Noe nytt og spennende

«Etter å bare hatt samleie med menn, som også var tidligere partnere, overrasket det meg litt hvor pirrende det var å motta et slikt intenst blikk av en av samme kjønn»

Blikket hennes tente en gnist i meg som fylte hele kroppen. Flammen strømmet gjennom blodet fra topp til tå og ga meg en følelse jeg ikke hadde kjent på flere måneder. Etter å bare hatt samleie med menn, som også var tidligere partnere, overrasket det meg litt hvor pirrende det var å motta et slikt intenst blikk av en av samme kjønn.

Det var akkurat dette jeg trengte. Noe nytt. Noe spennende. Plutselig var jeg lettet over at jeg hadde bestemt meg for å dra på dette unødvendige julebordet likevel.

Hun satt over meg, tre stoler til høyre. Jeg kunne se i sidesynet mitt hvordan hodet hennes var vendt mot meg med jevne mellomrom. Selv føltes hun som en magnetisk kraft som trakk øynene mine i hennes retning. Hver gang blikket vårt møttes, kjente jeg kinnene mine gløde. Hun smilte et sjarmerende, nesten mystisk smil. Jeg følte meg som en sjenert tenåring igjen og returnerte smilet samtidig som jeg strøk noe av håret mitt bak øret.

Brått brøt virkeligheten meg ut av øyeblikket. «Hører du ikke etter?» spurte en av mine mer snakkesalige kollegaer. Vi hadde hatt en dialog som etter hvert, ikke overraskende, hadde gått over i en monolog. Jeg slapp et innvendig sukk, men plastret opp et profesjonelt smil og sa: «Beklager, jeg må bare en liten tur på toalettet. Jeg syns å kjenne mobilen min vibrere i vesken, skjønner du.» Rolig heiste jeg vesken opp på skulderen min og reiste meg fra bordet.

Duften av såpen trakk inn i nesen min, vanilje. En beroligende duft. Døren åpnet seg, og jeg kikket raskt opp i speilet. Speilbildet viste henne, i den sorte, tettsittende kjolen hennes. Hun stilte seg ved siden av meg og tok fram en skarp, rød leppestift fra vesken sin.

Mens hun lente seg fram
for å påføre rødfargen leppene sine,
gled blikket mitt mot den avslørende utringningen hennes.

Da jeg merket at hun så hvor øynene mine lå, så jeg raskt vekk, slo av vasken og tørket hendene mine. Døren åpnet seg igjen og siste gjest forlot toalettet, noe som gjorde meg oppmerksom på at det plutselig bare var meg og henne. Alene.

Damen strakk ut hånden sin mot meg og smilte lurt. Forvirret, men fascinert, tok jeg hånden hennes. I motsetning til alle andre hender jeg har hatt på kroppen min, var huden hennes myk og kald. «Danielle.» Jeg ga henne navnet mitt i gjengjeld.

Igjen tok nysgjerrigheten overhånd og blikket mitt fulgte leppene hennes. Hun slapp hånden min og tok et steg nærmere. «Hva synes du om fargen?». Det tok meg et sekund før jeg innså at hun snakket om leppestiften sin. Jeg svelget og hjertet mitt banket hakket fortere. «Den kler deg veldig godt.»

Hun smilte og før jeg visste ordet av det var munnen hennes rett ved øret mitt. «Den hadde sett bedre ut over hele kroppen din.» hvisket hun inn i øret mitt. Følelsen av begjær smalt i magen, og jeg slapp pusten jeg ikke engang visste at jeg holdt.

Vi stod utenfor bygningen da jeg la merke til at skyssen min hadde sendt meg melding. Tydeligvis kunne han ikke kjøre meg hjem likevel ettersom han hadde glemt at han skulle besøke kjæresten sin denne helgen. Jeg sukket dypt, noe som fanget oppmerksomheten til Danielle. «Hva er galt?» spurte hun og så meg inn i øynene. «Ser ut som det blir dyrt for meg å komme meg hjem.» svarte jeg, mens jeg søkte etter den billigste taxitjenesten.

Før jeg rakk å presse ring-tasten, spurte hun: «Du kan bli med meg hjem, det er ikke så langt herfra. Jeg har noen gode flasker vin også, som vi kan kose oss med.» Jeg så henne inn i øynene og skjønte intensjonene hennes. Det tok ikke lang tid før jeg nikket sakte og ga henne et smil.

Siden vi måtte dele drosje med to andre, ble det relativt trangt i baksetet. Til høyre for meg satt en eldre mann og lente hodet mot ruten. Jeg kunne ikke se om han hadde lukkede øyne eller ikke. Til venstre for meg satt Danielle. Sjåføren spilte av litt for høy musikk for min smak, men for ikke å være uhøflig, lot jeg det være.

Plutselig kjente jeg en hånd på låret mitt. Jeg så forsiktig til siden og så at Danielle stirret ut av vinduet. Jeg fulgte hånden hennes og så den plassert rett ved kjolekanten min på låret. Hun beveget seg mot innsiden mens tommelen hennes strøk sirkler rett på huden. De kalde fingrene hennes ga meg gåsehud over armene og jeg lente hodet mitt mot hodestøtten og lukket øynene.

Desto nærmere hun beveget seg underlivet mitt,
desto mer hevet hun kjolen min.

Bilen stoppet og det gjorde hånden hennes også, bare én cm fra trusekanten. Danielle fjernet hånden sin og åpnet bildøren, mens jeg trakk kjolen ned i en rask bevegelse.

Etter et par glass vin var vi godt i gang med samtalen. Jeg hadde spurt henne hva hun gjorde for å tilfredsstille seg selv, ettersom jeg selv ikke hadde vært særlig kreativ siste par månedene. Hun så lurt på meg. «Jeg har nettopp kjøpt noen nye produkter, vil du prøve?». Jeg stirret henne inn i øynene og nikket.

Danielle reiste seg og satte fra seg vinglasset, tok hånden min og dro meg av sofaen. Hun ledet meg inn på rommet sitt. Det var dim belysning på rommet, noe som gjorde situasjonen enda mer intens. Det stod en dobbeltseng med mørkt blodrødt sengetøy midt på rommet. Denne ledet hun meg mot og jeg satte meg på ene siden.

Hjertet mitt banket febrilsk og den deilige følelsen i mageregionen oppstod igjen. Danielle tok tak i haken min og lente seg mot meg. Da leppene hennes var rett ved mine, hvisket hun:

«Hva vil du ha?»

Blikket mitt flakket ned fra øynene hennes til leppene.

«Deg,» hvisket jeg tilbake.

Hun svarte ved å møte leppene mine i et mykt, men intenst kyss. Jeg lot ryggen min treffe dynen og hun kravlet over meg, plasserte den ene hånden sin på midjen min og følte seg oppover til hun landet, og stoppet, på ene puppen min. Hun bet meg forsiktig i leppen, ertet meg. Jeg stønnet.

Hånden hennes klemte til én gang før den gled nedover igjen mot underlivet mitt. Pusten min ble tyngre. Plutselig forlot hun meg og reiste seg. «Ta av deg klærne», befalte hun. Jeg reiste meg og adlød henne, dro kjolen over hodet. Da kjolen var av, stod Danielle rett foran meg, tok rundt meg og åpnet bhen min.

Jeg kjente den kalde luften treffe huden min og brystvortene mine reagerte straks. Danielle lente seg ned mot brystet mitt og omfavnet den ene brystvorten min med munnen sin, lot tungen sirkle rundt den. Hun tok tak i trusen min. Jeg lente hodet mitt bakover. Hun trakk trusen min ned og jeg tråkket ut av den.

Forsiktig la hun de kalde hendene sine over brystene mine og jeg kjente kroppen min få frysninger, men på en god måte. Hun strøk nedover magen min med ene hånden og nærmet seg underlivet. Fingrene hennes gled ned over kjønnsleppene mine.

«Våt allerede?» hvisket hun
og så meg rett i øynene med de lystne øynene sine.

Jeg bet meg i leppen og nikket, mens pekefingeren hennes ertet og gled over inngangen min. «Vent her», sa hun bestemt. Boksen hun hadde i hendene da hun kom tilbake, vekket nysgjerrigheten i meg. «I kveld er du min, og jeg skal tilfredsstille deg på måter du aldri har kjent før», sa hun mens hun tok ut et par håndjern. Jeg skjønte hva hun ville og la meg ned på sengen uten et ord, med hodet på putene.

Danielle klatret over meg og festet et håndjern til ene hånden min og sengerammen. Det samme gjorde hun med andre hånden. Jeg satt helt fast. Hun dro frem et blindfold og festet det rundt hodet mitt, slik at jeg ikke kunne se noe. Sansene mine virket som de ble forsterket. Plutselig ble huden min enda mer sensitiv.

Jeg kjente først fingrene til Danielle leke med brystvortene, før den ene hånden hennes igjen gled ned mot kjønnsleppene mine. Da hun landet der, smurte hun saften min rundt om for lettere tilgjengelighet. Brått kjente jeg at hun stakk én finger inn i åpningen min. Jeg hørte en gjenkjennelig lyd og trakk pusten raskt inn. Hun la en womanizer over klitorisen min og jeg bet meg i leppen.

Etter å ha utvidet hullet mitt litt, stakk hun inn en finger til. Følelsen var helt herlig. Det å ikke kunne bevege på hendene mine var spennende, og jeg følte meg helt overgitt til henne. Hun pumpet fingrene sine inn og ut av meg, mens hun holdt womanizeren festet perfekt over klitorisen min. Jeg kjente følelsen i magen bygge seg opp.

Det var lenge siden sist jeg hadde gjort noe slikt. Danielle økte tempoet både med fingrene og womanizeren. Jeg kjente orgasmen kjempe seg fram og plutselig traff den. Jeg dro i håndjernene og veggene i vaginaen min pulserte rundt fingrene hennes, samtidig som jeg klynket og stønnet.

Etter orgasmen hadde lagt seg, og jeg hadde gjenopprettet en normal pust, kjente jeg Danielles lepper på mine. Jeg kysset henne dypt og kjente tungen hennes dytte seg inn til min, hvor de begynte å slåss om dominansen. Danielle fjernet leppene sine fra mine og fjernet deretter blindfoldet også. Forsiktig åpnet jeg øynene mine.

Det tok litt tid å venne seg til lyset, men jeg så henne, helt naken mellom føttene mine. Hun smilte med det lure glimtet i øynene hennes. «Håper du er klar for runde to», sa hun, mens hun klatret av sengen.

Ut av boksen hennes trakk hun fram en stroppeløs strapon.

Jeg gispet og stirret på den. Slike hadde jeg aldri sett i virkeligheten, bare på nettsider. Først tok hun ut litt glidemiddel og påførte dildoen. Deretter ledet hun den mot åpningen sin og smurte den litt i saften sin før hun forsiktig og sakte dyttet den opp i skjeden sin. Øyelokkene hennes lukket seg, og hun slapp ut noen stønn mens hun holdt på.

Det var nesten tortur å se på henne,
ettersom hendene mine fortsatt var fastlenket til sengen,
og jeg bare ble mer og mer kåt.

Når den var på plass, beveget hun seg bort til meg og plasserte seg opp i sengen mellom lårene mine. Hun tok tak i dildoen og beveget den mellom kjønnsleppene mine, ertet meg. Jeg kastet hodet mitt bakover og svaiet ryggen min for lettere adgang. Danielle presset så dildoen inn skjedeåpningen min, mens jeg slapp ut flere lyder fra munnen min.

Dildoen gikk helt inn til kanten og jeg pustet tungt. Etter jeg hadde tilpasset meg størrelsen, begynte Danielle å bevege seg inn og ut. Når hun trakk hoftene sine vekk, gled dildoen nesten helt ut av skjeden min før hun skjøv den inn igjen.

Hun la den ene hånden sin på rumpen min, mens den andre var plassert på brystet mitt og stimulerte brystvorten min. Munnen hennes smeltet sammen med min og hun dyttet dildoen inn og ut av meg. Fra munnene våre kunne man høre et kor av stønn, mens vi klinte. Tungen hennes lekte med min. Hun befølte rumpen og brystet mitt mens hun holdt på og tempoet ble bare fortere og fortere.

Min andre orgasme jaget meg fra magen og underlivet. Hver gang dildoen traff g-punktet, ble den bare kraftigere. Jeg hørte på klynkingen og stønningen hennes at hun også var nær. Plutselig brøt vi begge ut i en ekstrem orgasme. Jeg bet den i meg for ikke å skrike, og klynket og stønnet. Det samme gjorde Danielle, mens hun red oss gjennom orgasmen og helt til vi var for sensitive til å gjøre noe mer.

Deretter gikk hun forsiktig ut av meg og dro dildoen ut fra sin egen vagina. Hun løsnet forsiktig lenkene mine før hun la seg ned ved siden av meg og ga meg et intimt kyss på leppene. «Gleder meg til neste gang.»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene i LHBT-kategorien: