Halloween

«Det er Halloween og festtid, her blir ting hett. Hun har alltid hatt lyst til å prøve ut kappen på en helt annen måte: "Allerede?" Han pustet fort, mens han så seg rundt og dro henne enda tettere inntil seg. "Jeg vil se deg uten klær," hvisket hun i øret hans. "Nå."»

Det var Halloween og til alles store overraskelse, lå det et tykt lag med snø ute. Vampyrkostymet som hun hadde på, gjorde så hun fryste, men det var verdt det. Hun hadde brukt noe som føltes ut som uendelig lang tid på å sette det sammen. Kappen var festet rundt nakken hennes og falt nedover til den nådde anklene hennes. Den var laget av bomull og kjentes varm og myk mot huden. Kjolen hennes var v-ringet og to-farget, der overdelen var svart, for så å bli gjort om til rød jo lenger ned på kjolen man så.

Hun ventet på at han skulle dukke opp, eller kanskje han allerede hadde ankommet. Huset var overfylt av folk, og utgangsdøren åpnet og lukket seg konstant, noe som gjorde at en kald vind kom gående gjennom gangen hele tiden.

Da hun beveget seg videre innover i huset,
fikk hun plutselig øye på han.

Han gikk gjennom verandadøra. Det var som om pusten hennes ble slått ut av henne. Uansett hvor mange ganger hun så han, ble hun ikke vandt med hvor deilig han så ut. Hele jævla tida.

Halsen hans var malt rød, sammen med den hvite t-skjorta som hadde fått gjennomgått med den samme fargen. Der er offeret mitt, tenkte hun og smilte lurt for seg selv.

Han fikk øye på henne og berørte den ene siden av munnen sin, og ga en tommel opp; hun brukte en nude leppestift med rød leppestift i munnviken og på haken. Hun ga han et smil for å vise hoggtennene hun hadde bestilt på nettet. De hadde vært utsolgt overalt, selvfølgelig så nær Halloween.

Hun ga han et sultent blikk der hun kom gående mot han. Da han stod foran henne, tok hun tak i t-skjorten hans. Han nådde rundt henne under kappen og låste dem der i en klem. Hun bevegde hodet til siden, og åpnet munnen hennes for å la han kjenne de falske hoggtennene mot halsen, for så å gi han et forsiktig kyss. Hun tok sjansen med å bevege hånden hennes nedover magen hans, til toppen av beltet, men bestemte seg for å stoppe der. Hun dro i det, mest for å signalisere at det burde bli borte.

«Allerede?» Han pustet fort, mens han så seg rundt og dro henne enda tettere inntil seg.

«Jeg vil se deg uten klær,» hvisket hun i øret hans.
«Nå.»

Hun beveget seg raskt unna; i stil som den hun var utkledd som, og forsvant inn i folkemengden.

Hun prøvde å åpne den første døren hun fant, og fant ut at den var låst. Frustrert gikk hun videre, helt til hun kjent et par hender på skuldrene hennes. Hun kikket opp trappa og smilte for seg selv. Bak henne fant hun hånden hans, og dro han med opp trappa. Der var det mindre og mindre mennesker. Det var noen som snakket med lav stemme, mens andre satt og drakk. Lyden nedenfra ble mer og mer borte.

Med et grep om t-skjorta hans, dro hun han inntil seg; han kysset halsen hennes, mens hun kjente etter et dørhåndtak. Da de endelig var inne, låste hun den igjen.

De plukket opp rett hvor de hadde begynt utenfor, og han la munnen sin på hennes. Han nådde under kjolen hennes, og til hans store overraskelse var det ingen truse der. Et stønn forlot han, idet han beveget en finger inn i henne; sakte først.

Kroppen hennes begynte å skjelve av berøringen.
Følelsen av at han beveget fingeren
inn og ut av henne, var helt fantastisk.
Hun kunne ikke få nok.

Hun plasserte en hånd på bakhodet hans for å dra han ned mot henne; for så å bevege leppene nedover halsen hans. Da hun lot tungen gå over det røde, kjente hun en smak av jordbær på tunga. Da hun nådde munnen hans, beveget de seg sultent om hverandre.

Fingeren som beveget seg inn og ut av henne, kom i selskap med en til. Der kjente han hvor varm og våt hun var. Hun stoppet å kysse han for å stønne, men han fortsatte å bevege leppene sine over hennes. Han ville fylle munnen sin med stønnene hennes. Fingrene hans gjorde en bue, og hun kjente bena bli ustødig. Brystet hennes hevet seg konstant opp og ned, og rommet føltes plutselig altfor varmt.

Kjolen hennes måtte åpnes bak på ryggen, og hun nådde rundt og åpnet den. Den falt nedover kroppen hennes, for så å stoppe på hånden hans. Den fortsatte å bevege seg inne i henne, og hun begynte å suge på underleppen; og ventet på at han skulle ta hånden bort fra henne. I det øyeblikket de fikk øyekontakt igjen, tok han fingrene ut av henne, og kjolen falt ned på gulvet. Kappen lå fortsatt rundt skuldrene hennes.

Han flyttet øynene nedover kroppen hennes, og lot en hånd holde rundt en av puppene hennes. Øynene hans glitret av lyst. Det var hennes tur til å fjerne klærne hans. Og hun brukte god tid på det også.

 «Lukk øynene dine,» sa hun, mens hun beveget hånden foran dem. «Hold dem lukket.»

Han stod helt stille, øynene lukket. Hun tok hånden bort og tok begge hendene under t-skjorta hans så hun kunne kjenne den varme huden under, før hun skulle ha den av. Hun lot fingertuppene sveve fra brystet hans til beltet. Der tok hun et godt tak og dro i det. Hardt. Hun åpnet beltet og tok tak i buksekanten og dro den ned.

Pikken hans spratt opp mot magen hans idet buksa forsvant.

«Hmm,» sa hun, da hun merket at han heller ikke brukte noe undertøy. «Hyggelig overraskelse.» Han var på tur til å svare, så hun tok en finger på munnen hans og sa, «Shh.»

Deretter lente hun seg ned og tok beltet av buksa, og tok tak i t-skjorten som lå like ved siden av. Hun gikk bak han og tok forsiktig rundt håndleddene hans og nyttet beltet rundt dem. Da hun stod foran han igjen, så hun at han stod og smilte.

Hun tok tak i enden av beltet og guidet han bort til senga. Der fortsatte hun med å knyte t-skjorta hans over øynene hans. «Ikke noe juks,» hvisket hun.

Hele henne verket etter å kjenne kroppen hans over hennes. Hun så på han fra topp til tå, og tok innover seg hvor absolutt deilig han så ut. Hadde hun nådd ut og kjent på han, hadde hun ikke klart å stoppe.

Med tanke på at han ikke kunne se henne, bestemte hun seg for å dytte han lett ned på senga. Der plasserte han seg midt på senga. Hun krabbet oppå han, og begynte å bevege skrittet sitt mot hans. Deretter nådde hun under seg for å plassere pikken hans mot klitten hennes. Hun bevegde seg frem og tilbake, og hun fant en rytme som fikk det til å krible gjennom kroppen hennes.

Munnen hennes løp over hans med små forsiktige kyss. «Det føles så godt,» sa hun, og kysset han igjen. Og igjen. «Kanskje jeg skal komme og la deg bli her,» sa hun, og lot et stønn unnslippe henne. «Men du er heldig vi ikke er hjemme.» Hun kjente han smile mot leppene hennes, at pusten hans gikk fortere. Det fikk det til å pulsere fortere på klitten hennes.

Hun beveget en hånd nedover til niplene hans, der hun bevegde pekefingeren og tommelen frem og tilbake et par ganger. Der så hun at han trakk pusten dypt. Hun fortsatte der litt til, før hun lot hånden gli nedover magen hans og tok tak i pikken hans.

«Mhm,» sa hun idet hun tok pikken hans inn i seg selv. Der beveget hun seg selv opp og ned, før hun fant en rytme som fikk henne til å føle seg full og kroppen hennes bruste av nytelse.

Hun lente hendene på brystet hans og fokuserte på å massere klitten hennes, for så å sprette opp og ned med hoftene. Kappen plasserte hun bak seg og kjente med tungen på de falske hoggtennene.

Det begynte å bli for varmt til å ha kappen på,
men hun ville ikke ta den av.

Deretter satte hun seg helt opp og kjente hvor tomt det ble da han ble borte. Hun bet seg selv i underleppen og krabbet oppover kroppen hans. «Jeg vil at du skal spise meg som om det er ditt siste måltid,» sa hun og lot fingertuppen sveve over kroppen hans til hun nådde nakken hans. Han lot tungen gli over leppene sine til svar, og hun plasserte seg over munnen hans.

Hun tok hånden sin i håret hans og grep tak i det og presset seg selv oppå munnen hans. Hun kjente at tungen hans bevegde seg over klitten hennes, og hun begynte å bevege seg rolig frem og tilbake. Hodet hennes datt bakover og hun stønnet. Det var så utrolig deilig. Før hun nådde over kanten, la hun seg ned ved siden av han, og tok forsiktig tak i armen hans, der hun førte han mot henne igjen. Denne gangen ville hun ha han inne i seg selv igjen.

En pute ble plassert under rumpa hennes, og det gikk kriblinger igjennom henne da hun kjente han fylle henne opp. Han stod oppreist på kne, og siden han ikke kunne lene seg på armene, som var fastbundet, prøvde han å holde balansen der han stod.

Hun tok tak i dyna under seg og lot den andre finne klitorisen. «Ja, ja, ja,» gjentok hun mens hun lot orgasmen spre seg gjennom kroppen hennes. Det gikk rykninger gjennom hånden hennes, og hun fant fort frem til virkeligheten igjen. Hun var egentlig altfor sensitiv til å fortsette, men samtidig ville hun ha mer.

«Legg deg,» kommanderte hun og følte kappen dra henne i halsen da hun satte seg opp for fort. Det banket i klitten hennes da hun ble halvkvalt og smilte for seg selv.

Det å se han ligge der, at hun var fri til å gjøre hva enn hun ville med han, var noe av det deiligste hun hadde sett. Ikke kunne han se, eller røre seg – han fikk ikke engang lov til å snakke. Mens hun beundret han, så hun pikken som lå oppå magen hans, hard og klar. Hun krabbet bort til han og tok bena på hver sin side av han.

«Knull meg,» sa hun og tok han inn igjen.

Han trakk pusten dypt, for så å stønne. Hoftene hans bevegde seg opp der han møtte henne. Hun lente seg ned og druknet stønnene hans med munnen sin. Han fortsatte med å støte seg selv inn i henne, fortere og fortere. Da hun lukket øynene kunne hun se stjerner bevege seg bak øyelokkene. Han økte tempo, og jagde sin egen orgasme. Hun kunne se på ansiktet hans at han var nærme. Med et siste støt, ble kroppen hans stille og hun satte seg helt inntil han der hun kjente han komme.

«Flink gutt,» hvisket hun, etter at hun fjernet t-skjorten og beltet. Hun ga han et kyss på munnen og la seg ved siden av han, og tok kappen rundt dem begge.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: