Rent mel i posen

"Han puster og snuser seg sakte nedover den flate magen hennes og hører henne puste like tungt som ham selv. Tungespissen glir ned mot der han tror hårgrensen skal begynne. Men hun er helt glatt, og veldig våt..."

Hun hadde akkurat avsluttet et langt arbeidsforhold og var på utkikk etter et sted som kunne passe hennes noe kresne krav. Ved en tilfeldighet fikk hun øye på en utlysning på sosiale medier, og på hugget som hun var tok hun kontrollen og ringte sjefen selv. De fikk god kontakt og ble enige om å møtes face to face for en uhøytidelig prat. Han åpner døra med et bredt smil og et melete forkle. Hun kan ikke annet enn å smile tilbake, spent på hvem denne fine høye mannen kunne være. Herregud, tenker hun. Som jeg babler ivei.

Er det fordi han er så kjekk, eller er jeg bare nervøs?

Nei, ingen nerver her. Dette er jo chill, null stress. Skal bare hilse på. Han setter seg ned og klapper på sofaen ved siden av seg. Hun smetter lydig på plass og setter seg på hendene som alltid blir kalde på denne årstiden. Han spør om hun fryser, og det stemmer jo. -Åssen vet du det? Blikket hans faller på brystet hennes hvor to harde nipler peker frem som to avslørende topper på genseren. Hun blir straks varm i kinna og han ler mykt. -Vent litt, så skal jeg hente en genser til deg. Jeg har alltid med et skift!

Han kommer tilbake med en utvasket genser som han trer sakte ned over hodet hennes. Så trekker han det lange håret hennes ut. -Jeg har gledet meg til du skulle komme! Det er litt ensomt å drive alene. Dagene blir så lange, og hvem skal jeg dele alle vitsene mine med? Han ser på henne med et intenst blått blikk og hun må konsentrere seg for å huske å puste. Før hun får tenkt seg om blir de enige om at hun skal starte samme dagen, og se om de kan «finne rytmen». Bare ordene får henne til å kjenne det blusse opp igjen. Hva feiler det meg, jeg er da ganske hardfør? Ta deg sammen!

Han kommer med et forkle og knytter det rundt livet hennes. Hun fniser og føler seg som en liten drittunge. Han ler også og drar henne med inn i bakeriet. Snart er de i gang, og finner denne rytmen han var ute etter. Det er varmt, og ekstragenseren blir fort byttet ut med singlet. Han kaster lange blikk på de sydenbrune armene hennes og er redd den høye pulsen høres over lyden av eltemaskinen. Og beina, da. Brune de også, hele veien opp til shortsen som har fått et tynt mellag. Han kommer bort og børster det av, nøye på å ikke havne i #me2-klemma.

Han er nærme nå, hun kjenner pusten hans i nakken.

Han tar et tak rundt livet hennes og løfter henne opp på benken. -Hva syns du, har du lyst til å jobbe sammen med en raring som meg? Hun kikker ned i øynene hans og svelger. Jobbe, ja. Og en god del mer på fritiden! Hun er glad for at tankene ikke slapp ut av munnen denne gangen, slik praten hadde sittet løst de siste timene. -Like barn og så videre! Svarer hun kjapt og legger hendene rundt ansiktet hans. Et lite øyeblikk lukker han øynene og nyter hudkontakten. Begges puls er godt over normalen, og den blir ikke lavere da lyset plutselig forsvinner mens høstens tordenskrall rister hele bygget.

Hun holder fortsatt rundt ham da han legger armene om henne og trekker henne inntil seg. -Ok? Spør han og kjenner at hun nikker. Han løsner på forkledet hennes og smyger en hånd på innsiden av singleten. Ingen stive nipler der, men en håndfull myk og varm hud. Han kjenner at pusten blir tyngre og at det begynner å skje noe under forkledet hans. Hun sitter rolig på benken og lytter til pusten hans. Trusa hennes kjennes fuktig ut og en underlig svulmende følelse fyller underlivet hennes. Herregud! Hva er det vi driver med? Første arbeidsdagen, og her står vi og puster i takt?

Hun dytter ham litt vekk og han lar hånden falle ned langs siden. -Du, sorry. Ble bare litt gira. Du og jeg, vi bare viber så bra! Sorry. Han henger med hodet og virker oppriktig lei seg. -Vi har jo noen hjemme begge to, og åssen blir det hvis vi tar skrittet fullt ut? Kollegaer liksom? Hun sukker og kjenner plutselig at samvittigheten tynger. -Skal vi bare gjøre en deal? Nyte det nå, og leve på minnene etterpå? Han tenker litt mens han trekker hånda gjennom håret hennes. -Ok. Vi gjør det, og uten å angre. Og du er ansatt uansett, jeg liker deg og vi skal jobbe sammen lenge! Hvor var vi?

De finner hverandres lepper i mørket og tungene
møtes for første, men også siste gang den ettermiddagen.

Varme kropper puster i takt og de tar seg god tid til å kle av hverandre plagg for plagg. Han kjenner huden hennes, varm og litt støvete av alt melet. Hun lukter shampo, kvinnelig svett men også noe mer. Han puster og snuser seg sakte nedover den flate magen hennes og hører henne puste like tungt som ham selv. Tungespissen glir ned mot der han tror hårgrensen skal begynne. Men hun er helt glatt, og veldig våt. Han kan ikke holde tilbake et stønn og smaker på henne denne ene gangen. Ubuden frukt må være den søteste av dem alle! Hun lar lårene falle og lar ham smake. En ukjent tunge som slikker og suger, og et par fingre som glir opp der det gjør så ekstra godt.

Hun strekker ut armen og tar tak rundt rumpeballen hans. Drar ham mot seg og finner den harde store. Han er også glatt, og hele skaftet er både hardt og silkemykt. Hun lar myke lepper berøre hodet og lar ham gli inn i den varme munnen. Han pulserer av energi og brummer lavt. -Du smaker så jævlig deilig! Han klarer ikke å la være å støte inn i munnen hennes, forsiktig, uten å fremkalle brekningesrefleksen. Samtidig suger han i seg det han kan av saftene hennes og merker at fingertuppene har funnet hennes magiske sted. Hun stønner høyere og han kjenner vibrasjonene i hodet der nede.

Hun rister i et høydepunkt han ikke har sett maken til mens hun spruter ut i orgasme.

Han trekker seg sakte ut av leppene hennes og lar henne hyle ut mens han styrer seg inn i den våteste musa han noen gang har sett i sitt kjønnsmodne liv. Han er stor, og støter forsiktig inn i fremmed territorium. Han kommer nesten helt inn og kjenner at hun møter ham. Sakte tar han henne og kjenner varmen og fuktigheten omslutte ham. Hele dagen har han gått og kjent på et pulserende lem, godt skjult av trang bukse og forkle.

Og her skjer det han trodde var uoppnåelig! Han tar tak om henne og snur henne over på magen. Holder om hoftebeina og trekker rompa opp så han kan støte inn mot den deilige runde enden. Nå kan han kjøre den helt inn til skaftet, og hører at hun er klar for mer! Han kjenner at det nærmer seg og hun merker at han er enda hardere og lengre enn før. Han brøler ut idet ladningen kommer og hun slipper seg løs i enda en orgasme.

Svette og andpustne faller de sammen og begynner å le, for plutselig er lyset kommet tilbake, og en elektriker står i døra mens han gnir seg over arbeidsbuksa. -Bare vipp av sikringen igjen, du. Vi fikser dette selv, sier bakeren og svøper sin endagsutkårede inn i den slitte genseren. -Møtet er ikke ferdig ennå. De knekker sammen i latter igjen og vet at det er flere timer igjen av dagen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: