Mitt første møte med bdsm

«(...) tanken på at min date kanskje var like god som Christian Grey i senga, fikk meg så våt at jeg nesten ble litt stresset»

Etter forrige date hadde både meldingene og bildene på snapchat blitt av en mer erotisk karakter. En kveld spurte han om jeg hadde sett Fifty Shades, og jeg ble først sjokkert og deretter nysgjerrig og spent når jeg skjønte at han likte bdsm. En verden som jeg ikke hadde noen kjennskap til, utenom fra filmene. Men tanken på at min date kanskje var like god som Christian Grey i senga, fikk meg så våt at jeg nesten ble litt stresset.

Jeg skjønte at han ikke kom til å klare å holde seg på daten i kveld. Jeg smilte fra øre til øre når det tikket inn en melding mens jeg stod foran speilet på badet, nybarbert og dryppende våt etter dusjen. "Jeg håper på rødt undertøy og kjole på deg i kveld." Det kilte i hele kroppen min og jeg skyndte meg å flette håret og sminke meg, mens jeg tenkte på at jeg snart skulle få hele han som jeg ville. Men han hadde invitert på middag, så jeg måtte klare å vente litt.

Jeg tok heisen opp i 3.etg og gikk rett inn i leiligheten hans. Han hadde trange jeans og t-skjorte, og han smilte når han så at jeg stod i døråpningen og beundret han. Han kom bort og la armene rundt meg, holdt meg hardt inntil seg og kysset meg ømt. Vi klarte ikke å holde hendene fra hverandre og kliningen ble mer intens. Han dyttet meg opp etter veggen og holdt hendene mine hardt over hodet mitt mens jeg kjente at bulen i buksen hans vokste. Plutselig stoppet han, og gikk for å sjenke to glass vin. "Middagen er snart klar".

Jeg ble litt frustrert når teasingen tok slutt, men jeg visste at det lønte seg å vente i kveld. Det ble fotflørting, intense blikk og klirring i glassene under middagen. Jeg klarte ikke å spise så mye, for det eneste jeg klarte å fokusere på var desserten. Når vi reiste oss for å ta av bordet, gikk han bestemt mot meg og kysset meg. Først på munnen, så nedover halsen og puppene. Han dro av meg kjolen og smilte bredt når han beundret meg der jeg stod i et frekt rødt undertøysett.

Jeg dro av han t-skjorten og kysset han nedover magen
mens jeg så at han ble stivere.

Jeg fumlet litt med beltespennen hans, men fikk til slutt dratt av han både buksen og bokseren i ett, og den deilige og steinharde kuken hans spratt ut. Jeg kjente ilinger gjennom hele kroppen i det jeg gapte høyt og begynte å suge han. Først på hodet og så tok jeg hele han i munnen mens jeg sugde intenst. Han stønnet og la hånden sin på hodet mitt for å styre tempoet. Rett før han kom, dyttet han meg unna og hjalp meg opp.

Vi stod og så hverandre intenst inn i øynene en stund mens vi danset litt til musikken i bakgrunnen. Ingen hadde før gjort meg så kåt som denne mannen. Herlighet så tullete forelsket jeg allerede hadde blitt. Vi fniste litt og begynte intens kyssing, mens vi befølte kroppene til hverandre. Han ledet meg inn på soverommet, kastet meg ned på sengen og dro av meg undertøyet. Han lente seg over sengen, dro opp nattbordskuffen og tok frem blindfoldet. Jeg kjente hvor kåt og våt jeg var, men ble en smule skuffet over at jeg ikke skulle få se han mens vi fortsatte.

Når det ble mørkt, hørte jeg han romstere i skuffen igjen og armene mine ble strekt ut til hvert hjørne av sengen og bundet fast. Han strøyk og kysset meg nedover magen og beit forsiktig i niplene mine. Jeg stønnet og klarte ikke å ligge stille. Jeg hørte på pusten hans at han likte det som foregikk, å ha meg der helt hjelpeløs og gjøre akkurat det han ville. "Er det godt?" "Jaa, sykt deilig" "Vil du ha mer? "Mmmhm!"

Jeg hørte at han gliste, for han elsket å tease meg. Han strekte bena mine ut til hvert sitt hjørne og nå kjente jeg en blanding av forsiktig panikk og ekstrem kåtskap. På ny hørte jeg klirring i nattbordskuffen og noe kaldt presset mot leppene mine. "Gap opp", sa han. Jeg turte ikke å gjøre annet enn jeg fikk beskjed om. Jeg stolte på han og var helt klar for hva som helst, så lenge jeg snart fikk kjenne kuken hans inni meg.

Metallringen ble plassert bak tennene mine,
og bundet fast bak hodet mitt.

Han bet meg litt i leppene, før han slikket nedover og begynte å suge hardt på niplene mine. Det var så intenst og deilig at jeg ikke klarte å ligge stille. Sugene hans ble plutselig enda mer intense, og jeg skjønte etter hvert at leppene hans nå var byttet ut med klyper, og det sendte en deilig iling gjennom kroppen.

Å være så hjelpeløs og samtidig nyte den fulle servicen jeg fikk,
gjorde meg ekstremt kåt og jeg klarte snart ikke å vente
på å kjenne han knulle meg hardt.

Han fortsatte å kysse meg nedover og endelig kjente jeg tungen hans på klitten. Først forsiktig, så mer bestemt. Han slikket over leppene og smakte på den dryppende våte fitta mi, og tilbake til klitten med enda raskere og bestemte bevegelser. Han krabbet seg så oppover, med knærne ved siden av brystene mine og begynte å munnpule meg gjennom gagen. Jeg kjente hvor stiv han var og at det piplet deilig væske fra kuken hans. Han smakte godt og jeg ble, om mulig, enda mer kåt. Rett før han kom stoppet han.

Han kysset meg på de åpne leppene mine og fortsatt nedover magen. Jeg skjønte at han gjorde seg klar for å ta meg hardt og at jeg endelig skulle få kjenne han inni meg. Han tok tak i kuken sin og strøk den over klitten og leppene. Jeg stønnet høyt og ble så frustrert og lei av at han ertet meg og det gjorde han enda mer kåt og leken. Det rant av meg og leppene mine hadde delt seg og signaliserte at det var åpent og klart for hva som helst.

Endelig presset han seg sakte, men bestemt inni meg. Jeg kjente at han fylte meg godt, og presset meg mot han det lille jeg klarte å bevege på meg, for å vise han at jeg var klar for litt røffere behandling. Han støtet sakte inn og ut, samtidig som han stimulerte klitten. Begge pustet raskt og tungt. Idet han økte tempoet, klarte jeg ikke å holde igjen lenger. Kroppen stivnet til og ryggen reiste seg i bue mens jeg stønnet så høyt det gikk an med gagen i munnen.

Jeg var helt i min egen verden, i den sykeste orgasmen jeg noen gang har kjent. Først når jeg fikk igjen pusten, kjente jeg sæden hans renne nedover lårene mine og blindfoldet ble løsnet. Jeg så han ligge ved siden av meg å smile og beundre showet av en orgasme jeg nettopp hadde vist han. Jeg var helt nummen i kjeven og endelig løsnet han gagen også.

Den intense følelsen på niplene var der fortsatt, og jeg så at de var helt lilla under klypene som fortsatt var på. "Likte du det?" "Det er det mest intense jeg har opplevd, og helt klart den beste sexen jeg noen gang har hatt! Tusen takk for at du introduserte meg for dette".

"Tror du at vi er ferdig allerede?"

Han smilte og løsnet forsiktig klypene på niplene mine. Jeg skvatt til og stønnet høyt, først av smerte, så av ren nytelse. Han trakk ned igjen blindfoldet og jeg kjente nå noe kaldt og vibrerende mot klitten. Han befølte meg oppover magen og videre over de ømme niplene, før han med bestemt hånd presset Fifty shades greedy girl rabbitvibrator hardt inn i meg.

Han beveget vibratoren frem og tilbake over klitten min, og jeg kjente at orgasme nr 2 ikke var langt unna. Han sugde hardt på niplene mine før han hvisket meg i øre: "dette er den deiligste sexen jeg også har hatt".

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: