tempoet etterhvert, og jeg hører at stønnene dine blir kraftigere og kraftigere. Det er så deilig å kjenne hvor våt du er. Og nå slikker jeg deg og fingrer deg samtidig. Begge fingrene mine kjenner hvordan du strammer rundt dem. Det er så deilig å smake deg, å høre deg stønne av nytelse.

Jeg fingrer deg helt til stønnene dine blir så kraftige at du nesten skriker. Beina dine begynner å riste, og det blir nesten litt vanskelig å fingre deg samtidig. Og så kommer du, og hele kroppen din spenner seg. Så puster du ut en siste gang, før jeg fingrer deg sakte to-tre ganger til, og beveger meg opp for å kysse deg.

"Jeg visste at du var deilig, men så deilig som dette kunne jeg aldri ant meg", sier jeg og smiler. Du smiler tilbake, og puster tungt ved siden av meg, så jeg legger meg rundt deg som en skje for å slappe av. Mens vi ligger der, håper jeg at dette ikke bare var et venne-ligg, men at du har like lyst på meg som jeg har på deg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: