Utro nabo - ikke like angrende lengre - del 3

«Hun gikk bak meg og klemte de deilige brystene sin mot meg… Nå må du være snill gutt, sa hun og holdt armene bak stolryggen - klikk sa det… Håndjern! »

Ny dag og nye muligheter. Med dagen i går ferskt i minne våknet jeg med tidenes morgenbrød - den siste uken har gått fra null sex til mye! Hanne nabo er en levende, frekk og kreativ sjel som har vært innestengt lenge - i går hadde hun satt håndjern på seg selv og i dag gleder jeg meg til nytt besøk.

Når jeg åpner messenger, gliser hun til meg og har skrevet - ikke dusj - bare kom ned når du er klar. Meldingen var sendt for 15 minutter siden - pulsen steg brått og jeg pusset tenner og hoppet i shorts & t-shirt. Døren vår åpen og jeg låste den bak meg…

Jeg hørte at dusjen rant og tok av meg klærne mens gikk innover i leiligheten. På badegulvet satt Hanne med et godt glis, barberhøvel og skum. Så godt du kom, sa hun med et deilig smil - du må ta resten. Hun var deilig naken og nøt synet av pikken min som stod i stram giv akt. Hun la seg på rygg og skrevde beina og trakk dem bakover - ta resten og det skal være glatt, gliste hun igjen. Jeg tok litt skum og smurte henne på innside av lår og rumpe - nøye strøk jeg høvelen og hun stønnet at hun elsker å vise meg alt. Nå er det din tur, sa hun når jeg var ferdig mellom skinkene og mellomkjøttet - Jeg gliste og stilte meg opp - ta alt du vil, sa jeg.

Hanne var nøye og veldig flink - pikk & baller mistet håret og hun kommanderte meg på alle 4 - nå skal rumpa di bli glatt og fin! Hun berørte pikken minst mulig og sa lurt at du skal få alt du vil i dag. Hun ledet meg inn i dusjen og lot vannet vaske oss, dusjhodet som kunne løses ble flittig brukt foran og bak - det var deilig å kjenne.

Inn i stuen bar det etterpå - hun viste meg til glassbordet og ba meg sitte ned på en lenestol. Hun gikk bak meg og klemte de deilige brystene sin mot meg… Nå må du være snill gutt, sa hun og holdt armene bak stolryggen - klikk sa det… Håndjern! Hanne lo - ja nå kan du lure hva jeg skal gjøre med deg! Hun tok på blindfold og jeg kunne høre at pulsen hennes steg - puste tyngre og stønne... Hun slikket seg nedover fra hals til kne og tilbake… Kuken blåste hun på og slikket den rolig rundt skaftet.

Jeg hørte at hun fingret seg selv
og plutselig kom det en summelyd som var kjent…
Buttpluggen…

Liker du å tenke på hva jeg gjør som du ikke kan se, sa hun… Jeg stønnet - se pikken min - klart jeg gjør! Hun vippet lenestolen bakover og tok kuken i munnen, det var deilig frekt å bli sugd uten å se, bare kjenne. Hun byttet stilling, skrevde over og satte fitta si mot fjeset mitt! Det var deilig vått og glatt! Jeg måtte strekke hals og tunge først, men Hanne hjalp til å plassere tungen der hun ville ha den... Rundt fitteåpningen først, hun fingret seg og jeg slikket henne bakover... åå jaaa mmmmm jaaa, stønnet Hanne når jeg lekte rundt det bakre hullet.

Hun skalv og peste litt før buttpluggen byttet plass med tungen.
Hanne stønnet og skalv…
Med tungen min kunne jeg kjenne de deilige ilingene…

Hanne kom og det var ikke uten lyd i dag! Jeg skal ha den deilige pikken din helt til bunns! Hanne satte seg ned på meg - det var vått og glatt- kuken var mer enn klar og det var med nød og neppe at jeg ikke sprutet alt inni henne med en gang! Her var det å tenke på andre ting med bind foran øynene! Men det var ikke uten anstrengelse da Hanne hadde deilige trekninger i musa si enda.

Hun presset seg helt inn og holdt seg fast og bet meg i ører og hals… Du skal sprute meg i munnen... Ikke før… Hun klemte fitta rundt kuken og trakk seg av... Ny lyd- og stønning… Hun holdt hånden min mot en grov dildo og jeg kunne bare se for meg synet... Lyden av fittesafter og lyd når hun tredde seg på var fantastisk. Hun peste og det var urytmisk, stønnende sa hun... Nå - nå skal du få kjenne på noe nytt.

Ny lyd! Det var ikke ventet at hun løftet beina mine bakover og slikket grådig på ballene og ja mitt nybarberte rumpehull! Hun slikket og småbet før hun styrte pluggen inn og sugde pikken hardt…

Jeg har aldri noensinne kommet så hardt og så mye!

Hanne tok imot og lot spruten renne ut av munnen og nedover magen min.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: