Fristerinnen i nabohuset

«Hun stod allerede klar i gangen (...) Så sto vi der da. To unge, vakre kvinner som beundret synet av hverandres kropper.»

En iskald Isbjørn stod på bordet og tvn dura rolig i bakgrunnen med et av disse dramatiske realityprogramma gående på repeat. Det var en stille og rolig, men rastløs lørdagskveld alene hjemme på sofaen. Jeg tvinna lokker og stirra tomt inn i skjermen som viste en gjeng med drita, dumme og kåte ungdommer som såvidt vet hva en kvinnelig orgasme er og hvor man egentlig skal putte penisen.

Jeg hadde en frustrert følelse i kroppen og tenkte for meg sjæl: «Ja, disse ungdommene er clueless og behandler hverandre som trash, men de får likevel ligge. Jeg på min side hadde ikke hatt samleie på over tre måneder og hadde begynt å bli rimelig lei av endeløse samtaler med tinderidioter som ikke var i nærheten av det jeg ønsket meg.

Jeg hadde begynt å bli redd for at jeg hadde kommet over en kneik: en sexløshetskneik. Og nå var tvskjermen blitt den jeg skulle tilbringe lørdagskveldene mine med. Men lite visste jeg om hvordan kvelden skulle snus på huet på ganske kort tid.

Plutselig hørte jeg et pling som trengte igjennom lyden av slitsomme ungdommer fra skjermen. Jeg flyttet straks oppmerksomheta til mobilen. «Du har en ny match», sto det på skjermen med et hjerte til sist, som om dette liksom skulle bli starten på en uvanlig, fantastisk og romantisk historie.

Før jeg hadde rukket å ta opp telefonen, plinga den gjenkjennelige meldingslyden fra den cheesye datingsappen jeg hadde overtalt meg sjæl til å laste ned i ren desperasjon for et par måneder tilbake. Jeg ble ikke akkurat overivrig der jeg satt og grøssa for meg sjæl da jeg så for meg nok en gørrkjedelig samtale med en siklende idiot.

Likevel, snappa jeg raskt opp telefonen for å se navnet til min nye samtalepartner: «Callie har sendt deg en ny melding» stod det. Callie. Navnet kunne minne meg om noe jeg hadde hørt tidligere på tvskjermen før realityprogrammet hadde invadert stua mi den kvelden.

Jeg ble plutselig mer interessert i å finne ut hvem denne kvinnen kunne være. Jeg klikka meg inn på profilen hennes og fikk se ansiktet til en slående vakker kvinne som fra visse vinkler kunne minne om en Triana Iglesias som jeg alltid så altfor lite av når jeg fulgte med på det meningsløse realityprogrammet.

Med en forunderlig spenning i kroppen sjekka jeg meldinga hun hadde sendt: «KOM HIT» stod det med store dramatiske bokstaver uten en eneste emoji. Noe som vanligvis ville skremt meg vekk, men ikke denne gangen.

«KOM HIT» med store bokstaver
var nemlig ikke bare skremmende,
men utrolig sexy og forlokkende
i denne sammenhenga.

To enkle ord med et klart budskap. Ordene kunne simpelthen ikke unngå å gjøre meg klam i hakket da jeg så for meg kvinnen som hadde bedt meg om å komme raskest mulig.

Jeg svarte øyeblikkelig med et enkelt ord tilbake : «Hvor?» Med en utålmodig følelse i skrittet. «Ved siden av», svarte hun og jeg la først nå merke til at hun var under en kilometer i fra meg. Selv om det hele var absurd, tok jeg meg i å se meg rundt.

Hjertet hoppa over et slag da jeg så henne. Ut igjennom det store stuevinduet, kunne jeg se henne i nabohuset på den andre siden av gata. Jeg kunne se henne smile lekent og tilfreds over at jeg hadde lagt merke til henne. «KOMMER!» skrev jeg og heiv meg rundt kjappere enn en jaguar som endelig har fått byttet i klart sikte.

Jeg marsjerte med raske skritt over gata og glemte helt å banke før jeg reiv opp døra som gav lydig etter. Hun stod allerede klar i gangen. Først da jeg så at hun var naken fra topp til tå og så på meg med det sultne og intense blikket på kroppen min, innså jeg at jeg hadde forlatt huset helt uten klær.

Så sto vi der da.
To unge, vakre kvinner som beundret synet av hverandres kropper.

Hun hadde to perfekte og faste bryster med nydelige rosa nippler. En timeglassform uten like. En rompe mer spretten og rund enn en nypumpa basketball. Og en liten velfrisert busk som gjemte hennes ømmeste og helligste område på kroppen. Hun var større enn meg og hadde mest sannsynligvis ikke hoppa over en eneste tur til treningssenteret i sitt voksne liv.

Jeg skulle til å si noe, men glemte hva da hun elegant stoppet meg ved å ta pekefingeren grasiøst mot leppene for å gi meg tegn om å ikke si noe. Deretter tok hun et stort skritt nærmere slik at hun sto bare et par centimeter fra fjeset mitt. Hun hadde flytta blikket fra kroppen min og nå stirret meg inn i øynene med det mørkebrune blikket sitt.

Duften av sommerhud, solkrem og en mild blomsterlukt traff nesa mi da hun forsiktig pressa de fyldige og myke leppene mot mine. Henda våre var først forsiktige, men ble sakte men sikkert grådige etter å føle hverandres kropper. Hennes var først på korsryggen min, men gled sakte ned mot baken min mens hun rolig pressa meg mot veggen. Deretter begynte hun å knele for meg mens hun hele tiden holdt blikket mitt med sitt.

Jeg lente meg lett mot en stødig skohylle, mens hun ømt starta med å gi meg søte kyss oppover låra. Jeg gispa høyt da hun endelig traff det punktet jeg hadde lengta etter at hun skulle treffe helt sida jeg først så det deilige profilbildet på tinderprofilen hennes.

Tunga hennes kjentes deilig ru mot den ømme opphetede klitorisen min.

Etter at hun hadde hørt meg gi fra meg noen deilige stønn, stakk hun en pekefinger inn i mitt aller helligste. Jeg klarte ikke lenger holde igjen og ga fra meg et nytelseskrik da jeg kom mer intenst enn jeg noen sinne kunne huske å ha gjort med en mann.

Jeg skulle straks angre da jeg hørte en lyd komme fra en dør litt lenger ned i gangen: «Callie?» ropte noen spørrende med en altfor kjent kvinnestemme. Callie trakk seg rolig vekk fra meg og gav kvinnen som plutselig stod i døråpninga til soverommet et overrasket blikk.

Selv om jeg hadde kjent igjen stemmen til kvinnen var det først nå jeg forstod hvem det faktisk var: Bethy, min egen romkamerat. Bethy var i likhet med oss naken fra topp til tå. Hun virka først sjokkert og skuffa da hun så meg stå der med Callie. Men uttrykket i ansiktet endret seg da vi begge innså det komiske sammentreffet i det at vi begge hadde blitt lokka hit av den samme fristerinnen. Callie veksla med å se spørrende og lekent utfordrene på oss begge.

Uten å si et ord gikk vi alle tre rolig inn på soverommet og lukket døren bak oss.

Dagen etter gikk Bethy og jeg sammen hjem. Sjokkert over hva som hadde skjedd natta før og uten å si et eneste ord ble vi i stillheten enig om at vi aldri skulle snakke om dette igjen. På samme tid veksla vi et siste blikk før vi ankom kollektivet. Et blikk som sa mer enn tusen ord: Et blikk der vi fortalte hverandre at vi aldri kom til å glemme det.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene i LHBT-kategorien: