Tidenes høstferie | Kondomeriet

Tidenes høstferie

«Nå lå de på gresset. Den deilige kroppen til Chanel satt plutselig oppå Isaac sin (...) «Gjør det noe om vi blir med eller» sier kornelia, og hiver seg inn i duoen»

Det er høst, og høstvinden bærer en frisk og god duft av våte blader og sjø. Fire kollegaer har planlagt å dra på telttur sammen denne høsten, da de nylig ble kjent i våres. Isaac, Chanel, Kornelia og Oscar har leid en Van for ferien og er på god vei allerede oppover. Destinasjonen er Seljord. På veien tar de en pause på en bensinstasjon for å slå lens og kjøpe seg noe mat.

Isaac har lenge fantasert om Chanel og den fine hourglass-fasongen hennes. Og nå som hun har hatt hele sommeren på å få glød i kinnene, og latt håret gro, klarer han ikke trekke øynene vekk fra henne. Det svarte håret hennes svaier frem og tilbake over den fyldige rompa. Hun snur seg og ser seg om, Isaac tar seg sammen fort og møter blikket hennes. «Kommer du?» spør hun og smiler blidt. Isaac klarer ikke slutte å fantasere om henne, han svarer at han kommer og rasker på, mens han tenker «gjerne inni deg».

De går sammen inn på bensinstasjonen der de møter Oscar og Kornelia. De kjøper krem og kakao, og telys, det var det eneste de manglet på pakkelisten. Chanel går rett til disken og bestiller en grillpølse. Oscar tar et sprang bort til Chanel og hiver på en pose med smultringer han ikke klarte å motstå. Kornelia ser bort på Isaac og flirer litt. «Store planer for natten?» sier hun og smiler bredt. Isaac rødmer. Han står med en pakke kondomer i hendene. Han frosker til. Kornelia går bort til han og hvisker han varmt i øret «jenter foretrekker uten». Så smiler hun og går bort til de andre.

Tilbake i vanen sitter Chanel og Oscar i forsetene. Isaac er fremdeles litt flau, og Kornelia sover. Det er ikke lenge til de er fremme. Isaac sitter bak Oscar og har perfekt sikt til å se Cornelia leke med pølsen hun kjøpte. Hun hadde dunket den i ketchup, og slikket det av, det gikk helt i slowmo for Isaac, synet av henne suge og slikke på grillpølsa gjorde han helt spinnvill og han kjente det vokse i buksa.

Han griper tak i førersetet og sier «Oscar! Stopp bilen jeg må pisse». Bilen stopper. Chanel snur seg i det Isaac åpner døra og ser et glimt av en stor benner i buksa hans. Hun smiler lurt og snur seg tilbake i setet sitt. Hun kjenner det kiler i underlivet så hun setter seg på kanten på setet og beveger seg smått for å stimulere.

Når Oscar starter bilen igjen, kjenner hun det vibrere smått i setet og hun begynner å le deilig. Guttene skjønner ikke helt hvorfor hun ler, men Kornelia forstår veldig godt hva som skjer og spør om de kan bytte sete ved neste mulighet. Oscar kjører inn på en grusvei og stopper bilen. Isaac går for å «slå lens» igjen. Han har vært hard ganske lenge nå, han klarer ikke roe seg ned. Hele bilturen har han sett stringen til Chanel bue seg over den deilige rumpa hennes, hun har på tights som blir transparent når man bøyer eller setter seg.

Chanel blir med Isaac for å tisse, og Kornelia setter seg ytterst på setet foran. Oscar syns det er litt merkelig, men han spør ikke. Chanel og Isaac går utover en sti i gresset mot en skogkant, der Chanel setter seg ned for å tisse. Isaac klarer ikke la vær å se på, den nakne solbrune rumpa hennes. Han kjenner han blir sprengt snart om han ikke får gjort noe, så han går lenger unna og steller seg mot skogen og drar ned glidelåsen, og boxeren. Han ser seg om for å se om det er klart. Han har dårlig tid.

Han tar de store hendene sine rundt pikken, og starter sakte for så å jobbe fortere og hardere. Isaac kjenner det bli varmere, og han begynte å stønne lavt. Trykket var så hardt og deilig. Han kjente verden svinne og glemte tiden helt. Plutselig kjente han et pust i nakken. «Hei er du ferdig snart» hvisket en stemme lett. Han snudde hodet fort. Chanel sto bak han. Han stresset med smekken, men pikken var for hard. Han fikk ikke opp bokser eller glidelås. «Hva faen gjør jeg nå! Jeg kan ikke bare stå her» tenkte han «eeeh ja snart» sa han «hva faen sa jeg det for, jeg har stått her lenge nå!» tenkte han. Chanel går nærmere og ser over skulderen hans. «Åja, du er opptatt ja» sa hun og flirte. «Trenger du hjelp?» sa hun og smilte lett.

Isaac frosker til og rødmet, han klarte ikke si noe men ville så gjerne. Men han trengte ikke si noe, før han visste ordet av det sto hun framfor han med begge hendene på kølla hans. Han klamret seg fast og grep tak i rompa hennes. «Aaaaah» han stønnet høylytt.

Han hadde aldri vært så tent før.
Hun var så sinnsykt flink.
Han hadde aldri opplevd noe bedre.

Han griper tak i håret hennes. Og kysser henne på halsen, og begynte å suge på brystene hennes. Han dyttet henne inntil seg, og kjente de stive niplene hennes presse mot seg. De sto uten klær nå. Han dyttet henne ned på kne i det våte gresset, og dro håret hennes bakover. «tør du dette, frøken» sa han lurt og så ned på de store blå øynene hennes. «Ja jeg tør. Daddy» hun åpnet munnen og lot sikkelet hennes gli nedover den store kølla hans. De store leppene hennes skle nedover mot skaftet og opp mot hodet, i gode kontrollerte deilige bevegelser. «Aaah du er så deilig», «ååå fy faen» stønnet han. Om og om igjen.

Nå lå de på gresset. Den deilige kroppen til Chanel satt plutselig oppå Isaac sin. De kjørte uten kondom, sånn som Kornelia hadde sagt. Chanel stønnet og tenker seg. Hun klarte nesten ikke bevege seg pappa han lenger. Det rant nedover innersiden av lårene på begge to. Deilig og vått. «Snu deg, snu deg!» stønner Isaac. Chanel snur seg, så de står i doggy. Isaac tar tak i håret hennes og drar i det til hun stønner ukontrollert og vilt! Han kjenner henne squirte og det blir jævlig varmt.

«Jeg kommer! Jeg kommer» brøler han vilt og jobber fortere, hun stønner vilt og vrir seg i det våte gresset.

Det blir roligere og han jobber sakte mens han puster tungt. «Fy faen, aaah» sier han lavt. «Det er den beste sexen jeg har hatt» han smiler lurt og ser på det våte deilige kroppen hennes. Hun ligger på magen i gresset med rompa i lufta, og cummet siler ut og nedover de deilige lårene hennes. Han smiler lurt igjen og ser etter om hun har det bra, hun smiler og ser tilbake på han. Han stryker henne oppover ryggen og griper tak i håret hennes.

«Liker du det?» hvisker han rolig med den mørke stemmen sin. Hun stønner. «Si meg, hva vil du jeg skal gjøre nå» brummer han og smiler. Hun stønner igjen. Han lener seg inn og ned mot leggene hennes, og kysser henne på leggene. «Liker du det» sier han rolig. «Aaah, jaa» svarer hun lavt, «Fortsett, fortsett». «Rolig nå baby» svarer han «du kan ikke få alt med en gang». Så drar han tak i håret hennes og slikker sensuelt oppover lårene hennes.

Hun står fremdeles i doggy, men denne gangen med hendene bak ryggen med et belte. «Fuck me Harder daddy!» skriker hun vilt. «Aha, der aaa, jaa». Han slikker henne og penetrerer henne med de store fingrene sine samtidig. Hun stønner og rister der hun står helt uten kontroll. Isaac griper tak i hoften hennes og dunker seg inn i fitta hennes med den store pikken sin. Hun er så trang og deilig, han kjenner det drar sykt digg over pikken når han går inn og ut av henne og klarer ikke la vær å jobbe fortere.

Hun skriker vilt og intenst og han blir bare hardere og hardere. Han griper tak i de store puppene hennes og drar henne mot seg i vill fart mens de holder på. Plutselig lenger borte hører de Oscar og Kornelia komme gående. De stresser men gir fulle faen samtidig, det her er det beste de har opplevd begge noen gang.

«Gjør det noe om vi blir med eller»
sier kornelia, og hiver seg inn i duoen.

Hun begynner intenst å rimme Isaac, før hun begynner å bli slikket av Chanel. Chanel og Kornelia kaster ut Isaac når han kommer og skal ha et eget lite show for guttene. Chanel steller seg på alle fire over kornelia, i 69 posisjon, og de begynner intenst å slikke og fingre hverandre, Chanel er skikkelig våt så det renner ned på de deilige puppene til Kornelia, guttene sikler mens de stirrer på jentene. Oscar klarer ikke dy seg og hopper inni. Mens Kornelia slikker Chanel så slikker han Kornelia. Nå vil Isaac være med også og blir sugd av chanel.

Kornelia og Chanel stønner og spruter på guttene mens de ligger med hver sin gutt. Isaac stønner høylytt og griper tak i puppene til Chanel og trekker ut pikken rett før han kommer på brystene hennes. Oscar jobber hardere og hardere før han til slutt kommer og, inni Kornelia. Alle fire hadde tidenes start på en jævlig god høstferie, med tidenes sex hver kveld før de la seg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Les en av disse populære erotiske novellene: