Placid | Kondomeriet

Placid

«Jeg er litt ekshibisjonist, jeg blir stimulert av muligheten for å bli oppdaget, og enda bedre, hvis jeg blir oppdaget, om noen fremmede ser på.»

Jeg satt i en utendørs restaurant på Tenerife. Foran restauranten var det et fortau, og en av fordelene med å sitte der var å betrakte alle som gikk forbi. Jeg hadde et glass med hvitvin og nøt aftensolen. Jeg la ikke merke til henne med en gang. Det som gjorde meg oppmerksom var at hun leste restaurantens meny på fortauet.

Menyen var plassert på en pidestall, og for å lese den måtte hun stå på tå selv om hun ikke var spesielt liten. Hun var slank og så søt og litt barnslig ut i den stillingen. Jeg la også merke til at hun hadde en kort kjole med glidelås som gikk helt fra topp til bunn foran på kjolen. Det virket faktisk litt inviterende. Hun bestemte seg fort og valgte et ledig bord ved siden av mitt, men satte seg med ryggen mot fortauet. Merkelig, nesten alle valgte å se den andre veien. Det fortalte meg at hun trolig ikke ønsket kontakt med noen, hun ville være i fred.

Så la jeg merke til at hun ikke hadde noen smykker. Ingen ringer, ikke halskjede, ingen ting i ørene. Og hun hadde ikke noe make-up så vidt jeg kunne se. Hun så på en måte naken ut. Ringen i glidelåsen i kjolen hennes var trukket ned til litt under de små brystene hennes, og solbrillene hennes hang der. Det var ikke noe tegn til at hun hadde på seg BH, huden mellom brystene hennes var synlig.

Hun var så absolutt pen, ikke spesielt vakker, men pen. Huden hennes var litt blek, hun hadde ikke vært mye i solen. Kanskje hun nettopp hadde kommet. Kelneren kom og hun bestilte. Hun var veldig høflig og snakket «skole engelsk», veldig korrekt. Av alle ting så bestilte hun spagetti. Hun leste i en bok inntil maten kom. Hun spiste langsomt. Jeg hadde lest et sted at mennesker som spiser langsomt ofte er tynne og er i følelsesmessig balanse med seg selv. Selv om hun var vendt mot meg, unngikk hun øyekontakt.

Av en eller annen grunn hadde jeg fått interesse for henne,
hun utstrålte noe jeg ikke klarte å beskrive.

Men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Når man ikke vet, gjør man noe drastisk for å få oppmerksomhet. Så jeg veltet vinglasset mitt med vilje. Det knuste ikke, men vin rant ned fra bordet og hun fikk noen dråper på kjolen sin. Jeg sa at jeg var fryktelig lei meg og begynte å tørke opp. Kelneren kom med papirservietter. Jeg tok dem og ba ham hente ny vin.

Jeg sa til henne «Kan jeg få kompensere for dette med å kjøpe et glass vin til deg?» Hun smilte og nikket og jeg ba kelneren hente to glass. Jeg spurte så om jeg kunne få flytte til hennes bord. Jeg så en bekymret rynke i pannen hennes, men hun nikket. Jeg begynte med å spørre «Er du her på ferie?» «Nei, jeg er flyvertinne i et selskap som regelmessig bringer turister til Tenerife.» «Du virker “placid”.» Hun så overrasket ut og sa «Hva mener du?» «Du har en atmosfære av balanse og ro rundt deg. Placid, slik som Lake Placid i Canada.» Hun sa «Men stille vann er ofte dypt.» «Jeg vet det. Med ditt utseende antar jeg at du er gift?»

Det virket ikke som om smiger bet på henne. Hun så på meg og sa «Utseende kan forlede. Men ja, jeg er gift, selv om jeg ikke burde være det. Jeg er ikke noen lett person å være gift med.» «Hvorfor?» «Mitt humør og min appetitt for menn.»

«Har du mange elskere?»
«Ja.»

«Bytter du dem ofte?» «Vanligvis har jeg sex med dem bare en gang.» «Jeg er ikke en person som går min vei etter sex og forlater min partner kald.» «Jeg er slik.» Vi betraktet hverandre en stund. Så sa jeg: «Bor du på et hotell?» «Ja, og hvis du vil følge meg til mitt rom, så kanskje jeg har noen muskelmenn der som vil ta din lommebok og banke deg opp. Kanskje jeg bare er en lokkefugl.» Jeg følte meg urolig. Hvis det var sant, ville hun aldri ha sagt det. Hun lekte med meg. Jeg sa «Da foreslår jeg at vi går til mitt rom, det er ingen banditter der.» «Meget klokt» sa hun.

Det var et øyeblikks stillhet mellom oss. Så sa hun: «Jeg skal på toalettet.» Hun tok med seg håndvesken slik de fleste kvinner gjør, men tanken slo meg at hun kanskje ville forsvinne og overlate regningen til meg. Men fem minutter etter var hun tilbake. Da la jeg merke til at glidelåsen foran på kjolen også kunne åpnes nedenfra, og den var oppe 30 cm. Hun snudde stolen litt når hun satte seg, slik at hun satt direkte overfor meg. Kjolen var åpen til over kjønnet, halvveis opp til navlen og hun hadde benene litt fra hverandre.

Hun hadde ingen truse på,
hennes kjønnslepper var nakne og litt åpne.
Hun var vakker, helt glattbarbert.

Hun så på meg og sa «Utseende kan forlede» med et underlig smil. Hun hadde satt stolen sin slik at bare jeg kunne se mellom hennes ben. Jeg tenkte at nå var det min tur til å bli provoserende, så jeg sa «Hva gjorde du på toalettet?» Hun ble ikke overrasket, men sa bare «Først tok jeg av trusen, så tisset jeg, vasket og masserte meg mellom benene og tok litt silikonolje opp i vagina.»

Jeg var forundret over hvor direkte hun var, men måtte fortsette i samme stil, så jeg sa «Trenger du virkelig smøring i din vagina? Du er jo en ung kvinne så jeg skulle tro at du har nok naturlig saft inni deg.» «Ja, jeg har det. Men det gir meg en pirrende følelse å være uten truse og ha olje mellom benene.» Det var en kort pause, og hun la til «Og jeg vet at jeg er klar for en mann på kort tid, jeg trenger ikke tid for at saften min skal komme.»

Hun studerte meg, hun ville se hvordan jeg tok dette. Jeg sa «Har du ofte sex på kort varsel?» «Ja, det er det beste, jeg kjeder meg fort.» Jeg kunne ikke helt tro på henne, og sa «Disse mennene, bruker de kondom?» «Å nei» sa hun «det er som å spise karameller med papiret på. Nei, jeg må ha ordentlige saker. Det må være en naken, hard og varm kuk som fyller min vagina og spruter sed inn i meg. Jeg elsker den følelsen.» Jeg var forbauset over språket hennes, det var ikke en skolejente som snakket lenger.

Jeg sa: «Hender det at du blir glad i en mann du har hatt sex med?» «Nei, du skjønner jeg bruker menn. Jeg ønsker ikke å være hyggelig med dem. Jeg trenger dem til å fylle et begjær inne i kroppen min.» «Og de menn du har hatt aksepterer dette?» «Nesten alle.» «Hender det at du kommer tilbake til samme mann for mer?» «Bare hvis han er spesielt god.» «Hva er spesielt god?»

«Han må ha et indre begjær og seksuell sult, full av energi men langsom. Kuken hans må være stor og ekspandere min vagina og trenge dypt inn i meg. Jeg er veldig elastisk og kan ta imot store kuker.»

Nå var jeg nærmest sjokkert, men jeg kjente at min kuk hadde blitt hardere. «Og hvordan tar mannen din denne livsstilen din?» «Han vet hva jeg gjør, jeg skjuler aldri noe. Han liker det ikke, men han kan akseptere det eller la vær. Jeg kan ikke forandre meg.» «Du er en kald fisk, vet du.» «Å nei, jeg er varm, i alle fall i sengen, og enda bedre utendørs.» «Hvordan?»

«Jeg er litt ekshibisjonist, jeg blir stimulert av muligheten for å bli oppdaget, og enda bedre, hvis jeg blir oppdaget, om noen fremmede ser på. Du ser på det nakne kjønnet mitt nå. Hvorfor gjør jeg det? Fordi jeg liker det, og jeg er sikker på et jeg beholder deg her en stund.»

Igjen var det et øyeblikks stillhet mellom oss. Så sa hun «Vil du spasere en tur med meg?» Hennes plutselige endring av tema overrasket meg, men jeg sa ja med en gang. Jeg ga tegn til kelneren om å betale. Jeg betalte for begge. Hun trakk glidelåsen litt ned til under kjønnet.

Vi begynte å gå, og til min forundring så tok hun meg i hånden. Det var en liten hånd, behagelig å holde og det ga meg en underlig følelse av nærhet. Det var ikke hva jeg hadde ventet meg fra en kynisk bruker av menn. Vi gikk i flere minutter i stillhet, hånd i hånd. «La oss gå opp i parken» sa hun. «Det er vakkert der oppe.»

Vi gjorde det, og snart var vi på en sti med tykk vegetasjon rundt. Vi var alene der, selv om det kunne passere andre mennesker iblant. Plutselig stoppen hun meg og sto foran meg. Hun så meg i øynene og ga meg et kyss på munnen. Hun så hvordan jeg reagerte. Så ga hun meg et skikkelig dypt kyss. Hun måtte stå på tærne.

Så trakk hun ned glidelåsen og la kjolen på en gren like ved.
Hun sto der helt naken.

Hun var vakker, smal og tynn og hadde små stive bryster. Kroppen hennes kunne ha tilhørt en nydelig 16 år gammel jente. «Kjæl med kroppen min» sa hun. «Men det kan komme folk». «Det er det jeg håper på» sa hun med et litt sjenert smil. Hun lente ryggen sin mot meg og jeg strøk hendene over kroppen hennes. Jeg kjente på de små brystene og fuktigheten mellom benene hennes. Hun hadde øynene lukket, hun nøt det. Så lente hun seg mot et tre med åpne ben og sa «kom inn i meg».

Jeg tok av mine shorts og truse og gled inn i skjeden hennes bakfra. Det var en herlig følelse. Hun var trang, men glatt og kuken min gikk dypt inn i henne. Jeg pulte henne i dype støt til jeg fikk orgasme og pumpet seden min inn i henne. Jeg hørte at hun ga fra seg et dypt sukk. Jeg trakk meg ut av henne og snudde henne rundt. Mens jeg holdt henne i armene sa jeg «La oss gå til min leilighet, jeg vil gjerne kjenne mer av kroppen din». Hun nikket og vi tok på oss klærne igjen. Leiligheten ligger like ved.

Etter at vi ankom, så hun anerkjennende på den. Jeg sa at jeg gjerne ville fortsett å massere hennes kropp, og jeg viste henne en seng der jeg kunne gjøre det. Uten et ord tok hun av seg kjolen og la seg naken på sengen. Jeg masserte henne og hadde mine hender over hele den vakre kroppen hennes. Hun likte det og ble gradvis mer opphisset, hun nærmet seg orgasmen. Og hun kom, kroppen hennes gikk inn i dype spasmer.

Jeg løftet henne opp og tok henne med til min dobbeltseng. Etter en stund ville hun ha mer og vi hadde langsom sex denne gangen. Jeg husket hva hun hadde fortalt meg, hvis det var sant da. Etterpå begynte hun å snakke. Hun sa «Jeg fikk en følelse av at du ikke trodde meg da jeg fortalte deg min historie. Og du har rett, mesteparten er oppdiktet, min favoritt forestilling for å bli kvitt menn som nærmer seg meg for direkte. Jeg la merke til at du veltet vinglasset ditt med vilje for å få kontakt med meg. Jeg er ikke den kyniske jenten jeg later som at jeg er. Først og fremst, jeg er ikke gift. Jeg lever sammen med en mann som er pilot. Vi arbeidet for det samme flyselskapet. Nå arbeider vi i forskjellige selskaper.

Vi har et åpent forhold,
som i prinsippet betyr at vi kan gjøre hva vi vil.

Ingen av oss har rett til å bli sjalu. Høres fint ut i teorien, men fungerer ikke så bra i praksis. Vi hadde sex iblant, men den var litt kjedelig, ikke noe spesielt. Han var mer interessert i andre jenter og var veldig opptatt med å gå i seng med de fleste flyvertinnene i selskapet. Han var veldig åpen om det og fortalte meg fargerike og intime detaljer om sin elsking og var tydelig stolt av det. Jeg måtte gjøre noe med det, så jeg begynte gjøre det samme. Men jeg forførte ikke pilotene. Du får fort et rykte i denne bransjen.

Mine jaktmarker var de mer eksklusive nattklubbene. Det er utrolig hvor mye oppmerksomhet du får når du er ung og ensom i et slikt sted. Det hendte ofte at en gruppe yngre menn inviterte meg over til sitt bord. Da kunne jeg danse og leke med dem, og velge den jeg likte best og bli med til hans rom. Det var bedre enn å gå til mitt rom, jeg bevarte min anonymitet og kunne gå når jeg ønsket, ingen å sparke ut.

Merkelig nok, i begynnelsen ønsket jeg ikke å ha sex med fremmede menn. Jeg gjorde det bare for å ha noe å fortelle min mann som hevn. Og jeg måte gjøre det i virkeligheten, ellers ville han forstå at jeg diktet det opp. Jeg husker første gang jeg gjorde det med en fremmed. Det var en flott mann, men jeg var litt nervøs. Det var en fantastisk opplevelse, jeg hadde en dyp og langvarig orgasme. Jeg hadde aldri opplevd det før, min mann hadde ikke klart å gi meg det. Men jeg visste ikke at jeg vekket opp en seksuell sult som fantes inni meg som jeg ikke visste om.

Den utviklet seg til et sterkt behov for menn
og å ha sex med dem.

Det gjorde også «stop-overs» mer interessante. Min mann var på ingen måte glad for dette, han likte ikke mine historier der flotte menn trengte inn i meg, pumpet seden sin inn i meg og ga meg orgasmer. Jeg fikk min hevn, men det hadde forandret meg. Jeg liker å ha sex med forskjellige menn, men jeg har ikke bare «one-night-stands». Noen av de mennene jeg traff ble gode venner.»

Etter et øyeblikks stillhet sa hun: «Jeg mistet gradvis interessen for min mann. Vi er vel egentlig sammen bare av praktiske grunner, vi eier leiligheten sammen. Jeg ser ham ikke ofte. Så sa hun med lav stemme, nærmest hviskende «Jeg har et ukentlig reiseprogram så jeg har en fridag i uken på Tenerife. Jeg hater de ensomme hotellrommene. Kan jeg komme og bo hos deg neste gang?»

Jeg sa «Ja, du kan bo her neste gang og ganger etter det. Gi meg din landingstid så kommer jeg og henter deg på flyplassen». Vi var fortsatt nakne og hun snudde seg over på siden, mot meg. Hun la hodet sitt på skulderen min og jeg la min arm rundt henne.

Hun krøllet seg opp i min armkrok, som et barn som søker kjærlighet og beskyttelse. Jeg kysset pannen hennes og dyttet dynen rundt henne så hun hadde det varmt. Jeg visste at jeg allerede var blitt glad i henne. Så sovnet vi begge.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: