Møtet på hotellet

«-Du Eivind, hvis det er greit for deg, så har jeg bestilt desserten opp på rommet ditt? (...) Jeg stod noen sekunder, og kikket ned på min knallharde pikk, og tenkte at dette skal bli deilig.»

Jeg hadde en hektisk jobb, og hastet av gårde til et fjordhotell langs vår vakre kyst. Hodet var fullt av gjennomføringen av kommende ukes konferanse for 30 samarbeidspartnere da jeg svingte inn foran den flotte gamle hotellbygningen. Jeg hadde høye skuldre og buste inn i resepsjonen. Den unge og smilende asiatiske jenta henviste meg til en dør det stod kontor på, og jeg banket på. Det ble svart "kom inn" og jeg lukket opp og fikk se en kvinnekropp som stod med ryggen til og snakket i telefonen.

Hun hadde svært langt kobberrødt hår bundet opp i en løs flette og jeg fikk med en gang flashback til da jeg i ungdomsårene jobbet i nærbutikken og en kunde som så akkurat slik ut, som jeg var hemmelig forelsket i og hadde drømt om maaaange ganger. Hun var sikkert åtte-ti år eldre enn meg? Dama var litt krass i avslutningen av samtalen: -NÅ må jeg gå, har et møte her nå! DETTE er vi ikke ferdig med!!! Ha det!

Jeg så at hun trakk pusten før hun snudde seg. -Wow, det VAR jo deg jo, glapp det ut av meg. -Hæ….? var det eneste som kom ut av hennes munn. -Åh, beklager. Du husker kanskje ikke meg, men jeg husker deg. Du handlet i nærbutikken for 25-30 år siden. Jeg syns du lignet da jeg så deg, og så var det deg.

Jeg trakk pusten og smilte mitt fineste smil til henne. -Ja, jeg handlet jo der i de årene vi bodde der. Men jeg er litt usikker på om jeg kan huske deg? Og det er jo egentlig litt flaut siden du tydeligvis husker meg, sa hun og smilte tilbake. Det var nøyaktig det samme smilet som jeg husket fra gamle dager, og hun var egentlig kliss lik, kun med litt rynker man ikke kan unngå i 50-årene.

Dama kom nå mot meg, rakte ut hånden og ønsket meg velkommen til Hotel Fjorden. -Jeg heter forresten Benedikte, men det visste du kanskje allerede? -Eivind her, nei jeg turde sikkert aldri å spørre deg, svarte jeg. -Jeg var jo bare 15-16 år da jeg begynte, og jobbet til ca 20. Jeg var ganske utadvendt, men ikke når det gjaldt jenter, da var jeg superflau, tilføyde jeg.

-Ja, ja, sånn er det å være ung. Som rødhåret jente som "ingen" ville ha, kunne jeg kjenne meg godt igjen, svarte hun og smilte. -Men DET har nå endret seg nå, parerte jeg. -Du ser nå veldig godt ut. Noe jeg også syntes i gamle dager. Og navnet passet veldig godt også. Jeg smurte litt på nå. Og jeg så hun rødmet litt, før hun hentet seg inn igjen og vi fikk diskutert mitt opphold og konferansen jeg skulle stå for.

Hun var veldig profesjonell og dyktig, og forsto alle mine tanker og krav til god gjennomføring. Og sannsynligvis fikk jeg "tilfeldigvis" oppgradert rommet mitt fra fløyen alle de andre skulle bo til toppetasjen på motsatt side, men sjøutsikt til tre kanter. Med eget soverom og stue/kjøkken samt bastu på det store badet.

Siden alt falt så enkelt på plass denne søndags ettermiddagen, tenkte jeg at jeg skulle bare skulle nyte kvelden og lade opp til foredragsholderne kom mandag, og "røkla" kom ramlende på tirsdag. Med en joggetur i skogen, badstu og et par pils fra minibaren. Og selvfølgelig middag i restauranten. Og underveis gikk tankene tilbake til Benedikte, som fremdeles hadde nydelig timeglassfasong og var svært tiltrekkende.

Det var ikke til å unngå at jeg fikk ståpikk i bastuen,
og tenkte tilbake til de gangene jeg runket i ungdommen
og drømte om at jeg tok henne bakfra.

Etter at jeg hadde tørket meg stod pikken fremdeles, og jeg spradet naken rundt i suiten. Og siden det ikke var noe innsyn, gikk jeg også i netto ut på altanen og satt meg ned med en kald øl der. Jeg kjente at denne Benedikte hadde fjernet stressnivået mitt, og tenkte at jeg håpet å se mer til henne.

Da jeg gikk ned til middag i 18-tiden, så jeg at døren til kontoret stod åpen, og selv om det kunne være andre på jobb, så gikk tankene mine på om ikke denne dama tok seg fri? Jeg ble vist til et bord dekket for to som lå litt for seg selv i restauranten. Jeg tenkte ikke spesielt over det, men var fornøyd med å få sitte ganske usjenert. Uten at jeg hadde bedt om noe, kom servitøren med rødvin til meg. Jeg sa at jeg egentlig hadde tenkt å bare drikke noen øl, men det var greit med ett lite glass med rødt.

Han bare smilte tilbake, satt fra seg flasken på bordet. -Denne er på huset, sa han. Jeg regnet med at det hadde med den store bestillingen firmaet mitt hadde for neste uke, og tenkte ikke noe mer på det. Før hun plutselig stod der. Benedikte.

-Wow, datt det ut av meg. -Så fin du er! Hun hadde løsnet fletten sin, og det lange nydelige håret hennes dekket hele ryggen. Hun hadde tatt på seg en annen drakt nå. Rød og med bare skuldre, som viste alle hennes store fregner. Noe jeg syns var utrolig sexy. Og ikke minst DET smilet. Noen røde lepper av en annen verden og hvite tenner.

-Tusen takk Eivind! Så snill du er. Jeg tenkte at jeg kunne spise middag med deg, om det er greit for deg? smilte hun til meg. -Greit ja? Det er jo mer enn greit. Det er helt fantastisk! Jeg reiste meg og trakk frem stolen hennes. Nå var det hennes tur å si "wow". -Dette er jammen lenge siden noen har gjort for meg. Tusen takk! sa hun, og gav meg et kyss på kinnet før hun satt seg.

Hun luktet nydelig parfyme. Ikke for sterk, men helt klart en deilig odør. Vi satte oss, og jeg svarte fort at jeg syns det var helt naturlig å være litt gentleman. Kanskje jeg var gammeldags, men det var sånn det burde være. Benedikte var helt enig, og fortalte at hennes ektemann ikke hadde gjort noe sånt på sikkert 20 år. -Oi, sa jeg.

-Hadde jeg vært din ektemann, hadde jeg gjort det hver dag.

Nå bare smilte hun mot meg, nesten litt blank i øynene. Og formet leppene til et "takk". Før hun fortsatte. -Det er ingen hemmelighet at ekteskapet mitt har røket for mange år siden, men vi har jo så mye felles her i bygda at det har vært umulig for oss å flytte fra hverandre. Spesielt tre flotte barn og 7 barnebarn. Jeg fikk se bilder av en stilig mann på ca 30. Hennes sønn. -Og så har vi tvillingene, sa hun. -De er 27. Her er bilde fra 17.mai.

-Wow, kom det fra meg igjen. -For noen flotte unge kvinner. De er jo kliss lik deg for 25-30 år siden jo. Eller egentlig i dag også. Jeg tenkte jo videre på disse to bunadskledde damene, med langt rødlig hår, store pupper og det mest sexy blikket og leppene jeg har sett. På begge to. Nesten ståpikk bare av å se et bilde. -Ja, jeg er veldig stolt av dem. De er søte og sjarmerende, men også veldig fine mennesker. Og mødre. De har to barn hver, mens Eirik har tre. Jeg er privilegert.

Jeg dro det ordet videre til der og da situasjonen. Og uttalte at jeg var privilegert som fikk henne til bords. Hun var rask med å besvare at hun så det på samme måten. Vi skålte i rødvinen, og flasken ble til to. Hun hadde også bestilt mat, og både forretten med laks og hjortesteken til hovedrett smakte himmelsk. Vi snakket om hva livet hadde bydd på siden tiden i og rundt nærbutikken i bydelen. Jeg om mitt mislykkede ekteskap, men med to barn jeg forguder. På 18 og 20. At jeg nå bodde alene.

-Jeg er vel gift med jobben min, vil jeg tro? sa jeg og smilte. Og hun om livet på bygden, og at hun og mannen jobbet turnus på hotellet. En uke i slengen, og når hun hadde fri jobbet han. Og tilfeldigvis byttet de hver søndag, og hun hadde kommet på vakt denne søndagen. Jeg smilte til henne og sa at det syns jeg var helt topp, og at jeg håpet å se mye til henne. Etter at hun hadde vært på toalettet var hun bortom hovmesteren før hun kom tilbake. Uten å sette seg ned.

-Du Eivind, hvis det er greit for deg,
så har jeg bestilt desserten opp på rommet ditt?

-Wow, sa jeg. -Det er klart det er. Prøver du å forføre meg? smilte jeg. -Beklager det siste der, det bare falt ut av meg, korrigerte jeg meg selv raskt. Benedikte smilte bare. Og jeg tenkte at jeg faktisk ikke angret på det jeg nettopp sa, for JEG hadde veldig lyst på henne. Og tankene gikk tilbake til ungdomsårene, da jeg drømte om å trenge inn i henne bakfra.

I stedet for å ta heisen opp, gikk vi trapper og gjennom et par fløyer. Jeg gikk bak henne og bare så og så på rumpa, puppene og de nakne skuldrene når håret ikke dekket alt. Og for ikke å glemme smilet, øynene og leppene hennes hver gang hun snudde seg. Og da vi nærmet oss rommet, skjønte jeg at vi måtte bruke tid fordi desserten skulle leveres.

Inne på rommet stod det to sjokolademousse'er og ikke minst en champagnebøtte og to glass. Jeg ble igjen litt målløs. Og det føltes som om Benedikte også var litt preget av situasjonen. Slik som det er i slike settinger. Fordelen er jo å ha levd noen år, da er man ikke så handlingslammet som når man er ung og uerfaren. -Velkommen inn, sa jeg og lo litt. -Vær så god å sitt. -Tusen takk, smilte hun. -Så koselig å få komme på besøk. Hun satte seg i sofaen, jeg satt bort mousse'en og skjenket i glassene. -Skål! For gamle dager, og for de nye! Jeg fant ikke på noe bedre å si. -Ja, spesielt de nye, sa Benedikte med en litt alvorlig mine.

Vi tok en slurk før vi spiste desserten ganske raskt. Etterpå har jeg fått vite at den var egentlig uviktig for henne, for hun var så klar for sex at det allerede rant av henne. Og når initiativet kom fra henne gikk det raskt. -Du, jeg så deg på altanen i ettermiddag. Hun smilte. -Såpass? Jeg trodde det var helt usjenert jeg?

-Ja, i utgangspunktet. Men vi har noen overvåkningskamera, og det ene står oppe i hjørnet til høyre. Egentlig for å få oversikt over eiendommen. Men noe av altanen er synlig, og da så jeg deg "tilfeldigvis"… -Hehe, og du så alt? -Definitivt, smilte hun. -Og jeg likte det jeg så veldig godt. -Så bra da! svarte jeg og vurderte kjapt neste steg. -Vil du se mer da? prøvde jeg meg. -Helt klart Eivind, sa hun. -Så fort som mulig.

Jeg tenkte kjapt at dette var jo uvirkelig, og som en erotisk novelle. Før jeg reiste meg, og smilte til henne, og kneppet opp skjorta. Lot den falle, og så på blikket hennes at hun likte det. Og uten et ord, lyste det "mer, mer" fra øynene hennes. Så jeg fjernet sko og sokker. Løsnet buksa, og tok den av. Stod med ryggen til da trusa også falt. Jeg kunne høre hennes tunge pust bak meg. -Snu deg da! Jeg vil se deg jo! Jeg stod noen sekunder, og kikket ned på min knallharde pikk, og tenkte at dette skal bli deilig. Før jeg sakte snudde meg.

-Oh yes, sa hun bare. -Du ser jo enda bedre ut enn på en liten skjerm nede. Kom hit med deg! Jeg gikk raskt de 4-5 meterne bort til henne, stoppet en halvmeter fra henne. Hun betraktet meg på vei bort, og uten å ta på meg noen steder bare gapte hun over pikken min. Og for en følelse.

De røde og varme leppene brettet seg over kuken,
og godt over halve lengden bare forsvant inn i munnen til Benedikte.

-Wow, sa jeg bare. -Du er jo helt rå! Hun svarte jo selvsagt ikke, med munnen full. Men bare holdt den i ro, og jeg kunne føle at hun nøt og bare ha den i munnen. JEG nøt i alle fall. Etter en stund kom hendene hennes rundt lårene og rumpa mi. Hun knadde på skinkene mine, og nå kjente jeg at hun sugde meg, uten å trekke seg frem og tilbake. Det var helt himmelsk. Men etter enda en stund følte jeg at vi kanskje burde være likestilt, det vil si like nakne. Noe jeg nevnte for henne. Da trakk hun seg tilbake og smilte. -Nei, hvis jeg får lov, vil jeg gjerne gjøre noe for deg? I alle fall om du klarer flere runder?

Jeg visst jo ikke helt hva hun mente, men svarte at jeg som regel kunne komme minst to ganger. Og nå når det var en stund siden sist, ble det kanskje flere? Men at første nok ville komme raskt da. Det siste var jo ganske normalt, men jeg ville jo advare henne. -Supert, jeg elsker å få menn til å komme, svarte hun bare.

Før hun strakk seg etter veska si, og dro opp noen lange røde hansker, som hun tredde på seg. De gikk helt opp til midt på overarmen, og var bare SÅ sexy på henne. Noe jeg påpekte: -Wow Benedikte! Du er så deilig og sexy! -Ååååh Eivind, så kjekt at du liker meg og tenner på dette. Dette har jeg hatt lyst til å gjøre så mange ganger, men aldri fått gjort. Og hva det var skulle jeg fort få kjenne. For bare å kjenne det myke stoffet på rumpen og lårene var så pirrende, og ikke minst når hun tok rundt pikken min.

-Wow, falt det ut av meg igjen da hun begynte å runke meg.
Jeg kjente at det nærmet seg orgasme allerede.

Men lot være å prøve å holde igjen, siden Benedikte hadde spurt om jeg klarte flere. Og hun hadde virkelig et mål om å få meg til å sprute. Hun satt rett foran meg, runket meg med begge hendene og hadde leppene sine mot pikkhodet. Og innimellom akkurat innenfor, og da var det som om hun klinte med pikken min. -Jeg nærmer meg nå, sa jeg med lukkede øyne.

-Åh ja Eivind, kom for meg! Sprut på meg!
Overalt. Jeg vil se sæden din NÅ!

For en dame, rakk jeg å tenke før det begynte å knyte seg i underlivet. Og siden jeg visste at det nok ville komme en god del, fokuserte jeg på å holde øynene åpen. Og idet hun gav meg et godt langt sug langt innover skaftet kjente jeg at det ikke var noen vei tilbake. Hun trakk seg litt, mens hun runket besatt med en hånd og holdt den andre rett foran kukhodet. Og så kom jeg med et brøl. Lenge siden jeg har skreket sånn i en orgasme. Og det pumpet flere klaser ut. Som traff henne langs hele hansken først. Så i håret henne. Noe i fjeset, og noe nedover kjolen hennes.

Innimellom stønn og skrik og pust og pes, tok jeg meg i å si: -Åh nei, hvordan er det du ser ut? -Åh nei? parerte hun, med sæden dryppende ned fra nesen, leppene og kinnet. -Åh ja, mener jeg, sa hun. Og gjentok: -Åh ja, åh ja, åh ja, åh JAAAA! -Dette var nesten mer enn hva jeg alltid har drømt om, sa hun. -Og hva var drømmen, og hva var bedre, spurte jeg. -Drømmen var å ha på denne røde kjolen, og hanskene. Og runke frem en gedigen ladning med sæd, som jeg kunne få overalt. Jeg elsker å grise, men dette overgikk jo alle mine drømmer. Jeg har jo sæd på skulderen også. Og helt ned på kjolekanten.

Etter å ha fått pusten litt tilbake fikk jeg svart: -Helt fantastisk å få være med på å tilfredsstille dine drømmer. Og om du ikke merket det, så var dette en himmelsk opplevelse for meg også. Og å se hvor lidenskapelig du gjorde det, gjorde det til en av mine beste sexopplevelser. Jeg bøyde meg frem og kysset henne. For aller første gang. -Vent, sa hun. -Nå får du sæd i munnen. -Ja, svarte jeg. -Og så da? DET må jeg jo tåle. -Åh, stønnet Benedikte. -Du er jo med på alt du. Det er helt supert!

Før vi endte opp i et langt og lidenskapelig klin. Og som jeg tenkte, så var hun vidunderlig god å kysse. Og saltsmaken fra egne safter gjorde det bare enda mer pirrende. Underveis fikk jeg løsnet glidelåsen på ryggen hennes, og dro av henne kjolen. Og den stroppeløse bh'en forsvant kjapt også. Nå så jeg også at hun hadde lange røde støvletter på. -Kan de få være på, spurte hun? -Selvfølgelig, svarte jeg. -Det er jo supersexy. Og det er jammen hele du også.

Jeg kunne nå konstatere at hun hadde store fregner over HELE kroppen, noe jeg påpekte som dødsdeilig. Og ellers var hun normalt bygget, ikke tynn og ikke for stor, men med noen deilige store pupper. Sikkert D eller E-cup? Hendene mine gikk rett på dem. Og Benedikte stønnet. Og når jeg gapte over vortene, tok det helt av.

-OOh, jaaa, skrek hun.
-Jeg er så følsom der, og du er bare sååå deeeeiiiliig!

Etter hennes behandling av meg for litt siden, bestemte jeg meg for å kjøre på i samme stil. Så jeg lot hendene gli ned over rumpa hennes, og masserte skinkene og lårene, mens munnen kjapt kysset seg nedover magen og mot det glatte underlivet hennes. -Legg deg ned Benedikte! -Rett ned her? På gulvet? -Ja, her. Jeg henter et håndkle på badet. -Ta med alle, ropte hun etter meg. -Okei. Jeg skulle snart få erfare hvorfor.

Etter å ha brettet ut 4 store håndkler, la jeg henne bakover på ryggen og hun sprikte instinktivt. I noen sekunder måtte jeg bare betrakte denne deilige og kåte kroppen, med lange støvletter, som lå en halv meter foran meg. Jeg kunne se de hovne fitteleppene svulme seg ut, og de kåte blanke saftene som var synlig nederst i sprekken. -Nå skal du få, lille venn, sa jeg da jeg bøyde meg ned.

-Åh ja Eivind, slikk meg! Slikk meg hardt og deilig.

Og jeg adlød. Jeg tok ingen forsiktige vendinger, bare borret meg ned i fitta hennes. Og kjente med en gang at jeg ble våt i hele fjeset. Hun var forbi søkkvåt. Og jeg elsket det. -Åh ja Eivind, gjentok hun. -Du er så deilig! Dette kan du! Jeg fortsatte å bevege haken og leppene mine opp og ned hele sprekken hennes. Før jeg tok ut tunga mot klitten hennes.

Stønningen øket, og nytelsen var stor. I tillegg til å merke at hver gang jeg traff klitoris skjedde det noe med henne. Hun var hyperfølsom overalt, og tappen spesielt. Jeg slikket henne i det som føltes som bare noen sekunder, før jeg førte hånden opp til fitta. Og idet jeg puttet to fingre innover åpningen, kjente jeg at hun først strammet hele underlivet.

Jeg lot den tredje fingen følge på, og traff tydeligvis G-punktet umiddelbart, og nå skjedde det så fort som jeg aldri hadde opplevd før. Fra å være superanspent i noen sekunder, gikk hun over til total avslappelse, før hun igjen knøt seg i hele kroppen. Og så kom det.

Og for en orgasme. Hun skrek. Og ristet.
Og vred seg som en slange. Og ikke minst, sprutet blanke safter.

I fjeset mitt, nedover armen, og noe traff til og med brystet og magen min. Nå kom forklaringen på hvorfor det trengtes så mange håndkleder. -Åååååååå jaaaaaaaaaaaa! skrek Benedikte. -Ja, ja, ja, ja, jaaaaaaaaaaaa, så deilig! Så deeeeeiiiiiliiiiiiiiig! Jeg var glad terrassedøren var lukket, for ellers hadde jo bygda hørt at "hotelldama" hadde seg. Uten at JEG brydde meg så mye om det. Fordi jeg hadde nettopp fått gitt min gamle drømmedame en solid orgasme. Og jeg hadde ikke vært i nærheten av å drømme om at det verken skulle bli noe av, eller bli slik som dette.

Jeg lot henne bare få ligge der på rygg på gulvet, å få igjen pusten. Mens jeg satt meg litt opp og betraktet henne der hun lå. Og smilte. Med øynene lukket. Og hennes alltid så velstelte lange røde hår lå bustete utover "halve" gulvet. De lange støvlettene var med på å gjøre henne så sexy. Og de duvende brystene hennes lå slapt ut til hver sin side. Vortene var fremdeles harde. Jeg bøyde meg frem og tok den ene i munnen. -Ooooh! stønnet Benedikte. -Du må ikke gjøre sånn, jeg er alltid SÅ følsom etter en orgasme. -Hehe, lo jeg. -Jeg syns nå du virker følsom HELE tiden jeg. -Ja, det har du helt rett i Eivind.

Etter en liten slikk til på vorten, la jeg meg bare inntil henne. Rett på gulvet. Oppå de våte håndkledene. Og responsen hennes var enorm. Hun bare snudde seg rundt, og holdt rundt meg. Ganske hardt, og lenge. Jeg kjente håret hennes overalt egentlig. Og slik lå vi en stund. Mine hender lå nedover, og traff toppen på støvlettene.

-Disse er sexy, brøt jeg stillheten med. Hun svarte ikke, og når jeg snudde meg så jeg at hun hadde tårer i øynene. -Oisann, er du lei deg Benedikte? Angrer du? -Nei, nei, nei Eivind. Du har gitt meg akkurat det jeg trengte, og mye mer til! -Ja, men det har jo du også, svarte jeg kjapt. -Joda, men livet mitt har vært så kjipt i lang tid. Og dette gjorde bedre enn jeg kunne forestille meg. Tusen tusen takk Eivind!

Jeg tok nå tak i hodet hennes og bøyde meg opp og gav henne et saftig kyss. -I like måte Benedikte. Jeg tror jammen skjebnen bestemte at dette måtte skje? Og dette var jo bare begynnelsen, smilte jeg. -Ja, gjett om, svarte hun raskt. -Fortell meg hva du tenkte om meg i gamle dager? Drømte du om sex med meg? -Ja, gjett om, var det min tur å si nå. -Jeg satt til og med med ståpikk i kassen noen ganger, da du betalte. -Wow, og jeg som var blottet for selvtillit den gangen, svarte hun.

-Selv om vi den gangen hadde et bra forhold, og ganske mye sex hjemme, så hadde det vært deilig å vite om. Bendikte smilte, og fortsatte utspørringen. -Men du var vel uerfaren den gangen, hva drømte du om da? -Ja, jeg var uerfaren til jeg var over 20 jeg, svarte jeg. -Men hadde jo sett noen "dårlige" pornofilmer, dubbet til tysk, lo jeg. -Og der var det en rødhåret en, som ble tatt bakfra lenge.

Jeg elsket den filmen, og drømte at det var du som stod på kne i sengen
og jeg som stod på gulvet og fylte deg opp.

Alt var så naturlig med Benedikte, kun noen timer etter at vi "ble kjent", at jeg følte at det var bare å si ting som de var. Og hun virket som at hun elsket det. -Åh, så deilig å høre da, Eivind. Og jeg vil gjerne at du får tilfredsstilt drømmen din, men først må du fortelle hva mer drømmen inneholdt? Hvis du husker? smilte hun. -Husker ja! Jeg drømte vel å gjøre som i filmen. Knulle deg til jeg kom. Og sprute deg oppover hele ryggen. Selv om jeg visste jeg aldri fikk sånne mengder sæd som han på filmen. -Ja, de på filmer har jo urettferdig store spruter, svarte hun. -Men jeg syns nå den du tilbød her i ste var stor og deilig da. Og nå vil jeg gjerne ha spruten inn i meg i stedet for på ryggen. Det blir i alle fall ikke barn av det. -Nei, og jeg "klippet strengen" for lenge siden, fulgte jeg opp.

-Og har garantert ingen sykdommer. Har ikke hatt meg siden en Thailand-tur for to år siden, og da testet jeg meg etterpå. -Og jeg har ikke hatt andre enn min mann i 35 år, svarte Benedikte. -Selv om jeg har villet mang en gang. -Du er helt utsultet du da? lo jeg til henne. -Definitivt, svarte hun raskt. -Og nå vil jeg at du skal knulle meg. Hardt. Og forresten: fy faen så deilig det var å si akkurat det! Jeg har aldri sagt noe sånt, og så direkte, til noen før. -Ja, er det ikke deilig? sa jeg. -Jeg digger det, og det er bare å kjøre på.

-Ja, Eivind. Kjør på! Kom å ta meg!
Kjør kuken din inn i meg, og knull meg!

All denne "dirty talk'en" hadde gjort at pikken min vokste igjen. Så jeg hjalp henne opp, og vi fikk stilt henne på kne på sofakanten, med rumpa og fitta i været. Jeg lot henne få suge meg bittelitt før jeg tok plass bak henne. Jeg tenkte at her skulle det jammen knulles, og hun skulle få det hun bad om. Jeg holdt rundt skaftet, og førte kukhodet over sprekken hennes. Som igjen hadde ferske fittesafter rennende. Hun stønnet da berøringen begynte.

Jeg fortsatte med å la hodet skille leppene hennes. Var helt fremme å toughet klitten, og var helt bak og "smurte" fittesafter mot rumpehullet. Jeg merket at hun elsket det, men utålmodigheten hennes var størst: -Men, knull meg nå da Eivind! Ikke ert meg sånn. Dermed fant jeg åpningen, plasserte kukhodet på rett plass og tok et hardt jukk. Og svupp, så var jeg helt inne. -Oooooh, stønnet Benedikte. -Deilig. Mer!

Jeg kjente den varme og våte fitta hennes rundt pikken min,
og det var vidunderlig deilig.

Og med en hånd på hver hofte fikk jeg holdt imot når jeg begynte å knulle henne. Hardt, som hun tryglet om. Og det var en fantastisk følelse. Både å kjenne fitta hennes forme seg rundt pikken min hver gang jeg støtte inn i henne, høre surklelydene av godsaftene hennes, og ikke minst høre hennes stønning og pusting.

Jeg kjente også at med dette tempoet ville det nok en gang komme for meg ganske kjapt. Men det skulle vise seg å være problemfritt, for Benedikte støtte i mot meg og begynte å smårope. -Ja Eivind. Knull meg! Ja, ja, ja! Å guuuusåååådeeeiiiiliiiig! Jeg kommer snart. Gi meg sæden din! Sprut meg langt inn i magen! Væææærsååååsniiiiiiiiil, jaaaaaaa, nåååååå, ooooooh! Fyyyfaaaeeen såååå deeeeiiiliiig!

Og idet hun kom i den kraftigste orgasmen jeg hadde opplevd noen få av at jeg knullet dem, bygget min sprut seg opp baki der et sted, og jeg sendte spermen min langt inn i henne. Jeg responderte skrålet hennes: -Jaaaa, Benedikte! Ja, ja, ja, jaaaaaaaaaaaaah! var alt jeg fikk frem, men decibelen var sikkert tresifret? Og det føltes som at det igjen var enorme mengder som kom. Hun knep fitta sammen, og formelig melket meg tom. Det var en helt nydelig følelse å bare stå sånn. Med underlivet presset mot hennes så hardt jeg klarte, og bare kjenne muskulaturen i underlivet hennes stramme rundt kuken min. Som sakte men sikkert minsket i størrelse.

Etter å ha stått sånn et par minutter trakk jeg meg forsiktig ut. Og Benedikte var rask med å snu seg. -Jeg må bare slikke den ren. Og smake litt på meg selv, smilte hun. Men DET "godmorgen-trynet". Bustete hår og sminke og leppestift litt her og litt der. Jeg syns egentlig det var supersexy dette også. Og når hun gapte over den halvslappe kuken min var det bare magisk.

Det var så deilig å se henne lukke øynene
og nyte og suge og slikke meg slik.

Etter noen minutter gav hun seg, og det var helt greit fordi pikken min var så øm, og trengte litt hvile. Så vi satte oss opp i sofaen, jeg hentet mer champis, som vi skålte med. -For oss to kåtinger, sa jeg. -Ja, veldig enig, svarte hun. -Og for masse og deilig sex! -Deilig, svarte jeg tilbake. -For du er ikke mett ennå? -Er du gal? Hun tok nesten på "sintestemmen". Og svarte raskt at det håpet hun heller ikke at jeg var. Det kan jeg love dere at jeg IKKE var.

Det ble to nye runder den kvelden, og masse deilig sex i uken som kom. Og etter et halvt år med pendling, kjøpte vi oss hus i nabobygda. Midt mellom byen og hennes jobb på hotellet. Tenk at drømmedama fra ungdommen skulle bli min, 30 år senere?

Kjæl Kosesen

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: