Endelig ferdig

«Så du liker det du ser? Du ønsker å se mer av meg? Mer av puppene mine? Mer av rumpen min?Mer av alt?».

«Endelig ferdig!» jublet de alle i kor. Nora og resten av kullet hennes var akkurat ferdige utdannede sykepleiere. Eksamensresultatene var i boks og lettelsen spredte seg gjennom kroppen. Dette hadde hun gledet seg til i flere år. Fra å være en ung og spretten brunette skulle hun nå ut i verden, vertfall på det lokale sykehuset - og selvsagt redde verden.

Eksamensfesten gikk som seg hør og bør med mye moro og dans. Selv hadde hun alltid vært glad i fest og dans. Siden barneskolen hadde hun vært aktiv både i dans og spill. I tillegg til å være relativt god i disse aktiviteten gjorde det at hun hadde en kropp som hun var veldig fornøyd med. Som sykepleier hadde hun lært om kroppspress blant unge og at man skal ha aksept for den man er, men likevel kunne hun ikke gjøre annet enn å være veldig fornøyd med det hun møtte i speilet.

«Du har jo alltid noen beilere etter deg, Nora. Det er bare at du er spiller så hard-to-get». Nora’s bestevenninne gjennom studiene, Trude, var alltid så positiv og inkluderende, selv om hun mente at Nora trengte å få seg noe litt oftere enn hun gjorde.

På første arbeidsdag måtte Nora gjennom de samme kleine møtene som alle andre. Hun hadde fått beskjed om at dette var en avdeling der det jobbet mange menn, noe hun så fram til. Gjennom fotballen hadde hun alltid vært mye med gutta. Hun likte egentlig det ganske godt. Både fordi hun ofte fikk litt ekstra oppmerksomhet, men de godtok at hun var litt rappkjæfta.

Neste dag sørget hun for at håret satt riktig, mascaraen var på plass, sommerens brunfarge var fortsatt i live. «Hei, jeg heter Frank». Frank skulle være Nora sin mentor i starten. «Jeg kommer til å vise deg litt rundt og sørge for at du finner deg til rette her hos oss». Det var flere menn på jobb denne dagen, men Frank skilte seg ut med et glitrende smil og en fantastisk utstråling. De fant tonen med en gang.

Utover dagen kjente Nora at hun ble litt rød i kinnene når hun skulle vise noe som involverte berøring. «Han var jo kjekk da, stram rumpe» tenkte Nora der hun lot tankene fly. «Kan du gjøre det?» spurte Frank. Nora så opp i øynene hans som et spørsmålstegn. «Du er en dagdrømmer, du? Hva var det noe spesielt du tenkte på?» «Neida, jeg bare mistet konsentrasjonen litt». Dette skulle ikke komme på tale. At Nora skulle bli betatt av en kollega på første arbeidsdag, det var jo uhørt.

Timene gikk og dagen var omsider omme. Hun tok heisen ned og slengte seg ned på benken ved skapet hennes. Hun kjente seg både irritert og sliten. Svett var hun også. Han hadde tydeligvis gjort inntrykk på henne. Det var bare en måte å bli kvitt denne typen frustrasjon. Ettersom dagene gikk gikk det lettere. Hun ble kjent med flere av kollegaene sine og fant seg mer til rette. En morgen tok hun seg selv i å velge noe penere undertøy til å ha under den kjedelige uniformen, det kunne jo hende at hun skulle jobbe tett på Frank i dag. Etter å ha blitt forsinket av underyøtsutvelgelsen kom hun seg omsider på plass.

«Skal du være med på fredag? På lønningspils?» spurte Håvard, en av de andre nye sykepleierne. «Jeg skal. Håper du også kommer» sa han med et smil. Dette kunne jo bli gøy. Bli kjent med folk under mindre seriøse omstendigheter. Hun sjekket oppslaget og så at det var mange som hadde skrevet seg opp, mange av gutta også.

Etter å ha jobbet dagvakt rakk hun akkurat en kjapp joggetur før hun måtte gjøre seg i stand. Dilemmaet var om hun skulle gå for noe helt casual eller gå for den kjolen hun pleide å få en del oppmerksomhet med. Ja, den lyse sommerkjolen blir bra. Den viser akkurat passe, men ikke for mye heller. Du vil jo ikke vise frem alle godsakene heller. Hun hev seg i dusjen, tok en runde med barberhøvelen, da følte hun seg mest fresh og klare for eventyr.

«Kom her da, Nora, sitt med oss» ropte Håvard da hun kom inn på utestedet. Håvard satt der sammen med flere av de andre nye. Alle var litt reserverte, men med et par glass innabords løsnet stemningen fort. «Jeg skal bare en tur på toalettet, hold av plassen min da». Håvard smilte bekreftende tilbake.

På vei til toalettet møtte hun Frank, som akkurat hadde kommet. «Hei, Nora. Kjekt å se deg» smilte han. «Hei, ja. Alle sammen sitter der borte» sa hun og pekte i retning bordet deres. Frank løftet blikket og nikket. Hvorfor kunne hun ikke si noe morsomt eller sjarmerende? Det var jo det hun pleide å gjøre. Av en eller annen grunn ble hun litt satt ut av Frank. Han fikk henne til å la tankene drifte til helt andre tanker.

Hun tok turen til baren for å kjøpe seg en ny drink. «Så fin du var i kveld. Jeg liker kjolen din». Nora kom glidende inn fra siden. Hadde han ventet på at hun skulle komme tilbake? Var det veldig varmt på dette utestedet eller var det bare henne. Det så ut som om at Frank merket at hun var litt utilpass. Han ga henne et smil. Hun hadde ikke lagt merke til hvor godt han luktet. Nærmet han seg henne der de sto i køen? «Ja?», «Unnskyld, hva skal du ha?». Litt fortumlet kom hun tilbake til seg selv. «To øl» kom det kjapt fra Nora . Visste han hva hun hadde tenkt på. Han så i hvertfall ut til å være i perlehumør.

Han ledet henne tilbake til bordet. «Jeg liker at du blir litt forvirret rundt meg, jeg synes det er litt sjarmerende» sa han med et flørtende smil før han satt seg med noen. Praten gikk, men Nora fikk ikke med seg noe særlig.

Tankene driftet til hvordan Frank hadde sett rett gjennom henne. Hun som alltid hadde hatt kontroll på guttene. Hun som kunne kose seg med guttene akkurat på hennes premisser. Hard-to-get, erting, flørting. Nå var det hun som ble herset med. Hun kjente seg varm i hele kroppen. Var det kåtskap hun kjente på? Hun skiftet litt på lårene der hun merket at hun var blitt ganske våt nedentil. Hun måtte ha litt luft.

På veien ut la hun ikke merke til de mange blikkene hun fikk av gutter som satt ved døren. Hun kjente at puppene presset mot BH-en og mot kjolestoffet. Den forfriskende sensommerluften traff henne godt. Den krøp oppover lårene og kjølte henne. «Jeg så at du gikk ut så jeg tok med tingene dine. Skal vi gå et annet sted med litt færre folk?». Selvsagt var det Frank som sto der. Med glinsende blå øyne og et lurt smil.

Hun hadde en følelse hvor dette kunne lede.
Ville hun det?
Definitivt.

«Lead the way» svarte hun kontant. Frank ledet henne. Han sa ikke så mye, men gikk med tydelige skritt. Dette virket som en fyr som visste hva han ville. «Inn denne døren» sa han og åpnet døren for Nora . Hvis han ikke hadde åpnet døren for henne hadde hun nok aldri merket denne plassen. Litt avsides, med båser som gav privatliv. «Jøss, dette ser ut som en plass man kommer for å gjemme seg og kose seg. Har du vært her før?» sa Nora . Frank bare smilte lurt og viste vei til en bås innerst i lokalet.

Etter noen minutter kom Frank tilbake med to øl som glinset av dugg. «Jeg så at den ikke falt helt i smak den forrige ølen din, så jeg kjøpte en annen. Jeg tror du kommer til å like denne». Hadde han fulgt med på henne i hele kveld? Overvåket henne? På den ene siden følte hun seg brydd, men hun hadde alltid likt gutter som satte hennes behov først.

«Du er veldig pen i kveld. Jeg holdt på å snuble da jeg møtte på deg med i kveld, tror ikke du så det». «Nei...?» svarte Nora nølende. «Husker du den første dagen din? Da vi jobbet sammen hele dagen? Jeg klarte ikke å tenke på noe annet hele den dagen enn kroppen din. Det er ikke mange som tar seg så godt ut». Nora skjønte ingenting. Var det han som hadde hatt lyst på henne? Hun hadde ikke lagt merke til disse små tingene.

«Jeg trodde du avviste meg blankt da vi sto i baren. Jeg sto så tett jeg kunne så jeg kunne få et glimt av puppene dine» sa Frank. Hun så at han plutselig ble rød i ansiktet. Nå hadde hun sjansen til å komme ovenpå igjen. Sjansen til å ta kommandoen.

«Så du liker det du ser? Du ønsker å se mer av meg?
Mer av puppene mine? Mer av rumpen min?
Mer av alt?».

Frank smilte og nikket uten å si et ord. Ååå, endelig. Tilbake. Hun merket at denne situasjonen var mer etter hennes smak. Hun kjente at å spille denne rollen gjorde ting med henne også. «Len deg inn da, ta en kikk».

Han kom fra sin side i båsen og over på hennes. Hun visste at hun hadde han nå. Før hun visste ordet av det kysset han henne. Et kyss som gjorde at hun mistet pusten. Hun ga fra seg et lite stønn. Frank smilte. De umiddelbart kåte blikkene møtte hverandre og visste nøyaktig hva de ville. Hun var usikker på hva hun skulle gjøre. De var tross alt på en offentlig plass, men samtidig var det ingen som hadde forstyrret de enda. Det var jo litt spennende.

Med overraskende stødighet la han hånden sin på kinnet hennes og drog henne mot seg og kysset henne med en lekende tunge. Han var direkte, men ikke på en ubehagelig måte. Han strøk henne rolig over magen og kilte litt oppover mot puppene. Et deilig, lite sukk unnslapp Nora. «Ta med meg, kjenn hvor våt jeg er».

Frank passet på at ingen så noe, for dette kunne umulig være helt akseptert. Han førte hånden langs låret mot skrittet hennes. Han kjente allerede den fuktige varmen. Et smil bredte seg fra øre til øre når han kjente hvor våt Nora var. «Så deilig. Tror vi må gjøre noe med dette». Nora lot hånden gli rolig over lysken hans. Mens hun kjente en kul i buksen smilte Frank . «Ja, du ser hva du gjør med meg. Skal vi stikke hjem til meg? Jeg bor rett borti gaten». «Mhm» mumlet Nora før hun styrtet siste del av ølen.

Idet hun skulle reise seg kjente hun hvor vått det var i setet. Hun sitret i hele seg. Begge virket nervøse. Nervøse og kåte. De ga hverandre små, smilende blikk uten å si noe. Frank låste seg inn i trappeoppgangen og gikk inn. «Ta nøklene du, jeg skal bare sjekke posten». Sjekke posten? Nå? Hva for en fyr var dette her? Sjekk posten i det du tok med en dame hjem? «Øhh, hva skjer?» sa Nora kvasst. «Bare gå du, jeg kommer rett bak».

Litt forvirret gikk hun opp den første trappen. Frank var raskt bak henne. «Var det noe post da?». Nora var overrasket over hvor sur hun hørtes ut. «Nei, det var ikke det. Jeg sjekket ikke posten egentlig. Jeg ville bare komme meg bak deg». De hadde kommet opp til tredje etasje. «Bak meg? Hvaforno?». «Ja, bak deg, for da kunne jeg gjøre dette». To bestemte armer la seg på hoftene hennes og trakk henne bakover mot Frank. Hun sto nå med ryggen mot brystkassen hans.

«For da har jeg full kontroll på hele deg»
hvisket han inn i øret hennes.

Han begynte å kysse og småbite litt i øreflippen hennes. Hun kjente det ile nedover ryggen. Hendene hans presset rumpen og hoftene hennes mot skrittet hans. Hun merket at den bulen hun hadde kjent hadde blitt vesentlig større. Han presset henne mot seg samtidig som han lot en hånd gli oppover magen og en nedover mot lysken. Nora kjente spenningen stige.

Han kysset henne ømt nedover halsen og nakken mens han holdt henne i et godt grep. Hvorfor kunne han ikke bare røske av henne kjolen og knulle henne her og nå, hun var sprengkåt nå. Fingrene hans fant kanten av BH-en og strøk langs den. Ikke så mye at det kilte, men ikke så lite at det ikke kjentes samtidig som han kysset henne rolig over nakken og over på andre siden.

«Skulle ikke du låse opp døren, Nora?». Hun snudde og så Frank stå der med et kjempeglis. Han var litt høyere enn henne, så hun tok sats og hoppet opp så han måtte holde henne. «Ja, jeg skal låse opp døren. Men bare hvis du lover å knulle meg hardt når vi kommer inn». Han trengte ikke å si noe, for innsatsen i det neste kysset gav Nora det svaret hun trengte.

De kysset seg innover gangen og inn i stuen. «Kle av deg» sa Nora kontant. «Kle av deg og sett deg i sofaen». Frank så spørrende på Nora, men skjønte at her var det bare å gjøre som han fikk beskjed om. Nora så raskt at han var en som hadde tatt vare på kroppen sin. Hun tente på at han hadde gjort seg flid med kroppen. Hun satt seg på kne foran Frank .

«Har du noen gang blitt sugd til himmels?
Det skal du nå».

Nora tok grep om kuken. Umiddelbart kom det noen dråper til syne. «Mhm, deilig» sa Nora før hun rolig kysset tuppen av kuken. Responsen var umiddelbar. Hun hadde lært seg noen tungetriks mens hun studerte. Disse hadde tydelig effekt på Frank da han ga noen lave, dype stønn over den deilige behandling han fikk. Hun hadde alltid likt å suge kuk. Hun synes det var noe pirrende med å gi en deilig blowjob og se han nyte det. Kombinert med å suge toppen av penis runket hun skaftet.

Det tok ikke lang tid før Frank beveget seg rytmisk mot henne. Han trakk seg brått tilbake. «Fy flate, men jeg kan ikke komme enda. Jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre med deg. Jeg ser at du fortsatt har klærne dine på. Det må vi gjøre noe med». Han reiste seg opp og kysset henne dypt. Samtidig jobbet hendene hans med kjolen på ryggen og med overraskende finesse falt kjolen ned på gulvet. Han gliste. Han så ned på to herligheter som struttet etter å komme ut av BH-en. Nora visste at hun hadde fine pupper.

«Jeg elsker du er glatt og deilig, kom og sett deg på meg» sa han mens han drog ned trusen hennes. Frank la seg ned på sofaen og vinket henne mot seg. «Ja, den er steinhard, det kommer den til å fortsette å være». Nora gjorde som hun fikk besked om og lirket seg mot munnen hans med fitten bar. Det var lenge siden noen hadde slikket henne. Det var ihvertfall lenge siden noen hadde slikket henne skikkelig. Dette var heldigvis den skikkelige metoden.

Frank gikk fokusert med tungen på klitoris. Han var ikke for myk, ikke for hard, akkurat passe. Hun kjente at sammentrekningene kom fort og med tungen hans vekslende fra klitoris til vagina kom hun brått i en herlig orgasme. Hun gispet etter luft. «Wow! Ingen har fått meg til å komme så fort før, det var herlig».

Hun hadde såvidt fått ytret ordene før hun kjente tungen hans penetrere seg på ny. Han gjorde noe spesielt med tungen. Han traff noen punkter hun aldri hadde kjent før. Det kjentes som om at hele kroppen bruste. Før hun visste ord av det kom hun igjen i en orgasme.

Frank strekte armene opp og løsnet av henne BH-en. Endelig fikk puppene hennes være med på leken. Han hadde styrt unna puppene så lenge at hun lurte på om han hadde glemt de. Med munnen langt inne i fitten hennes så hun likevel et glis som spredte seg fra øre til øre. Dette var en behandling hun aldri hadde vært borti før. Med en tunge i fitten og ene hånden hans som strøk over brystene hennes følte hun seg på toppen av verden.

Nora lente seg ned og hvisket i øret hans;
«knull meg».

Frank løftet Nora opp og bar henne inn på soverommet og la henne ned på sengen. Dette hadde hun tenkt på i hele kveld. Hvordan det ville være når Frank la den deilige kuken sin mot fitta og gled inn. Så våt som hun var nå kom ikke akkurat det til å være et problem. Han ga henne et par kyss over klitoris som sendte ilinger fra nakken og ned til tærne før han la seg forsiktig over henne, la kuken mot fitta gled rolig inn.

Det var et nytelsessukk fra begge parter. Nora hadde aldri vært den som lagde mest lyder, men nå kom det rytmiske stønn for hver penetrering. Han fylte henne til randen. En hånd fant brystene hennes og masserte de rolig. Hun merket at pusten hans økte sammen med rytmen og at han igjen var i ferd med å komme. «Doggy» kom det mellom pustene til Frank før han kastet henne rundt.

Dette elsket hun. Bli skikkelig pult.

Han kastet henne rundt før han penetrerte henne på nytt. Igjen kom den deilige følelsen av å bli fylt til randen, denne gangen dunkende mot g-punktet hennes. «Jeg kommer!» brølte Frank . Nora kjente fitten bli fylt av varm, pulserende væske. Frank støtet alt han klarte, mens små stønn unngikk han hver gang. Nora gliste. Hun elsket at hun hadde fått denne mannen til bli hennes for en stund og gjøre det hun ville. Men, han var ikke ferdig.

Hun kjente noe fuktig legge seg rundt analåpningen. Skulle han gjøre det hun trodde? Hun hadde aldri gjort det før. «Slapp helt av, jeg skal ikke inn, jeg skal bare kose litt». Hun kjente at tungen hans lekte. Hun kjente at tungen hans lekte seg rundt analåpningen. Dette hadde hun aldri kjent på før. Både litt skremmende, men og ganske spennende. Samtidig kjente hun noen bestemte fingrer legge press mot fitta og mot klitoris.

Rolig begynte Frank å fingre henne bakfra samtidig som at han rolig rimmet henne. Dette var noe helt annet enn hun hadde kjent før. Fingrene til Frank sauset seg inn i deilige safter. Sakte, men sikkert økte han tempoet for Nora kollapset i en flommende orgasme som fullstendig tømte henne for krefter. Begge lå ved siden av hverandre og smilte. «Vet du hva? Det er lurt å bli sykepleier».

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: