Halloweenfesten | Kondomeriet

Halloweenfesten

«Hun slapp ut et stønn og dro handa si nedover brystkassen min, åpnet smekken på buksa, skled ned på knærne og tok av meg buksa.»

Gutta hadde mast på meg lenge om å komme meg ut på byen igjen etter bruddet med Siri for noen måneder siden. De skulle på en kostymefest på selveste halloween og de hadde kledd seg ut som Tarzan, Anynomus og Fred Flinstone, selv tok jeg bare noe fra klesskapet. En mørk bukse, tettsittende skjorte, slengte på en kappe og vampyrkostymet var ferdig.

Gutta henta meg hjemme og veien gikk rett på byen for å komme oss inn før alt ble fullt. På utestedet fant Petter en dame i køen, ei sexy heks med så store pupper at det var et mirakel at blusa holdt de inne. Hun presset seg inntil han i køen og strøk fingrene over brystkassa hans, mens jeg så handa hans gled ned mot skjørtet hennes og strøk henne over rumpa.

Inne fant Lars fort en blodig sykepleier med alt for kort skjørt som danset sensuelt mot kroppen hans. Det var ikke vanskelig å se den hvite trusa hennes under skjørtet når hun strøk kroppen sin mot Lars sin kropp. Erik fant raskt en mann utkledd som brannmann hvor knappene på skjorten hadde åpnet seg mer og mer jo fullere han ble. Nå var brannmannen i full gang med å twerke foran Erik og jeg så hvor mye kuken hans vokste bare av se på.

Selv etter fire forsøk og alle avvisninger søkte jeg trøst i baren hvor jeg gikk rett på en whisky, det var rundt tredje sipp jeg hørte henne «du hører ikke hjemme her du heller?» jeg snudde meg og ved siden av meg satt ei vakker dame med langt sort hår med knall rød leppestift i en lys stor kjole, det var vanskelig å si hvordan figuren hennes var, men noe med henne tente meg.

Hun så på meg med mørke øyne som stod i kontrast til den kritthvite huden. Hun virket helt avslappet, som om hun ikke hørte noe av bråket rundt oss og jo lengre jeg så på henne, mer virket det som om alle folkene rundt og lydene forsvant. Jeg forsøkte meg på et lite smil «nei, hadde vært bedre å være hjemme», jeg tenkte litt. «Lei av byen du også?», for noe dumt å si, om hun hadde vært lei hadde hun ikke vært her.

Hun svarte ikke med en gang, bare satt der med et glass foran seg som hun så på. Det vibrerte i mobilen, det var fra Lars «lekker babe! Kjør på!». Jeg så bort på henne og prøvde igjen «ikke stor fan av halloween?», jeg fikk oppmersomheten hennes og hun så på meg og svare «jo, halloween jeg syns det er den beste dagen i året. Er den eneste dagen jeg kommer meg ut for å finne på noe».

Vi snakket videre med baren og fant en god tone. Når vi snakket sammen var det som om all støyen rundt forsvant og det var bare oss der. Den gode stunda ble brutt av at mobilen vibrerte igjen, det var fra Petter «hva heter dama?», ikke snakk om at jeg fortalte det til Petter, da ville han være over henne med en gang. Jeg la bort mobilen og la merke til at hun hadde flyttet seg nærmere meg, hun lente seg mot meg og kviskret «Du er den rette». Jeg forstod ikke helt hva hun mente med det og hun fortsatte:

«Jeg har ikke lyst til å være alene i kveld,
kunne jeg blitt med deg hjem?»

Sjansen tok jeg «ja, gjerne». Hun rekte meg handen hennes som jeg tok i mot, den var myk og iskald, som om vinteren stod på for fullt og hun hadde vært ute i timesvis uten annet enn en t-skjorte.

Vi hadde en fin gåtur hjem og da vi kom til døra skjøv hun meg hardt mot døra før jeg rakk å låse opp og sa «jeg har ventet lenge på dette, alt for lenge» og hun kysset meg. Leppene hennes var kalde, våte og deilige, jeg mistet nøklene på bakken og tok et fast grep rundt henne og skjøv henne mot meg. Kulden av kroppen hennes og de deilig myke leppene gjorde meg tent, døra gled opp og vi fortsatte inn i leiligheten mens hun åpnet skjorta mi, fortsatt sammenlåst i et deilig kyss.

Jeg lot fingrene gli over kroppen hennes, over skuldrene og ned langs kroppen, over hoftene og ned, kjente de deilige låra hennes. Jeg dro hendene oppover igjen over rumpa, den kjentes stor og stram ut, jeg klemte til og den var utrolig myk.

Jeg begynte å klå på rumpa hennes, kløp, dro, masserte
og skviste den mellom fingrene mine.

Hun slapp ut et stønn og dro handa si nedover brystkassen min, åpnet smekken på buksa, skled ned på knærne og tok av meg buksa. Kuken hadde vokst seg hard i bokseren og en stor kul bulte ut. Hun dro av bokseren og den hardeste boneren jeg har hatt på lenge spratt ut og traff henne i ansiktet.

Hun tok i kuken med de kalde hendene
og begynte å runke meg forsiktig
mens hun masserte ballene mine.

Noe med kulda gjorde meg enda stivere og kåtere, hun begynte å runke raskere og skulle til å slikke på den da jeg tok tak i hodet hennes og stoppet henne «du er alt for vakker til å suge den, jeg vet det smaker som batterisyre», hun så opp på meg med de store sorte øynene og smilte «det gjør ikke noe, bare kos deg» og hun begynte å slikke på den som en kjærlighet på pinne før hun slukte kuken med hele munnen.

Hun begynte å leke med tunga si og den gikk rundt kuken mens den gikk inn og ut av henne. Det var deilig, utrolig deilig, jeg begynte å stønne og kuken begynte å få rykkninger. Hun sugde hardere og deiligere, raskere, jeg kjente jeg kom til å komme. Hun må ha merket det for hun så opp mot meg mens hun sugde. De store sorte øynene hennes så rett inn i øynene mine og det fikk meg til å sprute ut uten noen forvarsel.

Mens jeg sprutet ut i munnen hennes slikka hun tuppen enda mer, så sensitiv jeg var og den spruta litt til før hun vasket tuppen og svelgte alt. Hun åpnet munnen for å vise meg at alt var borte og stakk tunga ut. Hun var så sexy at jeg ble hard igjen med en gang. Hun så overrasket ut, men smilte «det var ikke så ille» og skubbet meg, så jeg falt over senga før hun smøg seg over meg, fortsatt med den hvite kjolen på.

Hun satt seg over kuken min og jeg stoppet henne «jeg har noe gummi i skuffa her», men hun stoppa meg før jeg fikk sagt alt «det går fint». Og med det presset hun kuken min mot fitta si. Jeg så ikke fitta, men kjente den var helt ren uten noen hår, våt og kald. Hun masserte åpningen litt før hun satt seg ned og slukte tuppen min.

Innsiden hennes var isende kald og det stakk litt. Det var deilig, pirrende, som å gjøre det ute på en kald vintersdag i snøen. Hun stønnet mens kuken gled dypere inn i henne, hun var trang, og veggene inni var harde. Hun sank helt ned i rota på kuken og slukte den helt før hun begynte å bevege seg frem og tilbake først forsiktig, før hun satte opp tempoet.

Lydene av den våte fitta hennes og bevegelsen av kuken
var pirrende og jeg kjente hun likte det.

Hun la seg over meg og kysset meg på munnen mens hun løftet rumpa opp før hun smalt den ned på kuken igjen og det smalt i flesket. Hun stakk tunga si i munnen min og begynte å slikke tunga mi, hun smakte jordbær. Hoftene hennes gikk raskere og hun strammet fitta si rundt kuken i et hardt grep som tvang meg til å sprute ut i henne.

Hun reiste seg opp i et kast og stønnet ut mens jeg sprutet ut inni henne før hun kollapset over meg andpusten og fremdeles kald. Enda hadde jeg ikke fått kroppen hennes, for kjolen var fortsatt på, så jeg tok tak i den og dro den over henne. Hun hadde ikke noe i mot det for hun løftet opp overkroppen sin.

Jeg hørte mobilen vibrerte, det var noen som ringte. Jeg ga blaffen, jeg ville bare se den nydelige kroppen til jenta som var med meg hjem. Jeg så magen hennes, den var stram og hadde en slank midje, kjolen gikk over puppene som spratt ned. To store runde pupper, helt hvite med nippler som stakk ut av kåtskap og bønnfalte om å bli tatt på. Kjolen gikk over hodet hennes og hun smilte ned til meg.

«Liker du det du ser?»

Jeg klarte ikke å svare, munnen min var åpen av sjokk av hvor vakker kroppen hennes var, jeg var trollbundet av henne. Hun tok tak i handen min og løftet den opp mot puppene sine og jeg kjente hvor mye og deilige de var. Jeg kjente kuken vokse igjen inni fitta hennes, hun kjente det også og bøyde seg over meg og kysset meg. Jeg tok tak i ryggen hennes og vred henne til side, nok var nok. Jeg måtte få ut all kåtheten.

Hun lå på ryggen med beina låst rundt meg med en solid boner i fitta hennes. Jeg tok tak i puppene hennes mens jeg pressa meg inn i henne. Hun stønna og ville ha mer, jeg klarte ikke å kontrollere meg, jeg tok tak rundt henne og pressa kroppen min mot henne, hun var iskald, men det gjorde meg bare kåtere.

Kuken gikk inn og ut, dypere,
jeg kunne ikke få nok av henne.

Jeg skviste kroppen hennes hardere mot meg, tok tak i skuldrene hennes så jeg kunne presse meg dypere inn og kysset henne. Hun kysset tilbake og jeg kjente hvordan jeg spruta ut, jeg klarte ikke å stoppe selv om jeg spruta, jeg ble helt tom. Hodet mitt begynte å spinne og alt ble sort.

Jeg våknet neste dag, litt ør i hodet og forstod ikke hva som hadde skjedd. Jeg så etter noen andre i senga, men senga var tom. Hun må ha gått uten å ha sagt «hade», jeg angrer på at jeg ikke fikk navnet hennes. Hun var så vakker og deilig, bare tankene på henne ga meg en morraboner. Jeg tok opp mobilen å sjekket den. Jeg hadde fått en haug av meldinger.

«ALT BRA?» «HVOR ER DU!?!?!», «Hva skjedde med deg og dama?», «Heter dama Siri?», «Ei på baren sier hun ser ut som Siri», «ring så fort du får mulighet», «ho dama du sjekka opp ser ut som Siri». Mobilen ringte igjen, det var Petter. Jeg pusta tungt ut før jeg tok den.

«Endelig tar du telefonen! Går det bra?» Han virket stresset og nervøs «ja, alt bra våkna nettopp hjemme». Han fortsatte før jeg rakk å avslutte «hun dama du møtte i går, heksa jeg møtte sier hun ser ut som Siri, ei dame hun kjente». Litt oppgitt, men takknemlig for å vite navnet svarte jeg «hva så?». Det ble stille en liten stund før han svarte «Siri døde i en bilulykke for tre måneder siden. Hun har vært gravlagt lenge».

- Locusian

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: