SOLOppgang i senga

«Det hender at jeg må kose meg litt alene når ikke Tore er til stede (...) Kanskje han selv står akkurat nå å onanerer i dusjen»

Jeg våkner av sola som sniker seg inn mellom gardinene på rommet. Det er mandag og første dagen av sommerferien. Endelig noen rolige, late uker. Jeg hører at Tore er i dusjen. Tenker på kvelden før… blir slikket til orgasme før vi legger oss til å sove, kan ikke bli bedre. Tore er en fantastisk deilig ektemann, og etter 6 år som gift, vet vi hva vi liker.

Jeg ligger naken under dyna, og kjenner litt på meg selv. Hånden glir over brystet og jeg kniper litt i vorten. Pirrer litt.Den andre hånden beveger seg ned mot fitta. Kjenner litt forsiktig… hører etter… han dusjer fortsatt.

Det hender at jeg må kose meg litt alene
når ikke Tore er til stede.

Han vet nok ikke det, jeg har i hvert fall ikke sagt til han at jeg onanerer alene. Kanskje han selv står akkurat nå å onanerer i dusjen. Fingrene mine sirkulerer over klitoris. Jeg er våt. En finger glir inn i fitta. Jeg øker hastigheten... to fingre inn og tommelen på klitoris. Brystvortene mine er store og stive. Jeg tar meg selv i å stønne, og må igjen høre etter om dusjen står på... ja. Jeg fortsetter å stimulere meg selv, kjenner det sitrer i hele kroppen.

Jeg snur meg over og finner fram vibratoren som Tore kjøpte til meg en gang vi var innom Kondomeriet. Denne bruker vi ofte når vi har sex. Han vet heller ikke at jeg sniker til meg denne, alene ved behov. Jeg blir varm og kaster dyna til side. Jeg holder vibratoren på klitoris mens et par fingre glir inni fitta.

Øynene er lukket, lav during fra vibratoren…deilig.
Jeg merker at jeg nærmer meg, stønner og vrir på meg.

Slikker fingrene som glinser av mine safter. Vibratoren jobber fantastisk. Jeg må komme, jeg stønner… jeg kommer i en fantastisk orgasme. Hele kroppen rister kraftig mens jeg kniper sammen lårene for å nyte siste sitringene i underlivet. Jeg slår av vibratoren og ligger utslått på sengen.

Var det deilig? hører jeg plutselig fra døra mot badet.

Jeg skvetter til, og der står Tore med håndkleet i den ene hånda og kuken i den andre, stiv og opphisset. Det er det vakreste, mest sexy og opphissende jeg noensinne har sett, sier han, før jeg rekker å tenke... Har du stått der lenge? spør jeg, litt brydd. Lenge nok til å nyte det.

Så kom her å runk for meg da, forlanger jeg. Han er ikke vanskelig å be.. Setter seg på kne mellom bena mine og onanerer kuken sin. Det tar ikke lang tid før han sender spermen sin over brystene, magen og fitta mi. Jeg stryker spermen utover brystene med fingrene mine og inn i fitta, før jeg slikker de rene. "Jeg tror du må dusje en gang til" sier jeg, og tar han med meg på badet.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: