Trekant med ung og mørk

«Jeg satte meg i den andre sofaen og fulgte med disse to kåte damene (...) stønningen deres gjorde at jeg tok meg selv i å stå og runke den harde kuken min»

Anja og jeg hadde blitt kjent på en nettside der sex var tema, og fordi vi begge er bifile ble det raskt en isbryter. Når vi i tillegg bor i samme by, så førtes vi raskt sammen. Anja er veldig leken og åpen for alt som er godt og gøy, og sammen har vi vært med på både private og arrangerte sammenkomster med alt fra 3 til 25-30 stykker til stede. Noe har vært himmelsk å være med på, mens annet har vært så som så. Men stort sett har vi det alltid godt på en eller flere måter.

I det siste har vi utforsket litt forskjellige ting. Og der hver av oss har påtatt oss ansvar for en setting, enten avtalt på forhånd eller totalt overraskende på den andre. Disse møtene har ofte blitt til de deiligste opplevelsene. Denne gangen skulle Anja stå for regien, og jeg skulle bare møte opp hos henne kl. 19. Vi er begge i 40-årene, og har for det meste møtt andre fra vår alder og oppover.

Anja hadde i en tid snakket om at hun ville prøve en ung jente,
gjerne alene, men også sammen med meg.

Det eneste jeg satte som krav var at jenta ikke skulle være mindreårig, og at hun definitivt ikke skulle være tvunget til noe. Vi er egentlig veldig enig om dette fra før, så Anja forsikret meg om at om det skulle skje, skulle det være slik. Jeg møtte opp hos Anja kl. 19, og gikk rett inn døren som jeg pleide. Jeg hørte kvinnestemmer fra stua og bråket litt da jeg tok av meg, så de skulle vite at jeg kom. Da jeg hadde plassert sko og jakke og snudde meg, stod Anja der i døråpningen. I en sexy rød kjole, delvis gjennomsiktig, og så vidt jeg så, hadde hun ingenting under. Hun smilte det største smilet jeg hadde sett. Kysset meg og hvisket: –Dette kommer til å bli «all time high». Jeg smilte tilbake, og svarte at jeg gledet meg.

Da vi kom inn i stua, satt det en ganske liten skikkelse i sofaen med ryggen mot oss, men det sorte lange håret vitnet om at her var det en eksotisk liten sak på besøk. Og ganske riktig. En liten mørkhudet og mørkhåret skjønnhet reiste seg, smilte med kritthvite tenner og gav meg en god klem. Jeg heter Inue, sa hun. Kommer opprinnelig fra Liberia, og er 23 år. Jeg fryktet hun var 15 eller noe, for hun var så liten, vever og så mye yngre ut. Sannsynligvis ikke mer enn 1,50 høy, og dermed sikkert noen og 40 kilo. Hun hadde små eller egentlig ingen bryster, men store fyldige lepper. Hun snakket flytende norsk, så var sikkert kommet hit tidlig?

Vi satte oss ned og Anja tok ordet. Jeg fikk kontakt med Inue på nettsiden vi bruker, og vi møttes på tirsdag på kafeen på senteret. Vi ble fort enig om å treffes i dag, og det var Inue som helst ville at du også skulle komme. Og selvfølgelig ville jeg også det. Inue har for det meste vært sammen med gutter, men har også utforsket med noen jenter. Hun har ikke kost seg med noen over 30, så vi blir jo "oldinger" for henne.

Inue avbrøt henne: Jeg drømmer veldig mye om å kose meg med voksne, både damer og menn, og var derfor begynt å søke etter dette. Heldigvis for meg kom jeg raskt i kontakt med Anja, og ville veldig gjerne bli kjent med henne og med dere. Jeg svarte at jeg var glad for at hun likte Anja, og håpet at jeg skulle ordne det slik at hun likte meg også. Inue svarte raskt at ut fra alt Anja hadde fortalt om meg, så var hun ikke bekymret.

Jeg var litt nysgjerrig på hva Anja hadde sagt, men fikk ikke sjansen til å spørre. For Anja tok igjen kontroll, og ba Inue kommer bort i vår sofa, og sette seg mellom oss. Hun reiste seg og smilte igjen. Hun var utrolig søt og virket veldig rolig og trygg. Kom bort til oss, og kysset først Anja på munnen, så meg, før hun satt seg ned. Tett inntil oss.

– Nå, sa Anja til meg, kyss de deilige leppene hennes!

Jeg snudde meg, la en hånd på låret hennes, bøyde meg over henne og lot leppene mine møte hennes. Inue lukket øynene, åpnet munnen sin og jeg lot tunga mi gli inn i møte med hennes tunge. Jeg merket fort at hun virkelig elsket å kysse. Dette var virkelig lidenskap. Jeg følte at Anja også ville kysse henne, så jeg trakk meg litt tilbake.

Nå så jeg at Anja hadde fjernet kjolen sin,
og satt naken ved siden av Inue.

Det hadde allerede utviklet seg en ståpikk i trusa mi, og nå kjente jeg den banket enda mer. Anja ba Inue sette seg på fanget hennes. Hun skrevet over lårene til Anja, og satt seg fjes mot fjes. Det korte skjørtet hennes gled litt opp og Inue pekte bak. Det var en glidelås der, og jeg dro den selvsagt ned, fjernet skjørtet og en rød stringtruse kom til syne. Veldig sexy og svært pirrende.

Damene satt nå og råklinte, og jeg bare så på en stund. Anja pekte mot toppen til Inue etter en stund, og jeg reiste meg og dro den over hodet hennes. De måtte da avbryte tungeleken, og Inue satt slik at underlivet mitt kun var rundt 20 cm fra fjeset hennes. – Mmmm, det er nå noen som liker det den ser her da! Hun tok den lille hånden sin utenpå buksa mi, og strøk over pikken som lå fint mot venstre. Anja svarte raskt at det pleide ALDRI å være noe problem. Jeg lurte litt på om jeg skulle fjerne buksa og skjorta jeg også, men avventet da Anja la seg ned i sofaen og dro Inue over seg.

De begynte å kline på nytt, og nå var det også hender som vandret.

Jeg valgte nå likevel å kle av meg, men damene var så opptatt av hverandre at de ikke registrerte dette. Uansett var det deilig å la pikken få slippe fri, så jeg satte meg i den andre sofaen og fulgte med disse to kåte damene. Inue strøk gjennom Anjas lange rødbrune hår, mens Anjas hender mest knep på Inues lille rumpe.

Etter en stund beveget Anja fjeset nedover mot brystet til Inue, og hun var som sagt ganske flat, men hadde noen ganske store vorter, som nå var skikkelig hovne og kåte. De så mest ut som moreller. Mørkerøde og saftige. Og det var deilig å se dem én etter én forsvinne inn mellom Anjas lepper. Inue satt nå overskrevs over Anja, med hodet bakover og øynene igjen. Mens hun hadde tatt et fast grep i bakhodet på Anja, og presset hodet hennes mot brystvortene sine. Det var helt nydelig å se på.

Jeg satt bakoverlent i sofaen, med pikken stående rett opp i luften. Jeg la en hånd ned på pungen, med tommel og pekefinger rundt roten. Og virkelig nøt synet. Nå hadde Anja lagt seg bakover, og det var Inues tur til å gi Anjas pupper litt service. Hennes bryster er middels store og ganske faste, med noen forholdsvis små vorter som blir knallharde. Og veldig følsomme. Så bare når Inue tok dem mellom fingrene sine, så stønnet Anja høyt. Jeg hadde jo opplevd dette mange ganger, og visst hva som kom når hun bøyde seg ned og kysset, slikket og sugde på dem.

– Åhhhh, jaaaa, så deeeeilig! Ååååh så kåt jeg er!

Jeg kunne forestille meg hvor våt hun var i skrittet nå, for også det hadde jeg jo vært med på mange ganger. Uttrykket "det renner av henne" hadde fått nye dimensjoner etter at jeg ble kjent med Anja. Nå var begge to kjempekåte. Vel, alle tre, selvfølgelig. Men jeg bare nøt synet av disse to kåte kroppene, og det var så pirrende å se den svarte huden til Inue mot Anjas lyse. Anja ba Inue snu seg. Og i samme bevegelsen forsvant også den røde stringen hennes, og idet hun satte seg over brystene til Anja, med fjeset ned mot underlivet hennes, fikk jeg et glimt av fitta hennes. Og det var overraskende å se hvor store og svulmende de var.

Jeg reiste meg opp, slik at jeg fikk bedre innsyn. Og igjen: FOR en deilig fitte! Den åpnet seg av seg selv. Leppene var svarte på utsiden, men knallrøde inni og fitta var søkkvåt. Jeg fikk nyte dette synet noen sekunder. Før Anja rett og slett gapte over hele fitta hennes. Og Inue hadde gjort det samme nedi skrevet til Anja.

Herregud, for et deilig syn!
Og det var også fantastisk å se og høre nytelsen deres.

Som sagt var Anja høylytt, men det var jammen Inue også. Og stønningen deres gjorde at jeg tok meg selv i å stå og runke den harde kuken min. – Ååååå, så deilig fitte du har, skrek Anja. – Duuuu oooogsåååå, svarte Inue. Jeg visste at når Anja var så kåt som nå, ville hun komme raskt og kraftig, og flere ganger. Så uvisst av om det var sekunder eller kanskje et minutt, så knøt Anja underlivet og stønnet høyere. Det kunne se ut som at Inue også var på vei mot orgasme. Og det fikk jeg rett i. For plutselig lå de to kroppene og ristet og buktet seg, som to slanger i parringslek. Med fjesene borret ned i fitta til hverandre.

Stønningen og pustingen fikk ikke det store utløpet, fordi de samtidig som orgasmene herjet var opptatt av å fortsette sin slikking og suging av hverandres klitoriser og fittehull. Da de etter hvert roet seg, etter minst 3-4 orgasmer hver, tok jeg meg selv i å være nær egen orgasme, og slapp taket av pikken. De så på meg begge to, og smilte. Begge med fjesene fulle av safter.

– Wow, sa jeg, dette var den heftigste 69 jeg noen gang har sett, inklusiv på film. Jentene lo og kysset hverandre. Nå satt de ved siden av hverandre, og Anja nikket meg nærmere. – På tide at du får noe også nå, Petter, sa hun. – Vær så god Inue. Jeg stod nå foran dem, og Inue var ikke sen å be. De svære leppene på den lille munnen gapte over kukhodet. Åååå, for en deilig følelse.

Jeg kjente munnen lukke seg, og leppene på en måte brette seg videre oppover pikken. Inue lukket øynene og lot pikken gli ut og inn av munnen, mens jeg kjente tungespissen på undersiden. Hun gikk over til å "tungekysse" med pikken min. Og det var vidunderlig deilig.

Etter en stund kjente jeg en hånd langs roten og fremover på kuken.
Det var Anjas hånd som begynte å runke meg.

Jeg lukket øynene og senket skuldrene og tenkte at nå er deres største mål å få meg til å sprute, og at JEG ikke skulle ødelegge for det. Så jeg nøt behandlingen og kjente at jeg nærmet meg. Pustet nok kjempetungt, og hørte meg selv stønne. Jeg hørte Anjas stemme: – Kom igjen! Sug i deg all den deilige kremen hans. Og jeg kjente henne runke meg hardere, mens Inue gjorde sitt ytterste med kukhodet for at sæden min skulle pumpe inn i munnen hennes. – Nåååååååå kooooooooommeeeer jeeeeeeg! Jeg kjente det knøt seg i pungen og hele underlivet, og fremover pikken. Til jeg slapp opp anspentheten og kjente at spermen slapp løs. Fort fremover pikken og i munnen til Inue.

Hun lot tunga leke med kukhodet mens det fremdeles pumpet sæd ut, som da traff henne på kinnet og i fjeset. Det ble bare enda mer pirrende å se min hvite saft treffe hennes svarte hud og røde lepper. Men aller mest lukket jeg bare øynene og kjente det svimlet litt. Anja fortsatte å runke frem de siste dråpene, til jeg kjente ømheten i pikken og måtte be henne stoppe. Det som så skjedde var nesten like deilig som selve orgasmen min. Nemlig at de to damene begynte å kysse og kline med spermen min.

Anja slikket Inue på kinnet og nesen, før de satt og råklinte med mine salte, varme safter. Etter en stund satt begge og så på meg, geipet til meg med sæd i munnen, og svelget ned på likt. Så smilte de begge to. – Som jeg fortalte, sa Anja, Petter kom til å elske dette. – Ja, det forstår jeg virkelig nå, svarte Inue. Og for en deilig pikk og nydelig sprut. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Og FOR en fortsettelse det ble. Kvelden, natten og helgen ble helt magisk. For ikke å snakke om nye helger og kvelder i fremtiden. Inue kaller seg fremdeles bare for dukken vår.

Kjæl Kosesen

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene: